Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin kategori aklımda[emoji4] taktiğide tek kişiye felan değildi bi ara konu açarım belki 3-5 kişi değil herkes yararlansın formun amacı bu zaten google büyük pasta hepimize yeter fixlenecek şeylerde değil zaten benim yaptığım şeyler bi ara açarım belki bakalım[emoji4]
---------- Spam Engelliyici 17:27 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------
Hocam bu taktiğin dini,dili,ırkı yok[emoji4] heryerde yarar[emoji4]
Aklındaki deli soruya bu resim yardımcı olur sanırım[emoji4] sadece 2 videodan gelen izlenimler ama tbm yi görüyosun yerlebir malesef.![]()
Aynen Hocam Eğer Sıkıntısız Bir Taktıkse Paylaşıp Sevaba Gırebılırsın Forumda YaniDediğim Kategoride Bilnmiyorum Kanal Varmı Ama Bu Facebook'da Sivri Zeka Adlı Bir Sayfa Var Ona Benzer 1 2 Sayfa Daha Oralarda Bu Tıp Facebook Video Paylaşımları Var Inanılmaz Derecede Beğeni İzlenim ve Paylaşım Alıyor Yani Tavsi Ederim
![]()
benim aklımda şöyle bir fikir var. Biraz masraflı ama çok izlenebileceğini düşündüğüm bir proje.
israf adamı bilmeyen yoktur yoksada kanalı burdan izlesin.
https://www.youtube.com/user/HowToBasic
Bunun daha kapsamlı bir versiyonu aklıma geldi.
Şöyle anlatayım:
Magazalara alışverişe gidiyorsunuz parasını veriyorsunuz eşyayı orda parçalıyorsunuz
Anger Room Öfke Odası'nda herşeyi parçalamak serbest ama uzmanlar uyarıyor | Dünya Haberleri
Kır, dök, parçala stresten arın!
dostum benim en büyük sorunum izlenme problemi sen bana derman ol bende sana yol olayım
özgüne destek vermek istiyorsan toplamda 45 video özgünde 50 izlenim alan arkadaşına yardım etmek istiyorsan bir mesaj kadar yakınındayım![]()
![]()
Sıkıntılı bi iş yapmamki ben[emoji4] bakalım büyük bi sevaba girebilirim belki[emoji4]
---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 18:11 ----------
Bu çok izlenir işte[emoji1]
---------- Spam Engelliyici 18:13 ---------- Önceki Mesaj 18:12 ----------
Hocam senin bayaa bayaa ihtiyacın varmış[emoji4]
mesaj gönderdim yardım sever kardeşim
[MENTION=33427]Emr[/MENTION] mesaj kutunuzu rica etsem bi adet silermisiniz emir hocam
[MENTION=33427]Emr[/MENTION] hocam gizemli gizemli konuşma bence paylaşacaksan paylaş burda ben nelerimi paylaştım naz yapma burda birçok insan youtube'dan ekmek kazanıyor evini geçindiriyor açın konu millet özgüne yönelsin açmayacaksanızda siz bilirsiniz
bu arada al skype: sontorun ekle yardımcı olayım sana yapacağın özgün işini güzel tbm vs. de var bizzat denedim eklediğinde söyle fazla skype geçemiyorum
Bi kaç saat sonra konu dışında YouTube'de kendi başlığınızda 1. Sayfayda 1. Sıraya çıkma taktiğini anlatcam herkese duyrulur.
Forumca Senı Beklıyoruz Hocma![]()
YtPara forumunda günün trend üyesi Emir. Tüm dikkatler onun üzerindeBekliyoruz...
![]()
Eyvallah hocam[emoji4]
Pm ve skypeden yazıyolar açma diye
Eyvallah hocam[emoji4]
Benim çözemediğim iş, hep zannediyoruz ki burada bir konuda insanlara paylaşımda bulunursam buradaki 15-20 bin kişi bunu uygulayacak ve youtube bunu anlayıp özel önlem alacak.Eyvallah hocam[emoji4]
özgün kanal sahibi olarak konuyu merakla bekliyorum.Eyvallah hocam[emoji4]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.