Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haha bizim hoca oralari gostermedi.
Android studio ile calisiyorum hocam. Eclipse ilk basta sorunca yt den birsey diye gitti aklim.
Ama daha egitim setlerini incleme asamasindayim. Karisik ama imkansiz degil bence
çok mesai lazım hocam. O mesai tek başına verilirse çok yavaş ilerliyor. Ekip kursan tüm konsantrasyonunu oraya yönlendirmen lazım. Benimki sadece deneyimlerim..![]()
imkansız değilde hocam çok zorHaha bizim hoca oralari gostermedi.
Android studio ile calisiyorum hocam. Eclipse ilk basta sorunca yt den birsey diye gitti aklim.
Ama daha egitim setlerini incleme asamasindayim. Karisik ama imkansiz degil bence![]()
javayı baştan başlayıp bi temel atmanız lazım yoksa hiçbir zaman aklınızdaki uygulamayı yazamazsınız tavsiyem kitap almanız ingilizce eğitim kitapları
internetten para kazanmak meslegim
youtube bu gün var yarın yok ...
imkanlar dahilinde bu sektördeki her kesin eger yarında bu internet mecrasından kazanmak istiyor ise kendini bi şekilde yarına hazırlaması gerekiyor
seo dur yazılımdır tasarımdır vs
seo yazılım kodlama herşeyden anlıyoruz ama iş bulamıyoruz. çünki resmi değiliz.
öğrenciyken meslek.işimizi kurduktan sonra ek gelir olur![]()
çok mesai lazım hocam. O mesai tek başına verilirse çok yavaş ilerliyor. Ekip kursan tüm konsantrasyonunu oraya yönlendirmen lazım. Benimki sadece deneyimlerim..![]()
Hocam şu yaz dönemi geçtikten sonra bütçemi falan ayarlayabilirsem eğitim alabileceğim birkaç kişi buldum. Şimdilik sadece eğitim setleri videolar ve eşzamanlı uygulama testleriyle fikir edinmeye çalışıyorum en azından.
inşallah hocamteknoloji alanı daima ek gelir olavak bana.şuan için kurmadım araba parasını toparlıyorum 1-2 aya o biter.sonrası arsa daire vs yatırıma gider.bu sektörü hayatta bırakmam para toplandıktan sonra real hayatta bi sektöre mutlaka girerim
---------- Spam Engelliyici 00:38 ---------- Önceki Mesaj 00:37 ----------
teknoloji alanı daima ek gelir olavak bana.şuan için kurmadım araba parasını toparlıyorum 1-2 aya o biter.sonrası arsa daire vs yatırıma gider.bu sektörü hayatta bırakmam para toplandıktan sonra real hayatta bi sektöre mutlaka girerim [MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION]
oda güzel hocam, iyi kazanıyorsunuz ki yapıyorsunuzNormal işim yok tek yaptığım şey YT adsense.
Garantisi olmayan bir iş olduğu için ek iş olarak yapıyorum sizede bunu tavsiye ederim
13 yıldır web tasarım işi ile uğraşıyorum tek işim web tasarım, 2013 yılında youtube ile tanıştım, şükür az çok bu da getiriyor ama asıl işim web tasarım youtube her zaman ek iş olarak kalacak benim için...
Garantisi olmayan bir iş olduğu için ek iş olarak yapıyorum sizede bunu tavsiye ederim
Aynen garantisi olmayan bir iş olduğu için bende ek iş olarak yapıyorum ama asıl işimin 4-5 katını kazanıyorum o ayrı...
BOL KAZANÇLAR...
bir bilişim şirketiniz varmı hocam freelance mi çalışıyorsunuz
hocam spam ile mi ?
ilk baslarda ek is olarak yapiyordum sonra kendi kendime sirketlestim ana meslek haline getirdim allaha sukur. her gun uzerine koyarak yolume devam ediyorum adsense ne zaman bayrak cekerse bende aynı bayraktan cekip baska islere yonelicem![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.