Youtube Liste DIşı

• Kullanıcı Fakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Yukarıda cevaplanmış playlisti liste dışı yaparsan indexten düşer.Oynatma listesi oluştur. İsmi popüler bir şey olsun. Sonra attığın videoları aramada tarat oynatma listesi çıkacaktır veya video ismi ile oynatma listesinin ismi aynı olsun.Yüksek izlenim alıyorsan youtube otomatik liste oluşturabiliyor.O konuda kesin bilgim yok.Bazı kanallarımda kendiliğinden oluyor.

liste yaptım 40 video ekledim genele aldım ismini de değişik bir şey yaptım aratıyorum cıkmıyor neden acaba genelde bıde

yeni oynatma listesi yaptım genel dedim videoları koydum kaydettim 2 3 saat oldu aramalarda bulamıyorum

Videoların indexli olup olmadığını kontrol et.Sonra oynatma listesinin linkini arama bölümüne yaz.Yoksa 1 gün bekle

[MENTION=10992]Sonk4qy[/MENTION] aynen öyle olmuş durumda şuan ..

Benim sadece 1 tane kanalım değil tum kanalarım playlist olmuş durumda .. tüm videolar playlist .. 1 video yu yüklediğimde 1 saat sonra oda playliste giriyor ..

ve bu kanalarını çektığım kişilerdede var .. 1 kanalını kopyalıyorum free youtube download bana tüm kanaldaki videoları alıyor ..

ha birde etkisini sormuşsun .. senin 1 videonu izleyen video bittiğinde otomotikmen sırada ki videoya geçiyor ..

Bunun tek 1 mantıklı açıklaması olabilir oda uzun videolara özel galiba ..

[MENTION=10299]qDuW[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=15304]Fakir[/MENTION] filtre yi kullandin mi? Filtreyi kullandiysan yüzde yüz göreceksin .. yine de göremezsen 1 gun bekle belki düzelir

Benim sadece 1 tane kanalım değil tum kanalarım playlist olmuş durumda .. tüm videolar playlist .. 1 video yu yüklediğimde 1 saat sonra oda playliste giriyor ..

ve bu kanalarını çektığım kişilerdede var .. 1 kanalını kopyalıyorum free youtube download bana tüm kanaldaki videoları alıyor ..

[MENTION=15304]Fakir[/MENTION] filtre yi kullandin mi? Filtreyi kullandiysan yüzde yüz göreceksin .. yine de göremezsen 1 gun bekle belki düzelir

Kısa videolarında oynatma listesi var hocam. [MENTION=15304]Fakir[/MENTION] filtrelerden oynatma listesini seçerek arayabilirsin.

ha birde etkisini sormuşsun .. senin 1 videonu izleyen video bittiğinde otomotikmen sırada ki videoya geçiyor ..

bana bi katkısı olmaz videoların +1 saat adamın işi gücü yok tüm videolarımı izleyecek mi :)

Kısa videolarında oynatma listesi var hocam. [MENTION=15304]Fakir[/MENTION] filtrelerden oynatma listesini seçerek arayabilirsin.

yok sen beni yanlış anladın ..

videolarımızın otomotikmen playlist olması konusunda yazmıştım o mesajı ..

Playlist yapmadığımız halde videolar playlist oluyor ..

size tavsiyem onlara takılmayın bu dedğiniz olay özgün bir kanalınız varsa iyi olur ama normal spam kanalları için gereksiz boşa zaman kaybı onun yerine yeni kanallar açıp video atarsanız daha çok kazanırsınız.

kardeşim bizde kazanmaya çalışıyoruz kazanmak için çabalıyoruz. Ama sen mevzuyu kazanıp kazanmamaya getirdin.

Benim söylediğim şu yüklediğim videolar otomotik playlist oluyor ...

15 kanalın alayı .. yani biz bir şey yapmiyoruz ..

bunlara inandıramazsın abi adamlar hala böyle bir şey varmı diye soruyolar :rolleyes:

yok sen beni yanlış anladın ..

videolarımızın otomotikmen playlist olması konusunda yazmıştım o mesajı ..

Playlist yapmadığımız halde videolar playlist oluyor ..

Asıl sen beni yanlış anladın.Kısa videolarda otomatikman playliste girebiliyor.Uzun kısa farketmiyor.

Asıl sen beni yanlış anladın.Kısa videolarda otomatikman playliste girebiliyor.Uzun kısa farketmiyor.

Kısa videolarda mı kanala video yükleyince otomotik playlist oluyor .. iyiymiş o zaman demek ki yt kendi kafasına göre playlist yapıyor :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri