YouTube Özgün Çalışma Kategorisi

• Kullanıcı Emr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Şu organik izlenme olayını bizimle de paylaşsan olmamı müdür bugüne kadar onlarca özgün kanal denedim istediğin kadar fikirde çıkar elbet ama şu olayı merak ettim ben nasıl hit çekiyosunuz kolayca ?

Şuan çok pm var bu soruyo soran bakalım dediğim gibi konu açabilirim belki ama üstün körü bişiy söyliyim google+ ı aktif kullanın

Senin kategori aklımda[emoji4] taktiğide tek kişiye felan değildi bi ara konu açarım belki 3-5 kişi değil herkes yararlansın formun amacı bu zaten google büyük pasta hepimize yeter fixlenecek şeylerde değil zaten benim yaptığım şeyler bi ara açarım belki bakalım[emoji4]

---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------

Hocam bu taktiğin dini,dili,ırkı yok[emoji4] heryerde yarar[emoji4]

Aynen Hocam Eğer Sıkıntısız Bir Taktıkse Paylaşıp Sevaba Gırebılırsın Forumda Yani :D Dediğim Kategoride Bilnmiyorum Kanal Varmı Ama Bu Facebook'da Sivri Zeka Adlı Bir Sayfa Var Ona Benzer 1 2 Sayfa Daha Oralarda Bu Tıp Facebook Video Paylaşımları Var Inanılmaz Derecede Beğeni İzlenim ve Paylaşım Alıyor Yani Tavsi Ederim :)

benim aklımda şöyle bir fikir var. Biraz masraflı ama çok izlenebileceğini düşündüğüm bir proje.

israf adamı bilmeyen yoktur yoksada kanalı burdan izlesin.
https://www.youtube.com/user/HowToBasic

Bunun daha kapsamlı bir versiyonu aklıma geldi.

Şöyle anlatayım:

Magazalara alışverişe gidiyorsunuz parasını veriyorsunuz eşyayı orda parçalıyorsunuz :D

Anger Room Öfke Odası'nda herşeyi parçalamak serbest ama uzmanlar uyarıyor | Dünya Haberleri

Kır, dök, parçala stresten arın!

Aklındaki deli soruya bu resim yardımcı olur sanırım[emoji4] sadece 2 videodan gelen izlenimler ama tbm yi görüyosun yerlebir malesef.
b4f965e9a99d949c799e2a85a3971a70.jpg

dostum benim en büyük sorunum izlenme problemi sen bana derman ol bende sana yol olayım :D

özgüne destek vermek istiyorsan toplamda 45 video özgünde 50 izlenim alan arkadaşına yardım etmek istiyorsan bir mesaj kadar yakınındayım :cool: :)

Aynen Hocam Eğer Sıkıntısız Bir Taktıkse Paylaşıp Sevaba Gırebılırsın Forumda Yani :D Dediğim Kategoride Bilnmiyorum Kanal Varmı Ama Bu Facebook'da Sivri Zeka Adlı Bir Sayfa Var Ona Benzer 1 2 Sayfa Daha Oralarda Bu Tıp Facebook Video Paylaşımları Var Inanılmaz Derecede Beğeni İzlenim ve Paylaşım Alıyor Yani Tavsi Ederim :)

Sıkıntılı bi iş yapmamki ben[emoji4] bakalım büyük bi sevaba girebilirim belki[emoji4]

---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 18:11 ----------

benim aklımda şöyle bir fikir var. Biraz masraflı ama çok izlenebileceğini düşündüğüm bir proje.

israf adamı bilmeyen yoktur yoksada kanalı burdan izlesin.

https://www.youtube.com/user/HowToBasic

Bunun daha kapsamlı bir versiyonu aklıma geldi.

Şöyle anlatayım:

Magazalara alışverişe gidiyorsunuz parasını veriyorsunuz eşyayı orda parçalıyorsunuz :D

Anger Room Öfke Odası'nda herşeyi parçalamak serbest ama uzmanlar uyarıyor | Dünya Haberleri

Kır, dök, parçala stresten arın!

Bu çok izlenir işte[emoji1]

---------- Spam Engelliyici 18:13 ---------- Önceki Mesaj 18:12 ----------

dostum benim en büyük sorunum izlenme problemi sen bana derman ol bende sana yol olayım :D

özgüne destek vermek istiyorsan toplamda 45 video özgünde 50 izlenim alan arkadaşına yardım etmek istiyorsan bir mesaj kadar yakınındayım :cool: :)

Hocam senin bayaa bayaa ihtiyacın varmış[emoji4]

Sıkıntılı bi iş yapmamki ben[emoji4] bakalım büyük bi sevaba girebilirim belki[emoji4]

---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 18:11 ----------

Bu çok izlenir işte[emoji1]

---------- Spam Engelliyici 18:13 ---------- Önceki Mesaj 18:12 ----------

Hocam senin bayaa bayaa ihtiyacın varmış[emoji4]

mesaj gönderdim yardım sever kardeşim :D
[MENTION=33427]Emr[/MENTION] mesaj kutunuzu rica etsem bi adet silermisiniz emir hocam

Son düzenleme:
[MENTION=33427]Emr[/MENTION] hocam gizemli gizemli konuşma bence paylaşacaksan paylaş burda ben nelerimi paylaştım naz yapma burda birçok insan youtube'dan ekmek kazanıyor evini geçindiriyor açın konu millet özgüne yönelsin açmayacaksanızda siz bilirsiniz

bu arada al skype: sontorun ekle yardımcı olayım sana yapacağın özgün işini güzel tbm vs. de var bizzat denedim eklediğinde söyle fazla skype geçemiyorum

mesaj gönderdim yardım sever kardeşim :D
[MENTION=33427]Emr[/MENTION] mesaj kutunuzu rica etsem bi adet silermisiniz emir hocam

Sırf bu adam için anlatcam zaten anlatcaktım.[emoji4] ama vesile olan bu adamdır.[emoji4] kimseden bi bilgi sakladığım yok zaten fixlenecek bişiyde değilki istediğiniz kadar abartın yani anahtarı verdim zaten sosyal medya geniş geniş anlatcam zaten merak edenler için

---------- Spam Engelliyici 19:06 ---------- Önceki Mesaj 19:03 ----------

[MENTION=33427]Emr[/MENTION] hocam gizemli gizemli konuşma bence paylaşacaksan paylaş burda ben nelerimi paylaştım naz yapma burda birçok insan youtube'dan ekmek kazanıyor evini geçindiriyor açın konu millet özgüne yönelsin açmayacaksanızda siz bilirsiniz

bu arada al skype: sontorun ekle yardımcı olayım sana yapacağın özgün işini güzel tbm vs. de var bizzat denedim eklediğinde söyle fazla skype geçemiyorum

Ben zaten anlatcam hocam ama, bu formda bilgi saklayanlarda var onlarda ne biliyosalar anlatsınlar. Kimse zorunda değil tabi ama paylaşmak güzeldir formun amacı bu değil mi? Hepimize yetecek kadar dilim var googlede[emoji4]

Bi kaç saat sonra konu dışında YouTube'de kendi başlığınızda 1. Sayfayda 1. Sıraya çıkma taktiğini anlatcam herkese duyrulur.

YtPara forumunda günün trend üyesi Emir. Tüm dikkatler onun üzerinde :) Bekliyoruz...:D

Eyvallah hocam[emoji4]
Pm ve skypeden yazıyolar açma diye

hahahaha profiline girip baktım özel mesaj ayarları yazıyordu kesin birileri para falan teklif ediyo ya da açma açma diye yalvarıyorlardır diye düşündüm yanılmamışım :D

Eyvallah hocam[emoji4]

Hocam Bence Yazanları Admınlere Bildir Burda İnsanca Foruma Bılgı Konusu Acıcan Insanlar Acma Dıyorlar Valla Herkes Bır Tek Ben Kazanım Modunda Artık .

Eyvallah hocam[emoji4]
Benim çözemediğim iş, hep zannediyoruz ki burada bir konuda insanlara paylaşımda bulunursam buradaki 15-20 bin kişi bunu uygulayacak ve youtube bunu anlayıp özel önlem alacak.
Ya hacılar bi gidin işinize, hergün milyonlarca belkide milyar insana hitap eden youtube de bu rakam devede kıl. Kim takar bizi...

Özgün kanalı hobi olarak görüp zevkine yapmadığınız sürece bu gibi problemlerle karşılaşmaya mahkumsunuz maalesef... Evet herkes bu işi para için yapıyor ama bir dönün bakın bugünün dev kanallarının hepsi bundan birkaç yıl önce en ufak maddi beklentileri olmadan tamamen bu işe keyfi giren insanlar..

Eğer analiz raporlarına sürekli bakan bir insansanız ve kanaldan 1 yıldan önce maddi beklentiniz varsa şimdiden geçmiş olsun ne yaparsanız yapın başarısız olacaksınız bu işin doğası böyle...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri