YOUTUBE Multi Channel Networklerin Listesi

Şöyle yüzde 20 kesintili ödemelerde sıkıntısı olmayan bir partner bulmalı.. Benim listede biri adsenseden yüzde 40 daha fazla vereceğiz diye birşey yazmıştı bi ara onu deneyecem :)

öyle dediyse onu deneme hocam. Adsense'den daha fazla hiç bir partner veremez. Çünkü onlarda ödemelerini Adsense'dan alıyorlar :)

Yani hangi network olduğunu benimle paylaşırsann araştırmasını yaparım.

Ben % 100 Veren spam kanal alanları Kapanan kanalların ödemelerini yapanları ödeme alt limiti 1 dolar paypal olan bir kaç tane sağlam partner buldum fakat % 40 kesinti çok. Adamlar 1 k abonen varsa % 70 . 10 k abonen varsa % 80, 100 k Abonen varsa % 90 Veririm diyorlar . Ve toplamda değil, Tek kanal başına bunu istiyorlar.

---------- Spam Engelliyici 19:01 ---------- Önceki Mesaj 18:58 ----------

freedomu safe kismina yazdiysalar ben bu listeye guvenmem arkadas :D freedomu scam listesinde ilk 5 i zorlamasi lazim :D

Hocam Freedoom garanti ödeme yapar. kesintisi % 60 çok. Kapanan kanalları yada illegal bir içerik yüklendiyse ödemee yapmadığı olmuştur. Ama Emin olun FReedoom un bir sürü alt bayiisi var, Farklı isimlerle partner işi yapan. En az 15 20 tane Var bu şekilde freedoom'a baglı olan. Kesinti % 60 olmasa kanallarımı geçirirdim freedoma. en azından destek alabiliyorsun.

öyle dediyse onu deneme hocam. Adsense'den daha fazla hiç bir partner veremez. Çünkü onlarda ödemelerini Adsense'dan alıyorlar :)

Yani hangi network olduğunu benimle paylaşırsann araştırmasını yaparım.

Ben % 100 Veren spam kanal alanları Kapanan kanalların ödemelerini yapanları ödeme alt limiti 1 dolar paypal olan bir kaç tane sağlam partner buldum fakat % 40 kesinti çok. Adamlar 1 k abonen varsa % 70 . 10 k abonen varsa % 80, 100 k Abonen varsa % 90 Veririm diyorlar . Ve toplamda değil, Tek kanal başına bunu istiyorlar.

---------- Spam Engelliyici 19:01 ---------- Önceki Mesaj 18:58 ----------

Hocam Freedoom garanti ödeme yapar. kesintisi % 60 çok. Kapanan kanalları yada illegal bir içerik yüklendiyse ödemee yapmadığı olmuştur. Ama Emin olun FReedoom un bir sürü alt bayiisi var, Farklı isimlerle partner işi yapan. En az 15 20 tane Var bu şekilde freedoom'a baglı olan. Kesinti % 60 olmasa kanallarımı geçirirdim freedoma. en azından destek alabiliyorsun.

Hocam konuda yazıyor zaten 20. kanal translatenin azizliğine uğramadıysak yüzde 40 daha fazla kazanç demiş :)

@batuhannoyan Hocam bu listedeki Networklerle görüştünmü? % kaç kesinti yapıyorlar, ödemeleri nasıl yapıyorlar, bir dalalım hepsine araştıralım, Alternatif çıkaralım. Quiz ve Life'a fazla yüklenildi. Sıkıntı çıkarabilirler gibime geliyor.

sen alamadın diye dolandırıcı mı oldular ?

Ewet dolandırıcının kralıdır awe..
Açık kanallara bile bloke koyan music gibi tencere ve kapak misali tam bir birlerine layık networkler..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri