Youtube Nostalji Ebook BEDAVA

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce satışını yaptığım ebook'u bedava dağıtma kararı aldım öncelikle belirtmeliyim ki bu ebook pek işinize yaramaz ancak youtube'un eski halini eski grafiklerini görüp geçmişe yolculuk yapmak isterseniz indirip içerindeki videolu anlatımlarla geçmişe yolculuk yapabilirsiniz.:)

İçerisindeki Konular

GOOGLE HESABI AÇMAK
YOUTUBE KANALI AÇMAK
YOUTUBE VİDEO YÜKLEMEK
VİDEOLARIMIZI PARA KAZANMAYA AÇMAK
ADSENSE HESABI AÇMAK VEYA BAĞLAMAK
KAZANDIRACAK İPUÇLARI

İndirme Linki
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

Şifre
www.akmaster.org

Ebook Oluşturulma Tarihi 25 ‎Aralık ‎2012 ‎Salı, ‏‎07:49:49

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce satışını yaptığım ebook'u bedava dağıtma kararı aldım öncelikle belirtmeliyim ki bu ebook pek işinize yaramaz ancak youtube'un eski halini eski grafiklerini görüp geçmişe yolculuk yapmak isterseniz indirip içerindeki videolu anlatımlarla geçmişe yolculuk yapabilirsiniz.:)

İçerisindeki Konular

GOOGLE HESABI AÇMAK
YOUTUBE KANALI AÇMAK
YOUTUBE VİDEO YÜKLEMEK
VİDEOLARIMIZI PARA KAZANMAYA AÇMAK
ADSENSE HESABI AÇMAK VEYA BAĞLAMAK
KAZANDIRACAK İPUÇLARI

İndirme Linki
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

Şifre
AkMaster Bilgi Paylaşım Deposu | Bilgi Neredeyse Arar Bulur Ayağınıza Getiriririz
Bedavaya fazla rağbet görmez :)

Bedavaya fazla rağbet görmez :)

Valla hocam neredeyse maillerimi kurcalarken rastladım 2 yıllık ne partner biliniyor o zamanlar nede render falan uğraşıyoruz bulduğumuz videoyu indirip tekrar yüklediğimiz dönemler :) herkes adsense ünlem derdi yok ne günlermiş :) izledimde youtubeda bayağ bir değişiklik olmuş

ben o zamanlar tarkanın adımı kalbine yaz albümünü komple yüklediğimi hatırlarım. tabi muyapda rahat bırakmazdı. ama muyap'ada kalmadı bu dünya :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri