Youtube para kazanma işine başlamalımıyım

• Kullanıcı diego26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

diego26

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür bu işe merak sardım. Nasıl kazanılır ne yapmalı açılmış konuları okudum videoları izledim vs. ufaktan bilgi sahibi oldum. Ama okuduklarıma göre 2014 yılından itibaren işler zorlaşmaya başlamış tbm değerleri düşmüş kazançlar düşmüş vs. Sizce başlıyım mı yoksa hiç bulaşmıyım mı boşuna zaman harcamiyim hemde heveslenmemiş olurum yardımcı olursanız sevinirim.

Ozgun calismalar yapmaya basla, bosyere vakit kaybetme.

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür bu işe merak sardım. Nasıl kazanılır ne yapmalı açılmış konuları okudum videoları izledim vs. ufaktan bilgi sahibi oldum. Ama okuduklarıma göre 2014 yılından itibaren işler zorlaşmaya başlamış tbm değerleri düşmüş kazançlar düşmüş vs. Sizce başlıyım mı yoksa hiç bulaşmıyım mı boşuna zaman harcamiyim hemde heveslenmemiş olurum yardımcı olursanız sevinirim.

aklında özgün olabilecek projelerin varsa başla. yoksa hiç başlama derim boşa kürek çekmiş olursun.

spam bitti artık gibi bişe zamanını boşa harcama kendin video yapabiliyosan özgün çalışıcaksan başla.

Özgün video çekip kazanırım diyorsan durma.Ama spam bitti gibi artık.
özgün video'dan kastınız video içerigi sesi veyahut hepsini kendimizmi hazırlıcaz yoksa son dakika olan olay ları vb yapsak'da olurmu benim hiç bir bilgim yok bu konulrın hiç birinde ve bende bu işi yapmak istiyorum ek gelir amaclı

özgün video'dan kastınız video içerigi sesi veyahut hepsini kendimizmi hazırlıcaz yoksa son dakika olan olay ları vb yapsak'da olurmu benim hiç bir bilgim yok bu konulrın hiç birinde ve bende bu işi yapmak istiyorum ek gelir amaclı

Son dk haberleri atabilirsin tabi ki ama video patlamadıkça kazanamazsın gibi bir şey .

Özgünden kastım kendi çektiğin telifsiz müziklerden oluşması.
Haber tarzı videolardan da kazanırsın da telif riski büyük onda.

Başlama sinir stres sahibi olmak iştemiyosan başlama hocam youtube allah belasını versin asense bağlı olan olmayan hatta partner kanalım dahil hepsi kapatılmış adsenseyide kapatsalardı bari.

Özgünden kastım kendi çektiğin telifsiz müziklerden oluşması.
Haber tarzı videolardan da kazanırsın da telif riski büyük onda.
günümüzde bir sürü haber sitesi var örneğin mynet ordada video oluyor ama video haberlerin de silinme söz konusu olmuyor mesela bende öyle bir bir şey yapsam yani video yu alıp koysam sorun olurmu ? yada mesela haber resimlerini slayt tarzı maker la atsam telifsiz müzik yada sade koysam + yönde bir etki olurmu ?

Hocam ufakda olsa gelir istiyorsan başla ben botla bin videodan az attım 50 lira oldu sınavlarım var bu aralar hiç uğraşamıyorum yani öyle milletin spam bitti dediğine bakma bitsede azda olsa kazancı vardır ugrasırsan en azından aylık 300 lira banko gibi birşey

Özgün çalış diyenlere sor bakam kendileri özgündenmi para kazanıyorlar başla sen ağırdan ağırdan işi kaparsın zaten bi süre sonra

Kardeşim, Muslera06 üstadımın videolarında aradığın bütün cevaplar var. O videoları ders çalışır gibi defalarca seyret işi çözersin. Youtube işine başlamalımısın... Benim tavsiyem eğer işsizsen, öğrenciysen, yani sabit bir işin yoksa iş bulamıyorsan başla ama bir kaç ay birşey bekleme. Haber üzerine çalışabilirsin. Özgün video zor kardeşim. Sen çıkıp şarkı söylesen söylediğin şarkı bestesi güftesi sana ait olacak yani başkasının şarkısını yorumlayamassın. Mesela bilgisayar programları eğer anlıyorsan videolu tanıtımını yapabilirsin. Nebilim bilimsel şeyler hakkında insanların merak edeceği şeyler hakkında videolu anlatım yapabilirsin spikerler gibi kendi videonu çek. Hayal gücünü kullan. Futbol hakkında bilgin varsa yorum yap çek videoya yayınla.

Muhtemelen küçükte olsa bir gelir elde edebilmek için bu işe başlamayı düşünmüşsün. Burada takip ettiğim kadarıyla çok küçük meblağlar kazanan insanlarda var binlerce lira kazananda. Eğer seninde belirli bir hedefin varsa ve bu hedef için çalışırım diyorsan elbette başla. Sitede zaten her türlü bilgi mevcut ayrıca kafana takılan sorularda ya da tavsiye almak istediğinde sana yardımcı olabilecek yüzlerce insan var. Hiç kimse youtubedan yüksek gelir elde etmenin yollarını bilerek doğmuyor ;) azimle çalışmaya devam ederek, deneme yanılma yöntemleri ve tavsiyeleri dikkati alarak hak ettiğin miktarlara ulaşabilirsin. Bence başlayıp başlamama konusunda ki tereddütlerine karşı harcayacağın enerjiyi bir an önce başlayıp kendini geliştirme konusunda harcarsan daha büyük fayda sağlarsın. :)

Başlığa Cevap Niteliğinde yazıyorum.
Bence sen Başlama. . .
1 Kişi eksik 1 kişi eksiktir.
:D

Boş zamanın varsa başla dene gör kendi kararını kendin ver.Biz değil ;)

Ben dikkat ettim kardeşim forumumuzda yani ytpara.comda Benden çok sonra üye olan çok arkadaşım benden kat kat fazla kazanmışlar Demekkı bu arkadaşlarımız işi çabuk kapmıslar veya çok şanslılar veya doğru katogori tutturmuslar Seninde kazanmaman için bir sebeb yok Bol kazançlar dilerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri