Youtube Konusunda En Pişman Olduğunuz Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Anlar

2 - 2,5 sene önce Youtube den para kaznaıldıgını duydugumda merakla bir kac video yuklemek ama üzerıne dusmemek , sanırım ozamanlarda video da atmaya calısmıstım tam hatırlamıyorum ama ne render ne de ünlem gecme taktıklerını bıle arastrımadıgımdan şurda 3 - 5 aydır ugrasıyorum ...
Forumda paypal bozarken bile 1 tane kanalla ugrasmamıştım :D
Bu da bayağı büyük bir Pişmanlık benım için ...

İlk başlarda iş bilmemezlikten yanlış kategori kasmak.

Çok güzel bir konu uzun bir aradan sonra yeniden buralardayım harmanlıyorum buraları ama şunu da ifade etmeliyim ki arkadaşlar daha iyi kazançlara ve iyi yerlere gidecektir bu iş tabi ki özgün ve kitleye hitap eden kişiler için bazı şeyleri pişmanlık değil de tecrübe eksikliği diye yorumlamak daha doğru olabilir.

tek olduğum kategoriyi tek kanalla idare edeyim derken keşfedildi şuan flagcılardan kanallarım kapanıyor sürekli zamanında daha çok kanal açacaktım şuan ileriyi görebiliyordum. halende o kategoriden vazgeçemiyorum 1 toplulukta kanallarım gidiyor kimden alırsam alayım.

benim pişmanlığım şu,
belirli aralıklarla bir konu üzerine 15-20 videolu kanallar atarak geçiyordum, ancak 1 ay sonra bakınca bir hareketlenme yoksa kanalı siliyordum. tam salaklık. ne zararı varsa bana bırak kalsın köşede. epey de uğraşıyordum videolarla. neyse yinede bu işle tanışmakta güzel, çok şükür harçlığımızı çıkarıyoruz. spam yapmıyorum. çizgi film ile dünyaları kazanabilirsiniz işin mantığını çözdükten sonra ama gerek yok.

5 aylık çizgi film kanalımın flagdan kapanması .. İlk sayfanın %60'ında benim videolar vardı . Bide yapımcı disney'di aah ah :rolleyes:

geçen yıl bu zamanlar bi kategori denk gelmişti, 46 kanal yapmıştım bi adsenseye bağlamıstım. çok deli para getiriyordu. sonra bir tanesine topluluk geldi. kıyamadım silemedim, 2 gün oldu tam silerdim silemezdim diye düşünürken. o topluluk diğer 45 kanala da sıçradı tuzla buz oldu ortalık. 2-3 ay çalışmayı bıraktım. ondan sonra o kategoride ne yüklesem dünya engeli yada telif gelmişti. belki o 1 kanalı silsem 2-3 ay iyi para bırakırdı. amaaa bkz. güvercin uçuverdi :D

2013 yılında kendi reklamlarıma tıklamak ve şuan o videolar milyonları geçtiler..

çokkk az çalışmam hala öyleyim halaa bu huyumdan vazgeçemiyorum ha az mı kazanıyorum asla çok iyi paralar alıyorum ama bazı arkadaşlar gibi çok sıkı çalışsam şuan yat kat arabalarım olurdu ama yok işte çalışmıyom :((

Kendimi gördüm. :) Hiç hırs yok bizde.

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]; la keşke 1 yıl önce tanışsaydık şimdi hayatım çok farklı olurdu :(

Hayatımda herkesi sürekli önyargılı olmakla suçladığım, işin ayrıntısını araştırmadan yüzeysel bıraktığı için kızdığım halde, youtube un türkiye'ye ödeme yapması konusunu beklememdi ısrarla yıllardır google a girip youtube türkiyeye ödeme yapmaya başlayacak haberlerine bakıp bakıp çıkmamdı, oysa basit bir mantıkla çözülebilecek bir meseleydi ve ben yıllar yıllar daha en başında basit bir mantık silsilesiyle bunu çözebilir ve olayı en başından yakalayabilirdim. olmadı, nasip deyip geçtiğim için buna pişmanlık denebilir mi bilmiyorum. sonraları bir gün android yazılım konusunda bir şeyler ararken aynı konuda burayı bulup kazandığını anlatan bir arkadaşın postuna denk gelmemle başladı yt macerasıda ve o an dank etti, türkiyeye ödeme yapıp yapmamasının bi önemi olmadığı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri