Merhaba arkadaşlar,
Dün gece bu gmail olayı canıma tak etti. Güzel stabil bir program yazayım ve sisteme oturtayım dedim. C# biliyorum dedimki madem biliyorum yapalım bişeyler
Hazırlıklar ;
Win8 Portable işletim sistemi hazırladım bir adet.
Win7 Portable işletim sistemi hazırladım bir adet.
Ubuntu hazırladım bir adet. (Ubuntunun içinde benim için gerekli .net framework lerini çalıştırmaya çalışıyorum şu aşamada,olucak gibi)
Gmail açmak için bir tane masaüstü botu yazdım.
İsim Soyisim Şifre listesi hazırladım notepad te 1000 küsür.
Sistemi şöyle çalışıyor.
Bilgisayar ilk açıldığı sırada win8 işletim sistemi açılıyor.Gmail açma programı notepad listesinden isim soyisim şifreyi otomatik doldurarak gmail açıyor. Ardından modem arayüzüne girip modemi resetleyip bilgisayarı yeniden başlatıyor. İkinci sefer win 7 açılıyor aynı işlemler tekrarlanıp resetleniyor....
Döngü böyle devam ediyor..
(Bilgisayar yeniden başlatıldığında 25 saniye gibi bir sürede işletim sistemi açılmış oluyor)
Sistemi açıkaçık anlattım gmail satışı yapmayı düşünüyorum. En temiz şekilde sağlam gmail hesapları.
Yt kanal açma gibi özelliklerde eklemek istiyorum.
Fikir hakkında düşünce fikir ve önerileriniz benim için çok değerlidir.
Dün gece bu gmail olayı canıma tak etti. Güzel stabil bir program yazayım ve sisteme oturtayım dedim. C# biliyorum dedimki madem biliyorum yapalım bişeyler
Hazırlıklar ;
Win8 Portable işletim sistemi hazırladım bir adet.
Win7 Portable işletim sistemi hazırladım bir adet.
Ubuntu hazırladım bir adet. (Ubuntunun içinde benim için gerekli .net framework lerini çalıştırmaya çalışıyorum şu aşamada,olucak gibi)
Gmail açmak için bir tane masaüstü botu yazdım.
İsim Soyisim Şifre listesi hazırladım notepad te 1000 küsür.
Sistemi şöyle çalışıyor.
Bilgisayar ilk açıldığı sırada win8 işletim sistemi açılıyor.Gmail açma programı notepad listesinden isim soyisim şifreyi otomatik doldurarak gmail açıyor. Ardından modem arayüzüne girip modemi resetleyip bilgisayarı yeniden başlatıyor. İkinci sefer win 7 açılıyor aynı işlemler tekrarlanıp resetleniyor....
Döngü böyle devam ediyor..
(Bilgisayar yeniden başlatıldığında 25 saniye gibi bir sürede işletim sistemi açılmış oluyor)
Sistemi açıkaçık anlattım gmail satışı yapmayı düşünüyorum. En temiz şekilde sağlam gmail hesapları.
Yt kanal açma gibi özelliklerde eklemek istiyorum.
Fikir hakkında düşünce fikir ve önerileriniz benim için çok değerlidir.