YouTube ‘Önerilen Video’ Bağlantılarını Kapatacak!

• Kullanıcı SMAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

SMAT

Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017 itibariyle, YouTube videoları izlerken ekranın üzerinde beliren önerilen video etiketleri ve bağlantıları artık gözükmeyecek.

YouTube tarafından video izlerken videonun konusuna ya da videonun o kesitine benzer içeriklere kolayca geçmenizi sağlayan içerik oluşturucu tarafından konan öneri bağlantıları yapılan analizler sonunda kaldırılmaya karar verildi.
Önerilen bağlantı istatistiklerine göre her 20 kişiden sadece 1’inin bu bağlantıları kullandığı saptandı. Yapılan açıklamada kullanıcıların bu pretik özelliği kullanmama nedeni, o sekmeleri spam olarak algılamaları olarak belirtildi.

Google tarafından Video sonunda çıkan diğer video kartlarının ve dış kaynaklı bağlantıların daha etkili olduğu açıklandı.
YouTube ‘Önerilen Video’ Bağlantılarının 1 ay sonra kaldırılması daha kullanışlı, temiz bir YouTube ortamı sunacak fakat daha önce yayınlanmış önerilen içeriklere fazlasıyla bağlı videoları kötü etkileyecek.

bi işe yaradığı yoktu zaten iyi olmuş

tam anlamadım hani video izlerken yan sekmede önerilen videolarımı kaldıracak? benim izlenimlerin yüzde 70 oradan geliyor..
edit sanırım dediğim durum değil..

tam anlamadım hani video izlerken yan sekmede önerilen videolarımı kaldıracak? benim izlenimlerin yüzde 70 oradan geliyor..

videoların sağ üst köşesinde açılan bağlantı hocam diyorlar ya tam şuaradan bir şey çıkacak oradan tıklayarak videoya gidebilirsiniz falan

bundan önceki güncellemesinde yt tüm agırlıgı oraya verdi,henüz kaldırmaz :) google aramalardan hit çekme ihtimalin çok düşük.güzel para gelmesi için videoların o dedigin yere,önerilenlere düşmesi gerekiyor.yani yt algoritması şuan en çok o kısmı kullanıyor ve yakın zamanda kaldırmaz onu.

bende şimdi wediacorp sitesinde gördüm konu açacaktım aslında para kazanan açısından bir yönden kötü oldu çok olmasada yinede hit geliyordu oradan ama kullanıcı açısından düşünürsek bende sevmiyordum o video bağlantılarını :)

benimde hiç işime yaramadı :D güncelleme nasıl olacak bakalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri