Konu cok super bir konu,dikkat cekilmesi gereken bir konu ancak cok eksik sey var.
1- Burda kimse Kral'da degil Kralci'da degil herkes dogru yada yanlis yaparak az yada cok kazaniyor.
2- Dogruyu bunlarin anlattiklarini uygulasa millet dogrumu yapar EVET 100/100 Dogru yapar.Ama kazanamaz.
3- Kazaniyorsan bu iste dogru yapiyorsundur bana gore,kazanamiyorsan da kazanacak yolu bulana kadar yanlis dogru herseyi denyeceksin.
4- Bunlarin anlattigi gibi yaparsak,bu sekilde bu iste kazanmak istersek ,Bu ise ilk giren insan normal yetenekde kabiliyetde bir insan Kendi ozgun guncel videosu ile sagda solda paylasimlari imlemeleri vs ile aylik 2 dolar kazansa ,50 ay sonra 100 dolar barajini asar ilk odemesini alir.Arada tutturupda 15-20 ayda ilk odemesinide alan olabilir tek tuk.
5- Hersey bunlarin anlattigi gibi guzel gorunse,hersey sabit bir sekilde gitse keske ama bu imkansiz en azindan simdilik imkansiz gidemez,olmaz.Bunu yapacak ne yetenek var ne kabiliyet nede vs vs.Yani yabancilara bakin bizim gibi yuzbinlerce bu isten kazanmak icin ugrasan kisiler,kac tanesini gozunuze carpiyor youtubeda ,Bir elin parmaklari kadar..
6- Ben yada bir baskasi yanlis yaparak ayda 3-5-10-20-30-40-50 Bin Tl aliyorsa KURBAN OLURUM BEN OYLE YANLIS yapmaya.

Dogruyu yapan dogrusunu yapsin bu bana yada benim gibi kazananlara yeter.
7- Ve son olarakda bunlar yanlis demiyorum ama bizim kapasitemize,bizim sabirsizligimiza,aceleciligimize,bu ise basladigimiz ilk gun 20-50-100 dolarlar kazanma istegimize arzumuza en kisacasi Yapimiza Kanimiza Ters.
Saygilar.
Not: Cevirisini yapip koyarsan da cok faydasi olur bu isle ugrasanlara bu yuzden yaptigin is ve anlatmak istedigin sey dogru takdir ediyorum.