Youtube nasıl para kazanılır? (özgün video)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şîyar

Yasaklanmış
Merhaba dostlar videomuzun konusu Youtube den nasıl para kazanabiliriz sorusuna cevaptır. Video içeriğinde youtube de para kazanma teknikleri değil de para nasıl kazanılır mantığını anlatacagim. Konu dağılmasın diye soru – cevap şeklinde videolu anlatımı yaptım.

https://www.youtube.com/watch?v=LhEZeYi90-o

Hocam eyvallah güzel anlatım olmuş ama taktiği paylaşmasanızda anlatmayın bence.. Mantığınıda anlatmayın.. Ya zaten araştırmacı insanlar nasıl kazanıldığını bir şekilde öğrenir yani sizin bundan ne kazancınız olacakki? O yüzden yol göstermeyin bence.. Bizim ergenler bu işlere komple girerse, youtube dan kimse ekmek yiyemez hale gelir..

hocam daha önce youtubeden nasıl para kazanılır videolarına forumca hep tepki gösterdik keşke bu videoyu hiç çekmeseydiniz.Zate yeterince duyuldu 6.sınıfa giden çocuklardan flag yiyoruz iyice tadı kaçmaya bu işin.

bence kaldırın videoyu kanalınıza yazık olmasın.

Hocam bence de kaldırın videoyu , kendinize sağlayacagı fayda zaten fazla değil sizde biliyorsunuz ama suyunu çıkaracak ve zaten lehimize değil aleyhimize giden kazanc sistemine gereksiz çoluk cogucu toplamaya gerek yok ...

Yukarda bir arkadasın dedıgı gibi ulaşmak isteyecek olan zaten konuya ulaşır yanı nasıl kazanabıldıgıne , ben bundan 3 sene önce video attıgımda ünlem geldıgınde bırakmıstım ipin ucunu sallamamıstım ama gel zaman git zaman 3 sene sonra tekrradan tanışmak varmış yutupla , ozaman o ünlemi görunce nasıl gecegını bılmezken şimdi render alma , ünlem gecme , botla kanal yapma , vss vss ögrenılecek herseyı ogrenıyoruz ki hiçbir video yardımı olmadan :)

İyi Çalışmalar

Adam online degil kategori ifşası bile yasakken bu videoyu çekip koymak ilginç gerçekten modların konuyu silmesi gerek

hocam bu ne Allah aşkına kaldır şu videoyu. hatta konuyu kapatın hiç bir mantığı ve eğiticiliği olmayan bir paylaşım.

Hocam emeğine sağlık baya uğraşmışsın gerçekten ama bu ne şimdi? Youtube'u yeterince çöp etmediler mi zaten

forumda bencillik oranı max düzeye cıkmış sadece ben kazanıyım mantığı iyice hakim olmuş hocam bence video güzel birazdaha cok bilgi verirseniz detaya inerseniz daha iyi yerlere gelebileceğine inanıyorum

sayenizde yakında para falan kazanılmayacak...................

para kazanmak için nasıl para kazanılır videosu çekmek.En sevdiğim

para kazananlar kaldır demiş.kazanamayanlar daha çok bilgi. [MENTION=13218]aragon[/MENTION] kardeşim demişki para kazanmak için para nasıl kazanılır videosu çekmiş.sağolsun çok güzel demiş.bende böyle videoların olmasından yana değilim ama kazanamayacak adamın önüne 100 lira koysan onu tutup almasını bilemez.o yüzden bırakın dursun zaten bi işe yaramaz

iyi güzel bu videoyu izleyipte bişey anlayan olmaz zaten ;) istediğin kadar duyurmaya çalışabilirsin bu işi

bu tip para kazanma videoları yüzünden bunlardan daha çok görücez

954alo.png

selamun aleykum herkese forumdaşlar..yeni başlayanlar için yol gösterici iştah şurubu olabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri