Youtube Paravan Hizmetler ∞ işleriniz yapılır

S
  • Kullanıcı Scott
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
öncelikle herkese merhaba,

yaz tatilinde boşta olduğumdan ve golden alma hayalim olduğu için uğraşmak istemediğiniz işleri yapıyorum.Tüm tekliflerinizi yazabilirsiniz yapabileceklerimi en iyi şekilde ve düzenli olarak yaparım.Güven problemi olmaz iş sonu ve ya iş ortası ödeme kabul edebilirim.

Teklifleriniz dışında yaptıklarım;
-

Paravan Blog: kuşkusuz ki paravan blogların videolarımıza katkısı büyüktür.Paravan blogları kullanarak videomuzu youtube'de daha ön sıralarda çıkarabiliriz ve daha çok izlenmesini sağlayabiliriz.

- Tasarımı ve ayarları tarafımca yapıyorum.(demo)
- isterseniz demoda ki temayı kullanabilir ve ya farklı bir tema kullanabiliriz.
- kanalınızdaki videoları blog'a aktarıyorum (10 video= 1 tl)​

1 blogspot = 1 TL

Tumblr takipçi: şuan tumblr, youtube için keşfedilmemiş olsada büyük bir sosyal ağdır.Videolarınızın izleniminde büyük etki edeceğini düşünüyorum.Takipçi kasımı oldukça zor bir sosyal ağdır, kullananlar bilir.

20 takipçi = 1 tl / tamamen organik ve türk aktif kişiler (çekim yapmadığımdan dolayı hesap şifresi gerekiyor)​

ve diğer tüm işleriniz alınır.

15 yaşındasın dostum ama okullar açılacak ozaman köpek yalnız mı kalacak? Bence alma sürekli ilgileneceksen al, yoksa yazık etmiş olursun köpeğe. Aşısı, karnesi, maması birazda maddi durumun olması gerek tabi. Bende 14 yaşından beri isterim 21 oldum hala istiyorum ama malesef koşullar izin vermiyor. Demek istediğim sırf köpek seviyorsun diye alma. İlerisi düşün kardeşinmiş gibi gör.

15 yaşındasın dostum ama okullar açılacak ozaman köpek yalnız mı kalacak? Bence alma sürekli ilgileneceksen al, yoksa yazık etmiş olursun köpeğe. Aşısı, karnesi, maması birazda maddi durumun olması gerek tabi. Bende 14 yaşından beri isterim 21 oldum hala istiyorum ama malesef koşullar izin vermiyor. Demek istediğim sırf köpek seviyorsun diye alma. İlerisi düşün kardeşinmiş gibi gör.

köpek derken :D

öncelikle herkese merhaba,

yaz tatilinde boşta olduğumdan ve golden alma hayalim olduğu için uğraşmak istemediğiniz işleri yapıyorum.Tüm tekliflerinizi yazabilirsiniz yapabileceklerimi en iyi şekilde ve düzenli olarak yaparım.Güven problemi olmaz iş sonu ve ya iş ortası ödeme kabul edebilirim.

Teklifleriniz dışında yaptıklarım;
-

Paravan Blog: kuşkusuz ki paravan blogların videolarımıza katkısı büyüktür.Paravan blogları kullanarak videomuzu youtube'de daha ön sıralarda çıkarabiliriz ve daha çok izlenmesini sağlayabiliriz.

- Tasarımı ve ayarları tarafımca yapıyorum.(demo)
- isterseniz demoda ki temayı kullanabilir ve ya farklı bir tema kullanabiliriz.
- kanalınızdaki videoları blog'a aktarıyorum (10 video= 1 tl)​

1 blogspot = 1 TL

Tumblr takipçi: şuan tumblr, youtube için keşfedilmemiş olsada büyük bir sosyal ağdır.Videolarınızın izleniminde büyük etki edeceğini düşünüyorum.Takipçi kasımı oldukça zor bir sosyal ağdır, kullananlar bilir.

20 takipçi = 1 tl / tamamen organik ve türk aktif kişiler (çekim yapmadığımdan dolayı hesap şifresi gerekiyor)​

ve diğer tüm işleriniz alınır.

Merhabalar,

Hayırlı satışlar, hayırlı işler. Yaptığın işe saygım var bunu belirtmek isterim. Allah kazancını arttırsın.
Fakat şunu özellikle belirtmemde fayda var. Hayvanlara karşı zaafım olduğundan ve sevdiğimden dolayı Hiçbir hayvan satın alınmaz! sahiplenilir. O yüzdende alma, sahiplen barınaklarda envai çeşit hayvan bulunmaktadır.

Saygılarımla.

barınaklardan alamama sebebim yakında barınak olmaması.Ayrıca okul başlayınca yalnız kalmayacak evde tek kaldığım için maximum 8 saat yalnız kalacak o kadardada sorun olacağını sanmam bahçede gezebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri