YouTube Kötü Haber

• Kullanıcı muratti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Link verin , nerde yazıyor bunlar !!

---------- Mesaj saat 14:14:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:11:39 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=2389]Trigalx[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] Konuya bekleniyorsunuz !! Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda , bu iş bitti mi?

Partner olduğum firma yolluyor. Maker Studios

Demek ki haber yavaş yavaş yayılıyor. Bu ayın sonu deniliyordu. Tam anlamıyla şubatın başında rayına oturacak dendi. Ama bu mailde 9 aralıkta başlayacak deniyor. Bakalım neler değişecek.

Arkadaşlar bu olay sadece partnerli kanallar için mi geçerli ???

Partner olduğum firma yolluyor. Maker Studios
Hocam selam. Bende kecen yil rpm-da calisiyordum. Bu yil eylul ayinda banada o cur mesaj geldi, ozgur calismadigim icin isbatlaya bilmedim. Yani bu yalniz rpm-da boyledir. Basqa partnerlerde boyle sartlar yok. hic korkmaya gerek yok, olmasin rpm olsun baska bir partner calismaniza devam edin. panikaya dusmeyin. bol kazanclar.:)

Hayir butun viceolar icin gecerli,

iyi tarafi ozgun video uretenlerin kazanclari cok yukselecek :)

Sakincasi yoksa kanaliniza bakabilirmiyim :) Birde maker dan memnunmusunuz ?

kesintisi %40 para hesaplamasındada bgbm nin nerdeyse yarısını hesaplıyorlar.
tek iyi yanı videolarına dünya geneli ve eşleşen gelmiyor istersen futboll at 10 tanede 1 tane belki.

translate ile çevirebilrsiniz anlamayanlar. youtube pazartesinden itibaren kanal taraması yapacak.

Content ID.

On Monday (12/9), YouTube will update how Content ID scans for infringing content. This YouTube initiative could affect channels who have content they believe is infringing, but hasn't been "caught” yet. As you already know, using videos without permission (re-uploads, clips from movies/television shows, etc.) is already not permitted on YouTube. This change is simply a more reliable way for YouTube to keep track and protect its partners. If you feel strongly that your content is 100% yours, you have nothing to worry about.
Because this is a change being performed by YouTube that could affect you, Maker will have additional personnel on hand Monday to assist with copyright issues. If you see a claim on your channel that you believe is in error, please reach out to us right away via Maker Max. Maker is in close contact with YouTube during this transition and we will do everything we can to support you.

Üstadları konuya bekliyoruz..Hepimiz tedirginiz gerçekten..

:D hiç bişi olmaz kapatırsa yt batar işlerine gelmez türkler çekilirse yt nin sonun olur kendileri bilirler :D

yaa kazançlar yansımadı kaç gündür göstermiyor !! sizdedemi böyle awesomeness partnerlikteyim

Çok iyi paralar kazandığım için iyice spame yönelmiştim son 4 aydır. Eğer herkeste bitirebileceklerse YT to YT'yi hiç üzülmem. Spami bırakırım. Fakat üç kişinin para kazanması kapatılıp 5 kişinin kapatılmaması durumları olacaksa inatla iki katına çıkarırım.

Kimse kendini kandırmasın. Kimse konuya onu bunu da davet etmesin. Herkes her şeyin farkında. Son aylarda Youtube sert önlemler alacağını gösteriyor zaten. Hepimiz bunları yaşıyoruz. Ben adım gibi emindim Ocak'ta yeni düzenlemeler olacağından.

Son 20 gündür bir şey yüklemiyorum. Motivasyonum kayıp. Herkesin kayıp zaten. 25 gün bir Adsense'e 5000 TL kazandırıp ayın 26 sında para kazanmanın kapatılması nedeniyle tüm paradan oluyoruz.

Ben özgün çalıştığım günlerde de ayda 3000 TL kadar alıyordum. Ben razıyım. Aç gözlü değilim. Fakat çifte standart yaparlarsa o zaman kızarım.

Gene kendimizi kandırmayalım. YT to YT'nin önüne geçmek o kadar kolay ki. Hepimiz biraz algoritma ve bilgisayar biliyoruz. Bir video iki ayrı kanalda yüklense bile parayı ilk yükleyene veya ilk yükleyen de hak sahibi değilse hak sahipliği claiminde hak sahipliğini ispatlayana gönderir olur biter. İster hiç yükletmez aynı videoları örneğin diyebilir ki yüklediğiniz video Ahmet'in Kanalı'nda mevcut. Bu videoyu kanalınıza yükleyemez ancak yine de kanalınızda bulunmasını istiyorsanız Ahmet'in Kanalı'ndaki videoya link verebilirsiniz. Bu kadar basittir defalarca yüklenen videoların önüne geçmek.

valla bende razıyım özgün çalışmaya bütün kopya kanallar felan kapatılacaksa..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri