Youtube Kurallarına aykırı video

• Kullanıcı pynrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

pynrs

Yasaklanmış
Arkadaşlar bir az önce video atarken bu hatayla karşılaştım. video çizgi film. daha yeni yüklendi video ve yüklenir yüklenmez

Reddedildi Youtube Kurallarına aykırı video uyarısı verdi. Var mı daha önceden böyle uyarı alan biri.

Arkadaşlar bir az önce video atarken bu hatayla karşılaştım. video çizgi film. daha yeni yüklendi video ve yüklenir yüklenmez

Reddedildi Youtube Kurallarına aykırı video uyarısı verdi. Var mı daha önceden böyle uyarı alan biri.

telifli video filanmıydı? yani daha once aynı videodan telif yiyen kanal filanmıydı?

çizgi film kategorisinde oluyor herhalde bu sorun..Ya açıklama spamından kaynaklanıyor yada dünya engeli yerine bu geliyor.

Ben farklı bir kategori içinde bu uyarıyı aldım. Çok nadirde olsa çıkıyor.

Artı youtube değişik işler yapmaya başladı. Bazı videolar yüklüyorum. Hiçbir şekilde telif yok. Videonun para yakmak için dolarıda yok :)
Daha neler görecez

daha önce telif yemiş bir videoyu yüklerseniz genellikle bu uyarı çıkar.

Aynı Uyarı Çizgi Film Kategorisinde Bende Yedim Hatta Video Liste Dışıydı Uyarıyı Bir Gün Sonra Verdi Liste Dışı Videoya Topluluk Falanda Geldi. Youtube Denetimi Artırdı. Kıyamet Öncesi Sessizlik Bu :)

Ben bu konuyu açacaktım sen açmışsın...

Dünde benim başıma geldi ama çektiğim kanal yeni videolar yüklemeye devam ediyor hatta adsense e bağlı adamın kanalı, ben attığımda " Reddedildi Youtube Kurallarına aykırı video uyarısı " bu uyarı çıktı ve bu uyarıyı topluluk ihtarı olarak yansıttı kanalıma

Ben bu konuyu açacaktım sen açmışsın...

Dünde benim başıma geldi ama çektiğim kanal yeni videolar yüklemeye devam ediyor hatta adsense e bağlı adamın kanalı, ben attığımda " Reddedildi Youtube Kurallarına aykırı video uyarısı " bu uyarı çıktı ve bu uyarıyı topluluk ihtarı olarak yansıttı kanalıma

benim kanala topluluk falan yansımadı hatta gmailde bile bi uyarı yok inşAllah olmaz

---------- Spam Engelliyici 01:30 ---------- Önceki Mesaj 01:17 ----------

Youtube iyice kafayı yedi aynı videoyu yükledim bu sefer uyarı gelmedi

Bana genelde örneğin 1 kanalın videolarını kopyaladım (kendi kanalım) ve kanalıma telif geldiyse aynı videoları başka kanala yüklemek istediğimde telif gelen videoda o hatayı veriyor çözümü ise videoyu renderden geçirmek

Bana genelde örneğin 1 kanalın videolarını kopyaladım (kendi kanalım) ve kanalıma telif geldiyse aynı videoları başka kanala yüklemek istediğimde telif gelen videoda o hatayı veriyor çözümü ise videoyu renderden geçirmek

Aynı videoyu attığımızı anlamasının sebebi video id si olabilir mi acaba?

Evet bende bir kaç yerde daha bu konuyla ilgii bir bazı yorumlar okumuştum. Adamların çözümüde bu doğrultuda. Videonun daha atar atmaz topluluk vermesinin nedenini " aynı videonun saf halinin yani orjinal halinin youtube a çok defa yüklenmeye çalışılması" olarak açıklıyorlardı. Haliyle sizde atınca daha yayınlamadan topluluktan gidiyor. Eğer illa bu videoyu atacağım diyorsanız bir kaç oynama ile renderdan geçirin ve tekrar atmayı deneyin. daha önce bende karşılaşmıştım ve renderladıktan sonra geçmişti. Ha tabi dünya engeli yada eşleşen yiyebilirsiniz tabi o ayrı bi konu :)

Aynı dizinin 2 farklı kanalda 2 farklı bölümüne bu şekilde flag geldi. fakat aynı kanalda aynı dizinin 15er daha bölümü var. Tam olarak algoritmasını çözemediğim için Bu defa, aynı başlık ve etiketlerle 7şer saniyelik aykut elmas vine'larini attım.. Ve inanırmısınız 1 tanesine tekrardan flag geldi :) demekki adamlar Etiketi yasaklıyor. ama ne hakla? Örnek veriyorum Bizimkiler Kelimesi sadece o diziyemi özeldir ? Bütün patent ve isim hakkı kendilerinemi aittir? Hayır aynı isimde karikatür , dizi, bakkal manav kasap da olabilir. Ben tam olarak bu youtube un neye göre ve nasıl etiketlere ( yada başlığa ) flag atıyor bunu anlayamadım!

uzun zamandir calistigim surekli ayni etiket ve aciklamalari kullandigim yabanci dizide son 3 aydir 3. defa ayni uyariyi almis bulunuyorum tam olarak nedir hala anlayamadim? fikri olan aciklayabilirmi durumu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

85 K izlenim aldı video ve sonrasında banada aynı uyarı geldi ve topluluk ihtarı oluştu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri