Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Furkan Akman program güzel ve hızlı. Karşılaştığım sorun ise youtube dan arapça bir kanal indirmek istediğimizde indirilen videoların tittle si boş gözüküyor arapça karakterlerden dolayı bu sorunu nasıl halledebiliriz?
[MENTION=21404]Furkan Akman[/MENTION] program güzel ve hızlı. Karşılaştığım sorun ise youtube dan arapça bir kanal indirmek istediğimizde indirilen videoların tittle si boş gözüküyor arapça karakterlerden dolayı bu sorunu nasıl halledebiliriz?
Hocam eski versiyonlarında daha çok sorun vardır adamlar boşuna güncelleme getirmiyor mesela bazı bug vs. olsun fixliyorlar.Ayrıca eski versiyon bir youtube-dl.exe atsa bile windowsa ilk olarak program kendini güncelleyecektir.Diğer dilleri ancak eski versiyonları indiriyor. Program yerine eski sürüm youtube-dl.exe windows a atıp yi cmd komutu ile videoları çekmeye çalışın.
İlk olarak forumda kör yok bu kadar büyük yazmana gerek yok zaten yasak!
Konuya gelince gmail açmak mantıksız birşey olmuş çünkü herkes gmail açamaz onaylayamaz bunun için adamlar uğraşır kendi yöntem bulur açar satar bu adamın emeğidir uğraşmıştır.Çok konuşuyosun ama gerçeği anlamıyosun bunlar ücretsiz bir intro senin bunları satmak için sahibinden gerekli izinleri alman gerekiyor.Gerekli izinleri al istediğini yapabilirsin ister sat ister satma o zaman beni ilgilendirmez ama şuan bunu yapmaya hakkın yok.
Size bir soru sormak istiyorum benim paylaşımıma yorum attınız intro satışımı resmen baltaladınız , diyorsunuz ki intro sahiplerinden gerekli izinleri al istediğini yap
Size güzelce soruyorum bu programı yaparken bu programı alan arkadaşların youtubeden çekeceği videolardan programın sahibi olarak izin aldınmı ?
Hocam sizin sıkıntınız mı var ? Ben ücretsiz olan bir uygulamayı sadece kolaylaştırdım daha kullanılabilir hale getirdim benim bunda emeğim var kaç saat kodlarla uğraştım siz gibi hazır alıp satmak istemedim! Ayrıca videoyu indiren benim uygulamam değil bu program sadece aracılık yapıyor işleri kolaylaştırma amaçlı asıl video indiren uygulama youtube-dl.exe`dir.Yani bununda yazılımcısı ben değilim yani kimin ne video indirdiği beni alakadar etmez , ayrıca beni düşünmek yerine kendinizi düşünseniz daha iyi olur emek harcayıp insanların işini kolaylaştırmak başka bişey emek harcayanların emeğini satmak başka bişeydir.Size bir soru sormak istiyorum benim paylaşımıma yorum attınız intro satışımı resmen baltaladınız , diyorsunuz ki intro sahiplerinden gerekli izinleri al istediğini yap
Size güzelce soruyorum bu programı yaparken bu programı alan arkadaşların youtubeden çekeceği videolardan programın sahibi olarak izin aldınmı ?
aynı sorun bende de var youtube.dll dosyasının windows klasörüne attım ama program hata veriyor
aldığınız hata nedir?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.