Youtube partner sirket acmak istiyorum

• Kullanıcı AO BaxishoV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Daha sen doğru düzgün türkçe bile konuşamıyorsun bir cümleyle türkçeyi katlettin, google'a ne diyeceksin "khanqaa beni parhrtner yahp yeah" mı diyeceksin?

Adam Azeri,
Bunu anlayacak kadar sizde okuyamıyorsunuz sanırım.
Bilginiz yoksa azıcık saygınız olsun.

Bu forumda millete sinir hapımı içiriyorlar acaba? Herkes laf sokma çabasında. Adam yapabilir veya yapamaz veya Azeri düzgün cevap vermek çok zor değil. Konuyu merak ettim girdim neredeyse millet birbirini yiyecek. :)

Ben Azeriyim ona gore ola bilsin Turk dilin iyi bilmiyorum.amma fikrimi catdira bilirim kime lazim olsa!

Azerice de şirkət ne zamandan beri Shirket diye yazılıyor?

Adam Azeri,
Bunu anlayacak kadar sizde okuyamıyorsunuz sanırım.
Bilginiz yoksa azıcık saygınız olsun.

Dostum senin yaşın kadar benim Azerbaycan da yaşamışlığım var neyin ne olduğunu senden iyi biliyorum sen kafanı yorma..

--------------------------------------------------------------------

Google Partner için yapmanız gerekenler;

300.000 $ Ofis ile ilgili her şeyin masrafı (İç - Dış dizayn iç gereçler ve dayanma gücü)
Adsense den parayı alıp ortalıktan kaybolmayın diye de kullanıcı sayısına göre en az 1 Milyon $ ile 10 Milyon $ arasında bir teminat ödüyorsunuz. Bu para google'nin kasasına giriyor (Faizi dahil.)

Size 3 aylık bir ekip kuruyorlar ve istenilirse yurt dışından 1 senelik danışman gönderiyorlar.

Daha bir sürü şartı var, google Türkiye'ye sıcak bakmıyor. Başvurup da RED cevabı gelen dev şirketler var.

Umarım cevaplar yeterlidir.
Sevgilerle YTpara ailesi..

Men Azeri herfleriynen yazmamisham Eng herfleriyle yazmisham Shirket sozunu!Azerbaycan grammatikasinan sene ders kecerem agilli ol!

---------- Mesaj saat 18:32:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:31:20 civarında gönderildi. ----------

Verduyun melumata gorede sagol!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri