Youtube Müzik Kanalları (Reklamsız)

• Kullanıcı jrmateja
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

jrmateja

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, bi projem var ve bu konuyu biraz araştırdıktan sonra reklamsız bir sürü müzik kanalı gördüm. bu adamlar nasıl kazanıyor. herhangi bir partner programa mı üyeler ?
Kaç k da kaç lira alıyorlar ?
gibi bir sürü sorum var bunları bana açıklayabilir misiniz. yada linki varsa direk atarsanız sevinirim.

örn kanal
https://www.youtube.com/user/FhinqMusic

Herkese bol kazançlar

Müzik kategorisinde reklam çıkmaz. Bende müzik işi yaparım ve farklı yöntemlerle reklam çıkarıyorum. Mesela eğlence kategorisinde.

Müzik kategorisinde reklam çıkmaz. Bende müzik işi yaparım ve farklı yöntemlerle reklam çıkarıyorum. Mesela eğlence kategorisinde.

Hocam yok onu sormuyorum, ben partner olsam özgün videomu + müziğimi yapsam. reklamda koymasam. izlenmeye para kazanırmıyım bunu nasıl yapabilirim ?

---------- Mesaj saat 23:37:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:36:01 civarında gönderildi. ----------

o örnek kanal remix işi yalnız.

örnek kanallardan bir ton var, adamlar reklamsız kazanmasa bu işi yapmaz. izlenmeye para mı ödüyor youtube partner (yada partner firmalar) onu soruyorum hocam.

Hocam yok onu sormuyorum, ben partner olsam özgün videomu + müziğimi yapsam. reklamda koymasam. izlenmeye para kazanırmıyım bunu nasıl yapabilirim ?

---------- Mesaj saat 23:37:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:36:01 civarında gönderildi. ----------

örnek kanallardan bir ton var, adamlar reklamsız kazanmasa bu işi yapmaz. izlenmeye para mı ödüyor youtube partner (yada partner firmalar) onu soruyorum hocam.

Elbette izlenmeyede para ödeniyor.Bu adsense içinde geçerli, sadece partnerler için değil.

Şöyle bir yanlış anlaşılma olmasın video izlenmesine değil videodaki reklam görüntülenmesi (izlenmesi) o kazandırır

Ben ilk zamanlar sanıyordum aa 10 bin kez izlendim hani 10 dolar diyordm o iş sadece video izlenme değilde ordaki reklamın izlenmesi görüntülenmesi olarak düşünülsün

Şöyle bir yanlış anlaşılma olmasın video izlenmesine değil videodaki reklam görüntülenmesi (izlenmesi) o kazandırır

Ben ilk zamanlar sanıyordum aa 10 bin kez izlendim hani 10 dolar diyordm o iş sadece video izlenme değilde ordaki reklamın izlenmesi görüntülenmesi olarak düşünülsün

anladım hocam, o halde bu adam para kazanmıyor :D ?

Herkes para derdinde değil arkadaşlar, Youtube dünyadaki en büyük video sosyal ağıdır. Aklınızda olsun, o sitede insanlar video izleyebiliyorlar. Yalnızca para kazanmaya çalışan insanlardan ibaret değil.......

Herkes para derdinde değil arkadaşlar, Youtube dünyadaki en büyük video sosyal ağıdır. Aklınızda olsun, o sitede insanlar video izleyebiliyorlar. Yalnızca para kazanmaya çalışan insanlardan ibaret değil.......

hocam tabiiki değil ama bu adamlardan çok, işi sektör haline getirmişler. Bir çıkarları olmasa niye yapsınlar diye düşünmüyor değilim. videolardaki açıklamalara bakarsanız olayı sizde anlayabilirsiniz.

hocam tabiiki değil ama bu adamlardan çok, işi sektör haline getirmişler. Bir çıkarları olmasa niye yapsınlar diye düşünmüyor değilim. videolardaki açıklamalara bakarsanız olayı sizde anlayabilirsiniz.

Yahu adamlar orda sanat yapıyorlar. İsimlerini duyurmaktan, kendi tarzlarını seven insanları bulmaktan daha çıkarlı bi işleri ordaki reklamlardan para kazanmak mı ? :rolleyes:

inanın bu adamlar parayı kırıyor sadece video koydugu reklamlardan kazanmıyor fark edersinizki tişört falanda satıyorlar ve alanda baya var bu müzik işinde abone çok önemli 3.eşleşensiz müziklerde var.

benzer bi kanal benim de var. para kazanıyor açalı 3 ay oldu. ama abone kazanmak zor gercekten. zamanında doğru yerde olmak ondan cok önemliymiş.. 3. telif olayındaki videoları ben silmiyorum abone sağlıyor ve içerik olarak kalıyor. eşleşmeyenlerden de şu an günlük 25 tl gibi bi rakam kalıyor. hedefim günlük 50 yapmak ay sonuna kadar ama henüz abone arttırmak için çok iyi bi yolunu bulamadım sadece güncel tutuyorum kanalı

Youtube özel bi anlaşması var heralde.Bu ücretli videolar gibi düşünmek lazım.Muyap videolarında da reklam çıkmıyodu.Youtube dan 8 milyon dolar alıcağı yazılıyodu nette.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri