Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu videoyu izleyen sanki yt profesörü olucak bırakın izlesin.Bu işe 10 kişi başlar 1 kişi devam eder.
aynen öyle azıcık kanalı abone toplayınca hemen youtubedan para kazanma diye video çekiyorlar.sayelerinde sağır sultan duydu.İnsanlar kendi ayaklarına sıkmaya çok meraklı.
forumda bencillik oranı max düzeye cıkmış sadece ben kazanıyım mantığı iyice hakim olmuş hocam bence video güzel birazdaha cok bilgi verirseniz detaya inerseniz daha iyi yerlere gelebileceğine inanıyorum
Ben de eskiden senin gibi düşünüyordum ama forumda zaman geçirdikçe arkadaşlara hak verdim. Bu tepki tam olarak bir bencillik değil. Yani bu "Herkes duymasın kazanmasın" dan ziyade "Her ipini koparan gelmesin" tepkisidir. Çok fesat kişiler olabiliyor. İşini düzgün yapıp ekmeğine bakmaktansa, ekmeğini başkalarının videolarına saldırarak kazanmayı hedefliyorlar. Fl*gdı, sahte telifti. Yoksa Youtube'da işini düzgün yapan herkese ekmek var. Ama işin içine fitne fesat girdin mi ortalığı *ok götürür![]()
işini düzgün yapmaktan kasıt özgün olmaksa tamamda spam sence cok mu etik birsey bence insanlar öğrensin 3-5 kazanıp geçimlerini kolaylaştırsınlar
Hayır işini düzgün yapmaktan kastım tabi ki özgün değil. Spam. Kimisi işini düzgün yapıp ekmeğine bakar kimisi sağa sola saldırır ona fl*g atar öbürüne sahte telif atar. Bu tarz konular açıldıkça bu fesat insanların olayı öğrenme ihtimali de artıyor. Hatta benim yazdığım bu mesaj bile zararlı. İyiler de arada kaynıyor belki ama sonuç olarak "Nerde çokluk orada *okluk" deyimi her zaman doğru oluyor. Belki birgün sen de hak verirsin![]()
iyide işini kötü yapanlar suistimal edenler her yerde mevcut bu mantıkla kimsyi polis yapmayalım polisler yayıldıkca rüsvet alanlarıda ayılır yada manavda yapmayıl cok manav olursa cürük meyve sebze satışşıda artar yada mütehayit de yapmayalım demirden calanların sayısı artar
iyide işini kötü yapanlar suistimal edenler her yerde mevcut bu mantıkla kimsyi polis yapmayalım polisler yayıldıkca rüsvet alanlarıda ayılır yada manavda yapmayıl cok manav olursa cürük meyve sebze satışşıda artar yada mütehayit de yapmayalım demirden calanların sayısı artar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.