Youtube Kurallarına aykırı video

• Kullanıcı pynrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
yine topluluktan bi videom gitti suan itibari ile tam olarak nedir cozebilen varmi acaba sikayet uzerinemi gidiyor videolar?

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynen hocam gecen seneden beri bu kategoride calisiyorum. Hic boyle bi sorun yasamadim kansizin biri sikayet ediyor muhtemelen ama cozebilmis degilim

tekrar yuklenmiyor hata aliyorsun topluluk kurallarimiza aykiri gibisinden

Benim küçük flash oyun kanalındaki videoya da Reddedildi (uygunsuz) uyarısı gelmiş. 6 aylık video. Nasıl oldu anlamadım :)

bugün yaklaşık 1 yıldır sorunsuz duran 7 videoma uygunsuz içerik uyarısı geldi henüz topluluk gelmedi. Sorun eğer etiketse aynı etikette farklı videolarımda var. Sebebi başka bişey olmalı bence

bu hata çok kötü bi hata itiraz da edilmiyor video direk pert bence sistem değişiyor çünkü yeni attığım videolarda bunu yaşamaya başladım önceden kanala topluluk geliyor du şimdi ise video pert oluyor direk kanal sağlam..

Benim bildiğim telif gibi uygunsuz içerikte atıyor başkaları.Uygunsuz içerik diye işaretlenmiş olabilir

20 Gündür İzlenen videoya bugun itibari ile engellenen içerik uyarısı gelmiş. İzlenen kanalda duran video nasıl gider anlamadım. :)

Bu uygunsuz içerik olayını tam olarak anlayabilen var mı ?
Kanal yeni video attım 6 tane hop 3 saat sonra ban geldi bir videoya.
Video spam videosu tamam ama videoyu olduğu gibi değil baştan renderlayıp atıyorum video tamamiyle farklı video oluyor ancak gene geldi.

Olay-2

Hal böyle olunca yeni bir kanala diğer 5 videoyu attım. Bugün saat 1 gibi diğer kanaldaki başka bir videoda aynı şekilde gitmiş. İşin ilginç tarafı topluluk yedim ve uzun video atma hakkımı da elimden almışlar 2 kanalda da.

Bunu youtube kendi mi tespit ediyor yoksa başkası mı bunu yapıyor ?

Bu uygunsuz içerik olayını tam olarak anlayabilen var mı ?

Kanal yeni video attım 6 tane hop 3 saat sonra ban geldi bir videoya.

Video spam videosu tamam ama videoyu olduğu gibi değil baştan renderlayıp atıyorum video tamamiyle farklı video oluyor ancak gene geldi.

Olay-2

Hal böyle olunca yeni bir kanala diğer 5 videoyu attım. Bugün saat 1 gibi diğer kanaldaki başka bir videoda aynı şekilde gitmiş. İşin ilginç tarafı topluluk yedim ve uzun video atma hakkımı da elimden almışlar 2 kanalda da.

Bunu youtube kendi mi tespit ediyor yoksa başkası mı bunu yapıyor ?

bu uyari sonucunda toplulukmu yediniz? ben 10 kez falan yasadim ayni sikintiyi kanalin itibarina herhangi bir zarari olmadi yani topluluk vs yemedim herhangi bir kisitlamada olmadi

bu uyari sonucunda toplulukmu yediniz? ben 10 kez falan yasadim ayni sikintiyi kanalin itibarina herhangi bir zarari olmadi yani topluluk vs yemedim herhangi bir kisitlamada olmadi

Aynen hocam topluluk yedim ve kanalın uzun video atması kapandı. Yani işe yaramaz bir kanala döndü.

bu aralar yemediğim uyarı kalmadı kanal açıyorum kanalların %60ı spam diye kapanıyor geri kalan kanallar uygunsuz içerik v.s diğer sebeplerden gidiyor. açtığım kanal max. 3 hafta dayanıyor ya YT işi sağlama aldı ya da çalıştığım kategoride sürekli bi hareket var herkes birbirini flaglıyor

temin 3 tane dizi bölümü attım ayrı ayrı diziler 2 sinde uygunsuz içerik dedi oturdum video bastan sona izledim her hangi bir sorun yok videolarda acaba diger kanallarmı atıyor bunu uygusuz içerik diye daha izlenim birisinde 2 digerinde 4 idi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri