Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam üyelik tarihin eski ama yenisin herhalde çok basit soru sormuşsun yaMerhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Youtube kazanmayı açsam ama adsenseye bağlamasam ve kazanç elde etsem daha sonra bağladığımda kazançlar adsenseye aktarılır mı?
Hayır aktarılmaz
hocam üyelik tarihin eski ama yenisin herhalde çok basit soru sormuşsun yaforumda eski konularda vardır cevabı. Aktarılmaz.
Gecen baska bir konuda bir arkadas aktarilir diyordu.
soru basit değil çok öncelerden böyle bisey vardı ama artık yok.
Merhaba. Youtube konusunda bende yeniyim. Fakat blog ve sitelerde kullandığım adsense hesabı var. Geçen blogumdan gelen kesinleşen 173 tl vardı. Youtube işine başladığımda deneme amaçlı birkaç kanal açıp rastgele videolar atıp adsense bağlamıştım. Kanallar spamdan kapandı fakat bu ay 173 tl olan kesinleşen 178 tl oldu bilginize. Deneme amaçlı attığım videolardan 3-5 tl gelmişti. Bu rakam yansımış sanırım. Yanlış bilgilendirmek istemiyorum sadece başıma geleni anlatmak istedim. İyi çalışmalar
Kesinleştikten sonra kapandıysa sorun olmuyor diye biliyorum.
Aynen hocam bir süre önce üye olmuştum merak salıp sonra bıraktım, bir süre sonunda kazanç elde edince bir tekrar aktif olayım dedim![]()
Kesinleşmeden önce kapandı. İçerik için adsense ay başında kesinleşiyor. Ay başında 173 tl vardı. Kanallarımda ay başında kapandı. Fakat ayın 11-12'si gibi ( tam hatırlamıyorum ) bu rakam 178 tl oldu.
2013 te üye olup 2015 te aktif olanlara ceza kesiyorlar hocam dikkatli olun çaktırmayın kimseye![]()
Özellikle [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] a çaktırmayın affetmez![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.