Youtube Milyonerleri .

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Haberleri-Yenilikleri
Bu listede bir gün muslera hocamızı görücez inşallah.

youtube dan rica ettim maliyeyle başımız belaya girmesin şimdi durduk yere diye listedeki yerimi başkasına verdim.Gösterişi de hiç sevmem lütfücüm.

dun birden 84 tane kanalımın para kazanması gidince kiloluk içmiş gibi oldum :) o yuzden

senin giden kanallarda benim giden kanallarda biriken parayı youtube bu adamlara veriyor.. Böylelikle youtube kendi cebindekini vermiş olmuyor.. Ayda bir temizlik yaparak para kazanmaya bir çok kanalı kapatma sebeblerinden birede budur.

Kamera karşınında maymunluk yapan Parayi götürmüş. ne len bu akıl işi değil.

Tek rakibim Bill Gates gerisini tanımam :)

Servet

Saniyede 230$ kazanmaktadır.
Bill Gates, Dünya'nın en zengin insanlarından biri olarak görünür. Evinin büyüklüğü 5000 m² olan Gates'in evinde bir sualtı müzik sistemi ile 60 metrelik yüzme havuzu, 2.500 metrekarelik bir spor salonu ve 1.000 metrekarelik yemek odası bulunmaktadır. evinde ünlü ressam Da Vinci'nin el yazma kitaplarını bulundurmaktadır.
Bill Gates - Vikipedi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri