YouTube Özgün Çalışma Kategorisi

• Kullanıcı Emr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Nerede paylaşılacaksa bana da haber verin merak ettim [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=33427]Emr[/MENTION] benim taktiği yapiyorsun sanırım videoyu ilk sıraya getirip izlenim saģlıyorsun sanırım

Paylaşmamam için neler vaadettiklerini duysanız dudağınıç uçuklar

Paylaşmamam için neler vaadettiklerini duysanız dudağınıç uçuklar

Hocam Sen Onları Boşver Onlar Kendilerini Dusunen Insanlar Gerekirse Admine Şikayet Et . Ayıp Valla Sen Bu Foruma Kayıt Ol Bilgi Almak Birşeyler Öğrenmek İçin Sonra Birşey Öğren Başkası Bilgi Paylaşımı Yapıcagı Zaman Engelle Neden Başkası Bılmesın Kazanmasın Ne Güzel Valla .

Hocam Sen Onları Boşver Onlar Kendilerini Dusunen Insanlar Gerekirse Admine Şikayet Et . Ayıp Valla Sen Bu Foruma Kayıt Ol Bilgi Almak Birşeyler Öğrenmek İçin Sonra Birşey Öğren Başkası Bilgi Paylaşımı Yapıcagı Zaman Engelle Neden Başkası Bılmesın Kazanmasın Ne Güzel Valla .

Haklısın hocam, valla arada kaldım.
Millet kimse bişey paylaşmıyo sen niye paylaşıyosun diyolar.

sabırsızlıkla bekliyoruz hocam. youtubeu tek kanal ve özgün olarak çalışıyorum inan çok faydası olacaktır bizim gibilere

Zaten sırf özgün çalışanlar için niyetlendim emeklerini alsınlar diye

arkadaşım paylaşacaksan paylaş paylaşmayacaksan da laf kalabalığı yapma oyalama insanları zaten herkes sinirli aylardır para alamıyoruz herkes gergin. Paylaşırsan teşekkür ederiz paylaşmazsan da canın sağ olsun.

Son düzenleme:
Haklısın hocam, valla arada kaldım.
Millet kimse bişey paylaşmıyo sen niye paylaşıyosun diyolar.

Niye Hocam Herkes Köprüden Atlıyınca Sızdemı Atlamanız Gerekırmıs Kımse Iyılık Yapmıyor Dıye Sızındemı Yapmamanız Gerekmış Ozaman Soyleyin O Arkadaşlara Dar'a Dusunce Başlarına Bırsey Gelınce Iyılık Yardım Etmedklerı Insanlar'dan Kımseden Bırsey Beklemesınler Yardım Istemesınler Emin Olun O Taktık Yontem Her Neyse Onlar'da Bır Yerden Bır Sekılde Ogrendıler En Kotu Youtube'dan Kazancı Hepımız Serkan Abıden Ogrendık O Olmasaydı Onların O Taktıklerı'de Olmucakdı .

Bu konu gereğinden fazla uzamadımı ? Konuyu açan arkadaş uğraşıp deneyip test etmiş başarmışsın mesajlarında fixlenmez sorun cıkmaz yazıyorsun , Amaç nedir diye sorarlar bu saatten sonra onlarca kişiyi bilgisayara baglamışsın umut vermişsin ya paylaş yada bildiğin kendine kalsın sürekli gizemli gizemli yorumlar yapma geriyosun insanları

Konuyu Yazıyorum Kimse Pm atıp rahatsız etmesin.
Sırf özgün çalışıpta emeğinin karşılığını alamayanlar için.

Yok şuan yazıyorum konu dışında yapcam çünki aynı yöntemle web sitesinide bi yerlere getirebilirsiniz

Merakla bekliyorum gecmis mesajlarinda web sitelerine hit nasil getiriyorsunuz diye konu acmissin hizli cozmussun olayj

Biraz öyle oldu webdede aynı şekilde yazdığım bi yazıyı anında ilk sayfalara gelebiliyor. Nadirende olsa 2. 3. Sıralara kadar çıkabiliyor. Blog işe denedim haliyle haber sitelerinden dolayı aşağılara iniyosun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri