Youtube Para Kazanma Nedir Videolu Anlatim

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli
Hangi konuya, neye binayen söylüyorsun bunu?

Bircok konuda var bu tur seyler..Siz de sahitsinizdir eminim..

evet ama biraz sert bi üslup olmus gibi geldi sanki.
Düzeltelim de konu devamında faydalı konu olmaktan cıkıp tartısma konusuna dönmesin.

Tamamdir.Sildim ilk cumleleri.Cevirisi bitince,Turkce altyazilisini da koyarim.Ayrica videonun bulundugu kanal,Google'in resmi kanalidir.Icerisinde Webmasterlar ve Youtuber'lar icin cok fazla bilgi var.

Herkesin izlemesini tavsiye ederim.

Konu cok super bir konu,dikkat cekilmesi gereken bir konu ancak cok eksik sey var.

1- Burda kimse Kral'da degil Kralci'da degil herkes dogru yada yanlis yaparak az yada cok kazaniyor.

2- Dogruyu bunlarin anlattiklarini uygulasa millet dogrumu yapar EVET 100/100 Dogru yapar.Ama kazanamaz.

3- Kazaniyorsan bu iste dogru yapiyorsundur bana gore,kazanamiyorsan da kazanacak yolu bulana kadar yanlis dogru herseyi denyeceksin.

4- Bunlarin anlattigi gibi yaparsak,bu sekilde bu iste kazanmak istersek ,Bu ise ilk giren insan normal yetenekde kabiliyetde bir insan Kendi ozgun guncel videosu ile sagda solda paylasimlari imlemeleri vs ile aylik 2 dolar kazansa ,50 ay sonra 100 dolar barajini asar ilk odemesini alir.Arada tutturupda 15-20 ayda ilk odemesinide alan olabilir tek tuk.

5- Hersey bunlarin anlattigi gibi guzel gorunse,hersey sabit bir sekilde gitse keske ama bu imkansiz en azindan simdilik imkansiz gidemez,olmaz.Bunu yapacak ne yetenek var ne kabiliyet nede vs vs.Yani yabancilara bakin bizim gibi yuzbinlerce bu isten kazanmak icin ugrasan kisiler,kac tanesini gozunuze carpiyor youtubeda ,Bir elin parmaklari kadar..

6- Ben yada bir baskasi yanlis yaparak ayda 3-5-10-20-30-40-50 Bin Tl aliyorsa KURBAN OLURUM BEN OYLE YANLIS yapmaya. :) Dogruyu yapan dogrusunu yapsin bu bana yada benim gibi kazananlara yeter.

7- Ve son olarakda bunlar yanlis demiyorum ama bizim kapasitemize,bizim sabirsizligimiza,aceleciligimize,bu ise basladigimiz ilk gun 20-50-100 dolarlar kazanma istegimize arzumuza en kisacasi Yapimiza Kanimiza Ters.

Saygilar.

Not: Cevirisini yapip koyarsan da cok faydasi olur bu isle ugrasanlara bu yuzden yaptigin is ve anlatmak istedigin sey dogru takdir ediyorum.

Konu cok super bir konu,dikkat cekilmesi gereken bir konu ancak cok eksik sey var.

1- Burda kimse Kral'da degil Kralci'da degil herkes dogru yada yanlis yaparak az yada cok kazaniyor.

2- Dogruyu bunlarin anlattiklarini uygulasa millet dogrumu yapar EVET 100/100 Dogru yapar.Ama kazanamaz.

3- Kazaniyorsan bu iste dogru yapiyorsundur bana gore,kazanamiyorsan da kazanacak yolu bulana kadar yanlis dogru herseyi denyeceksin.

4- Bunlarin anlattigi gibi yaparsak,bu sekilde bu iste kazanmak istersek ,Bu ise ilk giren insan normal yetenekde kabiliyetde bir insan Kendi ozgun guncel videosu ile sagda solda paylasimlari imlemeleri vs ile aylik 2 dolar kazansa ,50 ay sonra 100 dolar barajini asar ilk odemesini alir.Arada tutturupda 15-20 ayda ilk odemesinide alan olabilir tek tuk.

5- Hersey bunlarin anlattigi gibi guzel gorunse,hersey sabit bir sekilde gitse keske ama bu imkansiz en azindan simdilik imkansiz gidemez,olmaz.Bunu yapacak ne yetenek var ne kabiliyet nede vs vs.Yani yabancilara bakin bizim gibi yuzbinlerce bu isten kazanmak icin ugrasan kisiler,kac tanesini gozunuze carpiyor youtubeda ,Bir elin parmaklari kadar..

6- Ben yada bir baskasi yanlis yaparak ayda 3-5-10-20-30-40-50 Bin Tl aliyorsa KURBAN OLURUM BEN OYLE YANLIS yapmaya. :) Dogruyu yapan dogrusunu yapsin bu bana yada benim gibi kazananlara yeter.

7- Ve son olarakda bunlar yanlis demiyorum ama bizim kapasitemize,bizim sabirsizligimiza,aceleciligimize,bu ise basladigimiz ilk gun 20-50-100 dolarlar kazanma istegimize arzumuza en kisacasi Yapimiza Kanimiza Ters.

Saygilar.

Not: Cevirisini yapip koyarsan da cok faydasi olur bu isle ugrasanlara bu yuzden yaptigin is ve anlatmak istedigin sey dogru takdir ediyorum.

ingilizce bilsem orda 3 5 m abonesi olan kişilerle yarışıırım 1 senede hemde eminim ama ingilizcem yok şimdi üstat şle bişide var mesela how to basic kanalı var adam hiç konuşmuyor ingilizdir büyük ihtimsal ama dil olmadanda kazanılıyo birinin dediği gibi youtube çok çok büyük bie okyanus içinden ne kadar balık almak sana kalmış

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan bey,bu videoyu Youtube ve Adsense'in nasil kullanilacagindan cok ne oldugunu anlattiklari icin koydum buraya.Adsense ne ise yarar,Youtube ile adsense arasindaki baglanti nedir? Ne tur yasaklar vardir? Adsense'e ve Youtube'a sahip olmanin avantajlari vs nedir gibi konulari islemisler..

Bu yukarida yazdigim sorulardan her gun en az 2 tane goruyoruz ve herkes kafasina gore bir yorum yapiyor.Videodaki kisilerin anlattiklari,tam olarak arkadaslarimizin sorularini cevapliyor..

Cevirisini yapmak benim icin kolay ama onu videoya eklemek vs. acemi oldugum icin cok zamanimi aliyor.O yuzden biraz uzun surecek gibi.

---------- Mesaj saat 10:53:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:50:51 civarında gönderildi. ----------

Tabi bu arkadaslarin birebir anlattiklarini uygularsak,yuksek miktarda paralar kazanamayiz kesinlikle..

@Muslera06 Serkan bey,bu videoyu Youtube ve Adsense'in nasil kullanilacagindan cok ne oldugunu anlattiklari icin koydum buraya.Adsense ne ise yarar,Youtube ile adsense arasindaki baglanti nedir? Ne tur yasaklar vardir? Adsense'e ve Youtube'a sahip olmanin avantajlari vs nedir gibi konulari islemisler..

Bu yukarida yazdigim sorulardan her gun en az 2 tane goruyoruz ve herkes kafasina gore bir yorum yapiyor.Videodaki kisilerin anlattiklari,tam olarak arkadaslarimizin sorularini cevapliyor..

Cevirisini yapmak benim icin kolay ama onu videoya eklemek vs. acemi oldugum icin cok zamanimi aliyor.O yuzden biraz uzun surecek gibi.
Aynen ustad ben paylasimin kotu yada bizi ilgilendirmez alakadar etmez demedim sadece bunlar her ne kadar dogru seyleri anlatsada uygulasada biz bunlari yapmayiz yapayiz cunki herseyden kil kapan huylanan en ufak bi sistem sorununda dunyayi ayaga kaldiran bir yapiya sahibiz bu yuzden bunlari yazdim.Yoksa bu adamlar bu isin piri bilgi tecrube sahibi kisileri illaki dedikleri kendi calistiklari sistemin gercek agizdan bilgileri faydasi da cok olur ama iste cok kurali kaideyi bilmemeize ragmen isimize geleni uyguluyoruz yada o sekilde gidiyoruz demek istiyorum..

Paylasiminida bekliyorum bittiginde saygilarimla.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Serkan bey,bu videoyu Youtube ve Adsense'in nasil kullanilacagindan cok ne oldugunu anlattiklari icin koydum buraya.Adsense ne ise yarar,Youtube ile adsense arasindaki baglanti nedir? Ne tur yasaklar vardir? Adsense'e ve Youtube'a sahip olmanin avantajlari vs nedir gibi konulari islemisler..

---------- Mesaj saat 10:53:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:50:51 civarında gönderildi. ----------

Tabi bu arkadaslarin birebir anlattiklarini uygularsak,yuksek miktarda paralar kazanamayiz kesinlikle..

biraz değil baya uzun sürer :)

Abone olalım, çeviri gelince izleriz. Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri