youtube para kazanma aktif sorunu yeni sorun

bu da yeni bir sorun
sanırım sorunun nedeni şu
kanalında ülke abd falan yazmasına rağmen
türkiye ipinden girdiğin için
seni türkiye olarak gösteriyor bir bakıma
r10 dada bu soruyu sormuşlar

sana tavsiyem biraz bekle
şimdi hiçbişey yapma
ne video yükle nede kanal aç
bi bakalım görelim bakalım bu sorun nolacak düzelecek mi yoksa
yeni sorunları beraberinde mi getirecek
yoksa para kazanma tümden kapatılacak mı
yoksa para kazanma direk ipi algılayıp ip türkiye gibi ülkeyse para kazanma olmayacak gibi şeyler olacak mı bakalım
bekleyip göreceğiz
gerçi ip de sorun değil rahat abd ipini alırsın

Şu aşama da en iyisi beklemek. Bekleyip göreceğiz. :)

Bu sorunu yaşayan arkadaşların hiç "üçüncü taraf eşleşmesi" gibi bir telif uyarısı bulunuyor mu? Kabul edilmemiş veya itiraz ettiğiniz?

Eğer varsa sorun bundan dolayı diye kesinleştireceğim çünkü bende dün akşam yoktu ve orjinal videoma saçma bir yerden üçüncü taraf şeysi gelmişti itiraz ettikten sonra yeni ekleyeceğim videolarda sanki(!) bu olay iptal oldu. Acaba şüpheli olarak gördüğü için mi itiraz boyunca askıya alındı diye düşünmeye başladım.

Benim orjinal kanalımda herhangi bir sorun yok ancak haber kanalımda para kazan olayı ne aktif oluyor ne de deaktif. Aktif olanları bile kapatamıyorum yani.

Bu sorunu yaşayan arkadaşların hiç "üçüncü taraf eşleşmesi" gibi bir telif uyarısı bulunuyor mu? Kabul edilmemiş veya itiraz ettiğiniz?

Eğer varsa sorun bundan dolayı diye kesinleştireceğim çünkü bende dün akşam yoktu ve orjinal videoma saçma bir yerden üçüncü taraf şeysi gelmişti itiraz ettikten sonra yeni ekleyeceğim videolarda sanki(!) bu olay iptal oldu. Acaba şüpheli olarak gördüğü için mi itiraz boyunca askıya alındı diye düşünmeye başladım.

Benim orjinal kanalımda herhangi bir sorun yok ancak haber kanalımda para kazan olayı ne aktif oluyor ne de deaktif. Aktif olanları bile kapatamıyorum yani.

hayır alakası yok
sizinki tesadüf ten başka bişey değil
bir sürü kişinin böyle oldu
sanki herkes mi 3.taraf uyarısı aldı
3.taraf la bu sorunun hiçbir alakası yok

arkadaşlar şimdi denedim 15 gün 1 ay önce açılmış kanallarda bir sorun yok
yeni kanal açmadığım için bilemiycem
yeni kanallarda durum ne bilmiyorum
umarım en kısa zamanda çözülür

Şimdi başka ülkeden kanal açtım ve para kazanma aktif

Arkadaşlar bana da aynı şey oldu , İnşallah IP kaynaklı olmaz.

Yeni layout(düzenleme) görünümünden kaynaklı olacağını tahmin ediyorum ama bakalım. Yarın düzelir İnşallah !

adsense hesabıma bağlı bi kanalım var onda bu sorundan eser yok video yükledım demenım ama yenı kanallar para kazanma iptal oldu yutup bizi ortaklıktan fes etti galiba:)

hayırlı ugurlu olsun kardeşler youtube ip yapılandırmasına gecti ve türkiye gene hikaye oldu yatın uyuyun kendinize iş bulmaya çalışın bunların ben taaaa..........

5 dk önce denemek için yeni bir kanal açtım.Adsense ile ilişkilendirdim.Deneme bir kısa video yükledim.Para kazanma aktif.İlginç bir durum eski kanallarımda sorun devam ediyor

YTJess
19 Mart (16 saat önce)

Google tarafından çevrildi - İngilizce ≫ Türkçe - Orijinali Görüntüle Her zaman çevir
Hi everyone, Thanks for reporting this issue you are currently facing. The engineers have been made aware and are currently looking into the problem. We appreciate your patience while our engineers work to resolve this. Thanks again,The YouTube team
Merhaba herkes,

Bu sorunu bildirdiğiniz için teşekkür ederiz anda karşı karşıya. Mühendisler haberdar edilmiş ve şu anda sorunu çözmek için çalışıyoruz.

Mühendislerimiz bu sorunu çözmek için çalışırken gösterdiğiniz sabır için teşekkür ederiz.

Tekrar teşekkürler,
YouTube ekibi
Sanırım cevapp burda

konuyu yeni gördüm yazamk istedim. benimde başıma gelmişti şöyle çözmüştüm, para kazanma ayarlarınıza gidin orda kaç adet videonuz parakazanmaya açılmamışsa mavi etiketli olarak görünüyor** para kazanmaya uygun x adet videonuz var** gibi, o mavi tuşa basın ve zaten gelen ekran yabancı olmadığımız bir ekran ** reklam seçenek ekranı** kabul edin hem videolar hemde iş ortaklığınız yeniden aktifleşiyor...

Saygıyla.

Arkadaşlar AN itibariyle para kazanma menüsü aktif oldu ! Hayırlı Olsun tekrar !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri