Youtube manuel yükleme de başlığı etikete ve açıklamaya nası otomatik nasıl girerim ?

CRYPTOWORKS

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar forumu bayağı bi araştırdım ama bulamadım.
youtube başlığını otomatik varsayılanlanlardan açıklama ve etiket yapma yöntemi var mı ?
şöyleki ;
video başlığımız : Ali Ayşeyi Seviyor 2014 Full HD izle

(yöntem varsa) ; açıklamada başlığın aynısı olmasını istiyorum

yine yöntem varsa etikette : ali,ayşeyi,seviyor,2014,full,hd,izle

bunu manuel yöntemde otomatik varsayılanlardan felan yapılabilir mi yardımcı olursanız pek makbule geçer.

Teşekkürler.

İyi Çalışmalar. Bol kazançlar.

bende baya bakındım foruma ve nette ama, bu işi yapabilecek yönetem / bot bulamadım..

aslında basit bi script ile yapılabilir gibi..
şu anda kendi vds'mde kullandığım YT Up/DOWN botu var, onda direk pc'den yükleme entegre edilebilirse etiket ve açıklama işinide dediğiniz gibi halledebilirim..

araştırma / geliştirmeye devam :) gelişme olursa buradan yazarım hocam..

Kanal ayarlarindan var sayilani sec oraya ne istiyorsan yaz video yuklenince cikar ama bu dedigim sadece manuel yuklemelerde oluyor

Başlığı bölüp etiket olarak ayarlayan ytpro botu vardı. Ama uzun zamandır kullanmıyorum şu anda ne durumda bilmiyorum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri