<<<Youtube Organik Hit Çekme Botu>>>

succesflyy

Kayıtlı Üye
LA8yXj.jpg

Spamın bitmesinin üstüne sistemde bir organik ihtiyacı doğmuştur.
Kıbrıs merkezli Baston Yazılımla birlikte bir program yazmış bulunmaktayız.
Programın ilk aşamasında deneme amaçlı 30 kişi programı kullanabilecektir.
Deneme İçin Başvuru Formu

İlk Deneme süreci 1 hafta sürecektir.
1 Hafta Sonunda 30 kişiden En çok ve En mantıklı geri bildirimi gönderene sistem başlangıcında 500 kredi verilecektir.

Eğer 30 kişinin arasına giremediyseniz ,Üzülmeyin. 2. Deneme(Beta) için yayımlanacak Formu bekleyin.
Genel Olarak Youtubedeki arama sıralamanızı yükseltmeye yarasada Dakika opsiyonlarıyla birlikte isterseniz videonuzu saatlerce bile izletebilirsiniz orası size kalmış.

Hayirli olsun

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hit sınırsızmı olacak ? özgün kanalım için çok iyi olabilir
hitler hangi ülkeden gelecek ?
saatte , günde kaç k hit akışı olacak ?

Hayirli olsun

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayırlı uğurlu olsun bekliyoruz :)

teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:33 ----------

hit sınırsızmı olacak ? özgün kanalım için çok iyi olabilir
hitler hangi ülkeden gelecek ?
saatte , günde kaç k hit akışı olacak ?

Programın Alfa-Beta Süreçlerinde hit akışı kullanıcılar tarafından yapılacak destek olmayacak mesele size hit kazandırmaktan ziyade sistemin çalışırlığını test etmek onun için gelen hitlerde Türkiye üstünden gelecek.
Programın son versiyonu dağıtılıp herkes için kullanıma açıldığında gelen hitlerin %50 si yurt dışı (fransa-almanya-romanya-amerika-bulgaristan)
geriye kalan %50 sinide sistem kullanıcıları oluşturacak.
Son versiyonda dil opsiyonu eklenecek bundan dolayı yabancı kullanıcılarında girmesine olanak sağlanacak. Yabancı kullanıcıların girdiği ülkelerde izlenme ülkesinde farklılık sağlayacak.

teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:33 ----------

Programın Alfa-Beta Süreçlerinde hit akışı kullanıcılar tarafından yapılacak destek olmayacak mesele size hit kazandırmaktan ziyade sistemin çalışırlığını test etmek onun için gelen hitlerde Türkiye üstünden gelecek.
Programın son versiyonu dağıtılıp herkes için kullanıma açıldığında gelen hitlerin %50 si yurt dışı (fransa-almanya-romanya-amerika-bulgaristan)
geriye kalan %50 sinide sistem kullanıcıları oluşturacak.
Son versiyonda dil opsiyonu eklenecek bundan dolayı yabancı kullanıcılarında girmesine olanak sağlanacak. Yabancı kullanıcıların girdiği ülkelerde izlenme ülkesinde farklılık sağlayacak.
hocam yanlış anlamadım demi ben olayı, bildiğimiz izlenim satın alma siteleri gibi olacak sistem, qqtube nin kontrolününü bizde olduğunu farzedelim bu şekilde demi ? yanlış mı anladım ben... bu arada hayırlı olsun düşündüğüm gibiyse ilk müşteriniz olurum full versiyon çıkınca

hocam yanlış anlamadım demi ben olayı, bildiğimiz izlenim satın alma siteleri gibi olacak sistem, qqtube nin kontrolününü bizde olduğunu farzedelim bu şekilde demi ? yanlış mı anladım ben... bu arada hayırlı olsun düşündüğüm gibiyse ilk müşteriniz olurum full versiyon çıkınca

İnşallah hocam :)

Botun ilk sürümü için basvuru yapan arkadaslara bu aksam bilgi verilecektir

Dediqn qibi izlenim suresi bkmdndan ozgunculer icin iyi ama youtube yer mi ona dair bypass yptnzmi

Hocam şu ana sayfadaki resme şunu koy ya :D pek hoşuma gitmedi diğeri :)

Hayırlı Satışlar bu arada :) Denemelere katılmak isterdik ama geç kaldık sanırım :)

bDp8dm.png

Son düzenleme:
Form gönderdim, sanırım limit dolmuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri