Youtube mi? Dailymotion mu?

• Kullanıcı Myliffe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Myliffe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ikiyazar.com
Merhabalar uzun süredir buralarda yoktum ve zamanında Youtube üzerinden belli miktar kendimi geçindirecek kadar para kazandım fakat şimdi tekrar Youtube üzerinden para kazanmaya, video yüklemeye başlayacaktım ki çoğu şeyin değiştiğini gördüm.

Örnek; 10k izlenme istiyormuş yoksa para kazanma açılmıyormuş Adsenseye bağlanmıyormuş bunun çözümü var mı? veya;

Dailymotion üzerinden Video yüklesem böyle bir sorunla karşılaşırmıyım şartları nelerdir ?

Video Telif geçmek için önerdiğiniz Render Programı var mı? (Önceden Videonti kullanıyordum)

dailye akıl sır erdiremedim açıkçası, youtubedan sonra çok zorluyor tam olarak ne izlenir ne izlenmez kestiremiyorsun, izlenimi yakalasan bile reklam çıkmıyor çıksa bile cpm düşük.

tabi youtubeda spam diye bi olay kalmadığı için el mahkum uğraşıyorum fakat bezdirdi bi kanalım var günlük 10k izlenim almasına rağmen reklam 3k çıkıyor yine cpm 0.30 civarında yani 10k izlenime 1 dolar bile alamıyorum anlayabilmiş değilim. Ayrıca en hit içerikler dahi izlenim sıkıntısı yasıyor burada buna da akıl sır erdiremedim

aynen öyle hocam dm.daha öncede çok demişimdir mesela,ytye şimdi atsam 1 haftada 100k izlenimi geçecek 10 tane içerigi tutup dmye atsam 3 yılda 5k izlenmiyor :) reklam çıkmamaları,cpm sorunu,kanal kapanmaları ve daha saymakla bitmeyecek olaylar var dmde.bu yüzden hep söyledigim gibi,elinizden geliyorsa web siteleri ile ugraşın derim ben.en güzel iş web sitelerinde,dm de ytde bugün var yarın yok ama site işleri çok daha kalıcı.

aynen öyle hocam dm.daha öncede çok demişimdir mesela,ytye şimdi atsam 1 haftada 100k izlenimi geçecek 10 tane içerigi tutup dmye atsam 3 yılda 5k izlenmiyor :) reklam çıkmamaları,cpm sorunu,kanal kapanmaları ve daha saymakla bitmeyecek olaylar var dmde.bu yüzden hep söyledigim gibi,elinizden geliyorsa web siteleri ile ugraşın derim ben.en güzel iş web sitelerinde,dm de ytde bugün var yarın yok ama site işleri çok daha kalıcı.

Web Site işlerinde de ne tür bir site açmalıyız bu konuda fikir alabilirim hocam :D

Web Site işlerinde de ne tür bir site açmalıyız bu konuda fikir alabilirim hocam :D

forumlarda ne sitesi açayım başlıklı konulara bakarsan özellikle bişey dikkatini çeker hocam,ilgilenebilecegin site aç...bu gerçekten çok dogru.ben sitelerle çok uzun zamandır ugraşıyorum mesela ilk zamanlarda çok para getiriyor diye o ara araba siteleri meşhurdu ve tuttum araba sitesi açtım.arabalardan hiç anlamam,sevmem,bilgim yok.hergün bindigim bizim arabanın modelini,plakasını bilmeyen bi adamım yani tuttum araba blogu açtım.sonra battı tabi,bi süre sonra ilgilenirken sıkıldım sevmedigim bi konu oldugu için.ama örnegin benim kızlarla aram iyidir,arkadaş olarak yani kızlarla daha iyi anlaşırım ve onların muhabbetlerine çok ortak olurum.bu yüzdende bayanlara yönelik konulara,makyaj-güzellik-kadın bloglarına başladıgımda çok güzel paralar kazandım.en önemli etken kısacası ilgi alanına girecek,ilgilenmekten bıkmadıgın bi alan bulmak.para getiriyor diye gidip hiç alakasız yere girersen para getirmiyor kolay kolay.o,o işten anlayanlara para getiriyor herkese degil :D

forumlarda ne sitesi açayım başlıklı konulara bakarsan özellikle bişey dikkatini çeker hocam,ilgilenebilecegin site aç...bu gerçekten çok dogru.ben sitelerle çok uzun zamandır ugraşıyorum mesela ilk zamanlarda çok para getiriyor diye o ara araba siteleri meşhurdu ve tuttum araba sitesi açtım.arabalardan hiç anlamam,sevmem,bilgim yok.hergün bindigim bizim arabanın modelini,plakasını bilmeyen bi adamım yani tuttum araba blogu açtım.sonra battı tabi,bi süre sonra ilgilenirken sıkıldım sevmedigim bi konu oldugu için.ama örnegin benim kızlarla aram iyidir,arkadaş olarak yani kızlarla daha iyi anlaşırım ve onların muhabbetlerine çok ortak olurum.bu yüzdende bayanlara yönelik konulara,makyaj-güzellik-kadın bloglarına başladıgımda çok güzel paralar kazandım.en önemli etken kısacası ilgi alanına girecek,ilgilenmekten bıkmadıgın bi alan bulmak.para getiriyor diye gidip hiç alakasız yere girersen para getirmiyor kolay kolay.o,o işten anlayanlara para getiriyor herkese degil :D

Hocam bende yaklaşık 14 yıldır web site işiyle uğraşıyordum, ilk başlarda gerçekten güzel paralar kazandım ama son yıllarda google haberler ve diğer haber siteleri çok baltaladı. Şimdi de uğraşmaya devam ediyorum ama youtubeda günde 10 dolar kazanıyorsam web site işlerinde günde 1 doları zor görüyorum.

Bence gözü açık olmalı ve bir yere bağlı kalmamalı, her kulvarda bir kolunuz olmalı. Şu sıra youtube iyi kazandırıyor belki 1 sene sonra face, instagram kazandıracak... Gündemi iyi analiz etmeli, her dala mavi boncuk bırakmalı bence...

Hocam bende yaklaşık 14 yıldır web site işiyle uğraşıyordum, ilk başlarda gerçekten güzel paralar kazandım ama son yıllarda google haberler ve diğer haber siteleri çok baltaladı. Şimdi de uğraşmaya devam ediyorum ama youtubeda günde 10 dolar kazanıyorsam web site işlerinde günde 1 doları zor görüyorum.

Bence gözü açık olmalı ve bir yere bağlı kalmamalı, her kulvarda bir kolunuz olmalı. Şu sıra youtube iyi kazandırıyor belki 1 sene sonra face, instagram kazandıracak... Gündemi iyi analiz etmeli, her dala mavi boncuk bırakmalı bence...

biryere baglı kalmamaya katılıyorum.beni tanıyan herkes bilir,ytden güzel para gelirkende ben sadece yt ile ugraşmadım.yt,dm,sosyal medya,sitelerle ugraştım hep.site dedigindede tek bi konuda ugraşmadım,onlarca web sitem var farklı farklı konularda,alanlarda.ayda 10k para alıyorum diyelim yaptıgım işten,tek işle ugraşıyorsam o işte sorun çıktıgında yada en azından kısa süreli bi aksaklıkta dahi sıfıra düşer kazancım.ama ben dedigim gibi biçok alanda aynı anda iş yaptıgım için dedigim gibi mesela ayda 10k kazanıyorsam ve bi işte sorun çıkarsa sıfıra düşmüyorum,2-3k daha az kazanıyorum o iş düzelene kadar.yoksa tek bi yere baglı kalmak asla dogru bi seçim degil bana göre.bizim işimiz risk sonuçda.şuan bisürü kazandıgın biçok iş,yarın sabah aslında bi anda yok olabilir.önlem almak gerek baştan,sonra pişman olmamak için :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri