Youtube Kendisi Sahte Tıklattırma Yapıyor

dervegider

Kayıtlı Üye
Youtube'da arama çubuğuna bir şey yazıp aradığınızda sonuçlar listelenince, ilk başta açacağınız video çıkıyor. Tam ona tıklayacağınız sırada Youtube reklamı geliyor ve videonuz aşağıya kayıyor. Youtube bunu bilerek yapıyor diye düşünüyorum, anında da çıkarabilir o reklamları ama 1-2 saniye bekletiyor ki yanlışlıkla tıklayalım. Çok hızlı hareket edildiğinde gerçekten tıklanıyor ve ben çoğu zaman düşüyorum o tuzağa. :)

72lpda.jpg

çünkü o tıklardan para alıyor sen öyle bir şey yapsan para vereceği için müsade etmez

''Youtube Kendisine Küfür Ettiriyor'' olarak da değiştirilebilir başlık nitekim bu yüzden çok küfür yedikleri bir gerçek.

aynen hocam bende kaç kez denk geldim hayatımda reklama tıklamamış adamım bunlara tıklıyorum :D
az değil bu google :D
bizim adımız spamcı oluyor ondan sonra :D :D

Benimde dikkatimi çekti bu her seferinde o tuzağa düşüyorum.

dediğin şey doğru fakat youtube un bu yaptığı google reklam politikasına aykırı. kendi kurallarını çiğniyorlar.birbirlerinden haberleri yok adamların.

sayfa tam yüklenmeden videoya tıklamaya çalıştığınız için olabilir

Youtube'da arama çubuğuna bir şey yazıp aradığınızda sonuçlar listelenince, ilk başta açacağınız video çıkıyor. Tam ona tıklayacağınız sırada Youtube reklamı geliyor ve videonuz aşağıya kayıyor. Youtube bunu bilerek yapıyor diye düşünüyorum, anında da çıkarabilir o reklamları ama 1-2 saniye bekletiyor ki yanlışlıkla tıklayalım. Çok hızlı hareket edildiğinde gerçekten tıklanıyor ve ben çoğu zaman düşüyorum o tuzağa. :)

ağanın eli tutulmaz

sayfa tam yüklenmeden videoya tıklamaya çalıştığınız için olabilir

Enter'a bastığım an sayfadaki her şey yükleniyor. Reklam geç çıkması gibi bir şey söz konusu değil çünkü sağ tarafta da reklam var o da anında görünüyor. Ama bahsettiğim yerdeki reklam hemen çıkmıyor, biraz gecikmeli çıkıyor. İnternetim de fiber, geç yüklenmesi mümkün değil. Bilerek yapılıyor.

Bir de her aramada çıkmıyor o reklam, ünlü bilindik şeyleri arayınca popüler şeyleri arayınca çıkıyor.

youtube istese siteye girişte mecburi izletir o reklamı gene izletir boşa kafa yormayın kimi kime şikayet ediyorsunuz

Adblock'u niye kurmuyorsunuz arkadaşlar :)

Bende yanlış videoya tıkladım diyodum aşağımı kayıyormuş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri