Youtube Önerilenler Şans mı? Youtube bu izlenmelere tahmini ne kadar kazanırım?

ilhansylmz3

Kayıtlı Üye
Ads-z.png

İzlenmelerimin tamamı ABD odaklı videolarım tamamen özgün bir şekilde oluşturuluyor videoların ortalama izlenme süresi 1-5 dakika arası günde 1-2 video atıyorum bazıları izleniyor bazıları 40 50 görüntülenmede kalıyor ama en az izleneni bile 1-2 saat izlenme getiriyor.

1. Bu kanal şu an ki istatistiklere göre ortalama ne kadar getirir? Videolar genel bilgi verici videolar.
2. En üstteki video ve bir kaç video önerilene düştü önerilenlere düşme tamamen şans işi mi?
3. Bu tarz videoları sınırsız her dilde oluşturabiliyorum mesela kanalım da 1000 video olduğunda her videoyu 1 kişi bile izlese günde 1k ABD hiti alabilirim farklı dillerde ya da aynı dilde kanallar yapmak istiyorum bunu yapmak için aynı PCyimi kullanayım? Proxy mi kullanayım veya VDS üzerinden mi yükleme yapayım?

Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ekran-g-r-nt-s-2024-04-18-221742.png

İlgilenmediğim halde tamamen ABD üzerinden bu izlenmeleri aldım tahminen pk açık olsaydı bu izlenmeye ne kadar kazanmış olurdum?

1. Bu kanal şu an ki istatistiklere göre ortalama ne kadar getirir? Videolar genel bilgi verici videolar.

- Kısa içerik çalışmıyorum ama hit abd ise kötü olmaz.

2. En üstteki video ve bir kaç video önerilene düştü önerilenlere düşme tamamen şans işi mi?

- Youtube kanallara şans veriyor öneriye düşen video, etkileşim alırsa, yorum, beğeni, iyi bir tıklanma oranı en az %10 gibi ve % olarak iyi bir izlenim süresi olursa izlenme devam ediyor. Bunları karşılamazsa önerilenden düşer.

3. Bu tarz videoları sınırsız her dilde oluşturabiliyorum mesela kanalım da 1000 video olduğunda her videoyu 1 kişi bile izlese günde 1k ABD hiti alabilirim farklı dillerde ya da aynı dilde kanallar yapmak istiyorum bunu yapmak için aynı PCyimi kullanayım? Proxy mi kullanayım veya VDS üzerinden mi yükleme yapayım?

- Aynı pc den bir den fazla kanal üretilebilir. İçeriği özgün üretiyorsan sorun olmaz. 1000 video 1000 hit gibi düşünme en çok izlenen videolar son olarak yüklenenler olur. Düzenli video attığında izlenim katlanarak yükselir, içerik kaliteli ise.

- Kısa içerik çalışmıyorum ama hit abd ise kötü olmaz.

- Youtube kanallara şans veriyor öneriye düşen video, etkileşim alırsa, yorum, beğeni, iyi bir tıklanma oranı en az %10 gibi ve % olarak iyi bir izlenim süresi olursa izlenme devam ediyor. Bunları karşılamazsa önerilenden düşer.

- Aynı pc den bir den fazla kanal üretilebilir. İçeriği özgün üretiyorsan sorun olmaz. 1000 video 1000 hit gibi düşünme en çok izlenen videolar son olarak yüklenenler olur. Düzenli video attığında izlenim katlanarak yükselir, içerik kaliteli ise.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Aşırı kaliteli değil ama izlenmeler genellikle aramalardan anasayfa ve önerilenden geliyor ama videolar özgün bu konuda bir sorunum yok sadece ne kadar çok video atarsam o kadar hızlı izlenmelerim artacak sürümden kazanmak gibi farklı kanallar yapıp deneyeyim portable işimi çözer sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri