Youtube yokken biz vardık 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana öğretin banaDeme öyle deme deme
Ben sana JAVA öğretirdim, ardından ANDROİD yazardık beraber oyun ve uygulamaArdından koy indirilsin
Youtube bitmeyecek ama ben eşeği sağlam kazığa bağlıyorum arkadaşlar bir oyun yazıyorum ortalama 40-45 günde bitecek. Sonuçları paylaşırım.
Deme öyle deme deme
Ben sana JAVA öğretirdim, ardından ANDROİD yazardık beraber oyun ve uygulamaArdından koy indirilsin
Youtube bitmeyecek ama ben eşeği sağlam kazığa bağlıyorum arkadaşlar bir oyun yazıyorum ortalama 40-45 günde bitecek. Sonuçları paylaşırım.
ooo süper bende bi ara öğreneyim dedim 1-2 ders okudum bıraktım.
Bana öğretin bana
Hocam ilk öğrencilerinden takım arkadaşlarından olabilirim youtubenin kapanması şart değil![]()
Java olur objective-c olur başlangıçta sonra ios'a androide proje kasardık sonra hersene yapılan linux özgür yazılımcı kamplarına 3-4 senedir olan Android Developer Day'a felan gider networkumuzu genişletirdik çekirdek bir ekip güzel bir fikirle bi start up yapar silikon vadisindekinlerden yatırım almayı bekler ilk seri yatırım haberini duyunca kutlar paulo alto taraflarına yerleşirdkya semantic web'e de ilgim var aslında benim biraz hızlı ilerledi hikayem ama Minik hedef ve hayel listemin başında başarılı örnek gösterilen bir yazılımcı ve internet girişimcisi olmak yatıyor işte youtube başlamadan önce okulumn işimin dışında yazılım öğrenmeye vakit bulursam çalışıyordum ama ytden sonra hiç ne kitap açtım ne kodlama ıvır zııvır öğreniyim diye bir bakmadım pratik yapmadım 7-8 ayda ne kapardım çalışsam bunlara ama başlıyıcam tekrardan öğrenicem hayatım kod mesleğim koderlik olsun
Yazılımcı arkadaşlar duyun sesimi birileri bana bir el atsın ben öğrensem kendimi verip bu işe tamam artık hayatınız kurtuldu sizinde![]()
Deme öyle deme deme
Ben dün itibariyle başladımString nedir onu öğrendim mesela. Desteklerini beklerim gayrı.
Destek ücreti 40.000 $ Hesapta göremedim. [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] gönderdi hesabıma 40.000 $
Ödemenizi gerçekleştirmenizi bekliyorum![]()
sen istiyor java verejek 40.000 dolarDestek ücreti 40.000 $ Hesapta göremedim. [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] gönderdi hesabıma 40.000 $
Ödemenizi gerçekleştirmenizi bekliyorum![]()
Affiliate programlarıni incelerdim ki hala aklimda var![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.