Youtube özgün kanal danişmanliği

• Kullanıcı Sefer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

Sefer

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba arkadaşlar,

2012 yılında youtubeyle ilgilenmeye başladım. (herşeyi çok fazla ayrıntıya girmeye gerek yok.)
Bir gün youtube spamın biteceğini tahmin ettiğim için (web site işlerinde de aynısı oldu.)
Herkes quiz de paraları götürürken ben özgün kanallar için neler yapılabilir diye çok fazla araştırdım.
Minumum 5000+ özgün kanal incelemişimdir.

Daha sonra özgün kanal açtım. Reelde bir arkadaşıma sattım. (satma sebebim güzel bir iş teklifi geldiği için)
Şuan youtube özgün bir kanalın projesiyle ilgileniyorum+ortağıyım. (Amaç youtubeden para kazanmak çok değil. Marka oluşturup başka alandan daha çok kazanmak)

Kısacası youtube geçmişim..

Özgün kanallar konusunda baya bilgili olduğumu düşünüyorum. Ağustosta askere gideceğim.

1 ay gibi bir süre akşamları müsait bir zamanım olacak .Bende şöyle bir şey yapmaya karar verdim.

özgün kanal çalışmak isteyenler için, ne yapacağını bilmeyenler için;

1 ay boyunca aklınıza gelen soruları neler yapmanız gerekenleri..vb elimden geldiği kadar yardımcı olacağım

Ayrıca bir tane e book hazırlayacağım.

Hizmeti alacak kişinin özelllikleri;
1- Kesinlikle efendi olsun.
2-Normalde fazlasıyla yardım sever bir insanım ama beni çıldırtmadığı sürece.r10 da traderlerimden nasıl birisi olduğum ortaya az çok bellidir.
3-Özgün işi sabır gerektirir belli bir süre buna sahip olmayanlar hizmeti almasınlar.
4-Genel olarak mesajlara akşam veririm.(gündüz kendi işlerim dolayısıyla)
5- yaş 20+ olsun.
6- Bu özelliklere sahip değilseniz.Lütfen hizmeti almayınız.
7-- watsapp yada sypeden konuşuruz.
8- 1 hafta yayında kalacaktır konu.

Süre :1 ay
Ücret: 1 kişi 350 tl
stok: 10 kişi (fazlası benim kendi işlerimle uğraşmamı engeller.)

Multi Satış Youtube özgün kanal danişmanliği

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri