Youtube para kazanmam devre dışı oldu?

Convulsion

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pubertyallergy.com
Merhaba arkadaşlar kanalım tamamen özgün ses görüntü içerik her şeyiyle neden böyle bir şey oldu?

Hala sorun devam ediyor attığım maile gelen cevap saçmalık resmen

benim yazdıklarım

Merhaba öncelikle, ben 2 gün önce partnerlerin
kapanmasından dolayı youtube hesabımın partner ile bağlantısını kestim daha
sonra google adsense geçmeye karar verdim. Google adsense nasıl geçilir hiç
bir fikrim yoktu youtube için. Google adsense girdiğimde orada youtube ile
alakalı bir forum yoktu bende elimde olan bir siteyle youtube hesabımı
sonradan oraya kaydetmek için başvurdum. Sonra internette youtube adsense
nasıl bağlanır şeklinde araştırma yaptım gördüm ki başvuru youtube
üzerinden yapılıyormuş. Youtube girerek para kazanma bölümünden adsense
başvurumu yaptım fakat ertesi gün web sitesinin kabul edilmediğine dair
mail geldi youtube hesabıma girdiğimde hesabımın para kazanmasını devre
dışı olduğunu farkettim. Benim sitem için adsense istediğim yok sadece
youtube adsense istiyorum. Youtube adsense bağlamayı bilmediğim için
cahillik edip siteyi bağladım bu da kanalıma büyük zarar oldu. Kanalımın
site ile alakası yok yardımcı olabilir misiniz?

gelen cevap

Para kazanma özelliği etkinleştirilmiş videolarınızdan para kazanmak, YouTube Analytics'te kazançlarınıza bakmak veödeme eşiğine ulaştığınızda ödeme almak için onaylanmış bir AdSense hesabını YouTube hesabınızla ilişkilendirmeniz gerekir. Yeni bir AdSense hesabı oluşturabilir veya mevcut bir hesabı ilişkilendirebilirsiniz.

EJg1y9.png

2Zr0E0.png

Son düzenleme:
Hiç bir şans yok mu açmak için

Kanalı, Google Hesabınıza veya farklı bir Google+ sayfasına taşıyın secenegi var belki olur dün meraktan denedim kötü kanalım kayboldu tam ne işe yaradıgını anlamadım 1 tane önemsiz bu şekilde kanalınız varsa deneme yapın sonucu ogrenelim bende mevcut degil su an

partnerdemiydin seni atarkende böyle yapmışlar bile bile

Kanalı, Google Hesabınıza veya farklı bir Google+ sayfasına taşıyın secenegi var belki olur dün meraktan denedim kötü kanalım kayboldu tam ne işe yaradıgını anlamadım 1 tane önemsiz bu şekilde kanalınız varsa deneme yapın sonucu ogrenelim bende mevcut degil su an

Bilgi verir misiniz hocam nasıl yapacağım

---------- Spam Engelliyici 15:40 ---------- Önceki Mesaj 15:39 ----------

Hocam partnerden dün çıktım bir şey yoktu adsense başvuru yaptım böyle oldu

---------- Spam Engelliyici 15:57 ---------- Önceki Mesaj 15:40 ----------

Site başvurusu onaylanmayan adsenseye neden YT kanalı bağladınızki?
Geçmiş olsun, o kanal $ yanmaz birdaha.

gelen mailinizi kontrol edin hcm bakalım hangi kural ihlali

[email protected] buraya mail attım fakat ingilizcem pek iyi olmadığı için translate üzerinden yazdım aranızda benim durumumu anlatabilecek kadar kısa metin yazabilecek var mı

bilgi veya tavsiye verebilecek yok mu başka sorunu çözüme ulaştırmam için ne yapabilir kanalın 300 bine yakın görüntülenmesi var özgün 30 üstünde videom var 1000 abone var bunlar gitmesin boşu boşuna emek verdim lütfen bilgisi olan varsa hiç yaşamadım daha önce ne yapılır kime mesaj atılır

Hala sorun devam ediyor attığım maile gelen cevap saçmalık resmen

benim yazdıklarım

Merhaba öncelikle, ben 2 gün önce partnerlerin
kapanmasından dolayı youtube hesabımın partner ile bağlantısını kestim daha
sonra google adsense geçmeye karar verdim. Google adsense nasıl geçilir hiç
bir fikrim yoktu youtube için. Google adsense girdiğimde orada youtube ile
alakalı bir forum yoktu bende elimde olan bir siteyle youtube hesabımı
sonradan oraya kaydetmek için başvurdum. Sonra internette youtube adsense
nasıl bağlanır şeklinde araştırma yaptım gördüm ki başvuru youtube
üzerinden yapılıyormuş. Youtube girerek para kazanma bölümünden adsense
başvurumu yaptım fakat ertesi gün web sitesinin kabul edilmediğine dair
mail geldi youtube hesabıma girdiğimde hesabımın para kazanmasını devre
dışı olduğunu farkettim. Benim sitem için adsense istediğim yok sadece
youtube adsense istiyorum. Youtube adsense bağlamayı bilmediğim için
cahillik edip siteyi bağladım bu da kanalıma büyük zarar oldu. Kanalımın
site ile alakası yok yardımcı olabilir misiniz?

gelen cevap

Para kazanma özelliği etkinleştirilmiş videolarınızdan para kazanmak, YouTube Analytics'te kazançlarınıza bakmak veödeme eşiğine ulaştığınızda ödeme almak için onaylanmış bir AdSense hesabını YouTube hesabınızla ilişkilendirmeniz gerekir. Yeni bir AdSense hesabı oluşturabilir veya mevcut bir hesabı ilişkilendirebilirsiniz.

Sorun çözüldü konu kapatılabilir teşekkürler. [MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] gibi umut kırıcı olmayın. Allah'tan pes etmedim.

sorunu cozdugun icin tebrik ederim nasıl cozdun nerelere nasıl mail gonderdin bizede bilgi verir paylasırsan bizlerede faydan dokunmus olur kardesim. basın sıkısınca foruma konu acıp yardım cıglıkları atip sonrada sorunu cozdum konu silinebilir demekle olmaz. forum paylastıkca varolur

sorunu cozdugun icin tebrik ederim nasıl cozdun nerelere nasıl mail gonderdin bizede bilgi verir paylasırsan bizlerede faydan dokunmus olur kardesim. basın sıkısınca foruma konu acıp yardım cıglıkları atip sonrada sorunu cozdum konu silinebilir demekle olmaz. forum paylastıkca varolur

Hocam sorunun nasıl çözüldüğünü bilmiyorum ki bende yazışmaları attım zaten ondan sonra para kazanma ekranına girince devre dışı yazıyor dedim aynı kişi yine önceki mesajdaki adımları uygulayın dedi para kazanma bölümüne girince adsense ayarları çıktı ama sekme hala yoktu yani sadece linkle girdim başka bir mail adresiyle yeni youtube adsense başvurdum başvuru beklemedeykende kırmızıydı hep sonra mail geldi youtube adsense onaylandı diye kanalında 10 dakika sonra para kazanması açıldı yani sürekli rahatsız etmek lazım 2 3 mesaj atın ardıardına

Hocam sorunun nasıl çözüldüğünü bilmiyorum ki bende yazışmaları attım zaten ondan sonra para kazanma ekranına girince devre dışı yazıyor dedim aynı kişi yine önceki mesajdaki adımları uygulayın dedi para kazanma bölümüne girince adsense ayarları çıktı ama sekme hala yoktu yani sadece linkle girdim başka bir mail adresiyle yeni youtube adsense başvurdum başvuru beklemedeykende kırmızıydı hep sonra mail geldi youtube adsense onaylandı diye kanalında 10 dakika sonra para kazanması açıldı yani sürekli rahatsız etmek lazım 2 3 mesaj atın ardıardına

yazım bulunsun müsait zmnda inceleyeyim konuyu bbenimde ihtiyacım var çnkü

kesin oyledir iyi calısmalar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri