Youtube özel url teklif etti

analogzeka

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi sizin için şu özel url adresini kullanmak istermisiniz diye mail atmış.

Kanal yabancı tv programı

kanal adı tv programı full şeklinde verdikleri url adreside /tvprogramıfull

şidmi buraya kadar her şey normal. 500 abone olması lazım falan filan lakin benim kanal daha 1 haftalık bile değil ve 13 abonesi ve 105 izlenmesi var. diğer kanallarıma böyle bir teklif gelmedi.

Şimdi bu olağan bir durum benim kaçırdığım bir noktamı var yoksa başka olaylar mı söz konusu.

Son düzenleme:
google plus için dir o

Hangi adresten geldi hocam yazarmısın sahtemi bakalım

[email protected] adresinden geldi.

url aldım şuan youtube kanalına erişim sağlayabiliyorum .

Hesap bilgileri kanal ayarları kısmında da şuan yeni url gözüküyor.

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:03 ----------

Diğer 3 kanalımıda şimdi aynı teklif geldi. Kanallardan sadece biri 500 üstü aboneye sahip.

[email protected] adresinden geldi.

url aldım şuan youtube kanalına erişim sağlayabiliyorum .

Hesap bilgileri kanal ayarları kısmında da şuan yeni url gözüküyor.

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:03 ----------

Diğer 3 kanalımıda şimdi aynı teklif geldi. Kanallardan sadece biri 500 üstü aboneye sahip.

hocam linke tıkladığını bir dosya vs indiriyosa açma sakın onun haricinde yine link yt ve g+ harici bi linke yönledirirse herhangi bir bilgini girme dikkatli ol

hocam linke tıkladığını bir dosya vs indiriyosa açma sakın onun haricinde yine link yt ve g+ harici bi linke yönledirirse herhangi bir bilgini girme dikkatli ol

uyarın için teşekkürler.herhangi bir aksilik gözükmüyor hocam. dediğim gibi aldım url yi sıkıntı yok. hesap bilgileri kısmındada yeni url gözüküyor.

benimde hemen hemen her kanala geliyor bunla ilgili mail.5dk önce bi kanalıma daha geldi mesela aynı mesaj.kanalda 5 video,9 abone,130 izlenim var.

Eski URl verirken Url aldığım kanallara bile geldi zamanında.
Şimdide 400 aboneli kanala atmış url al istersen diye.
Gerek yok yakında patlar zaten.
:D

url bildiğimiz youtube.com/xxxxx burası değil mi ya ? bunun için teklif mi ediyo bide ?

url bildiğimiz youtube.com/xxxxx burası değil mi ya ? bunun için teklif mi ediyo bide ?

hocam eskiden kanal açar açmaz o urlyi alabiliyorduk ama sonra 500 abone şartı getirmişti.sorun şu ki artık o şartı kaldırdımı,degiştirdi mi naptıysa 10 aboneli,100 izlenimle kanala dahi mesaj atıyor kanalına url al diye.

belli izlenim aboneden sonra youtube urlsini değiştirebiliyorsun galiba ama varsayılan adın sonuna birşeyler ekleyebiliyorsun sadece

Banada geldi az once iki kanala.ozel url almanin faydasi varmi acaba.aldiktan sonra izlenm artarmiki

bu konuyu okudum, kapattım yaklaşık 10 dakika sonra 2 telif gelen bir kanalıma bu mail geldi :D
iyi olduğu geldiği unutmuştum kanal kapatmayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri