Youtube Para Kazanma Hakkinda Özel Aciklama

• Kullanıcı Kaiser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Kaiser

Kayıtlı Üye
Öncelikle hayirli geceler. Foruma üye oldum olali bu ilk konu acisim. Belki yanlis yere acmis olabilirim. Sayet öyle ise özür diler , konumun ilgili yere tasinmasini rica ederim.

Arkadaslar Almanya kaynakli aldigim bir istihbarat , konusu youtube video verdigimizde inceleniyor olarak kalmasi ve ne yapsakda degismemesi.

Artik öyle birsey olmuyacak. Sadece bana söyleneni size aktariyorum. Youtube Almanya temsilcisinden bugün bir aciklama geldi. Youtube videolarinizi atin ve aktif veya deaktif etmeden öylece birakin. Attiginiz video en fazla 15 dk sonra para kazanilan olacaktir. Bu olay youtube da yeni uygulamaymis.

2 gündür video yüklüyorum ve öylece birakiyorum hic bisey yapmadan ( inceleniyor yazsa bile ) otomatikmen kendisi para kazanilan oluyor. Bilmem Türkiyede olaylar nasil.

Umarim bir yarari olur.

iyi geceler.

Kaynak ; n24 ve wdr.

bilgilendirme için teşekkürler ancak su ana kadar inceleniyorda takılmadım:)

türkiye de de durum aynı oradaki gibi. açıklama için teşekkürler kardeş.

zaten en basından beri bunu deniyorum bazılarında olmasada bende dediğin gibi atıp bırakıyorum bir sure sonra bu sure zarfı uzunda olsa kısada olsa elbet ektif oluyordu ki zaten genel bir calısma içinde oldukları belliydi belkide bundan sonra dediğin gibi olacak

teşekkürler ilgin için

tam da bu konuyu açıcaktım. Arkadaşlar bugünlerde attığınız video , ne kadar zaman sonra para kazanmaya açılıyor ? Kendi videonuz dahi olsa?

Aktif veya deaktif etmeden bırakın derken? Yüklendikten sonra aktif edip bırakalım mı?

Youtube yüklenen video zaten hep inceleniyorda kalir.Yani önceden hep bizim degistirmemiz gerekirdi, ama simdi videounuzu yükleyin videomdan para kazanmayi sadece aktif edin ve inceleniyor yazsa bile bekleyin.

tam da bu konuyu açıcaktım. Arkadaşlar bugünlerde attığınız video , ne kadar zaman sonra para kazanmaya açılıyor ? Kendi videonuz dahi olsa?

Almanyada yasadigim icin belki farklilik gösterebilir. Benim videolar en fazla 15 dk $.

Kardeş olduğu gibi attım 15 dakika sonra yeşil ışık yandı, editleme işini nasıl yapacağım?
Açıklama, etiket, başlık..vb

arkadaşlar böyle olursa güzel olur ayrıca bugün 2 dk içind eyüm videoalrım para kazanılan olarak yayınlandı...

10 dakika 24 ve ya 48 saat arasi degisyor bende maksimum 48 saatdan sora ya aktif oluyor yada para kazanmayacak hale geliyor ))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri