Youtube Partnere Mail Attım 24 saattir cevap verilmedi.

• Kullanıcı Xformen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Xformen

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Bazı arkadaşlar itiraz metni dışında youtube partnere mail at ordan daha iyi

yardımcı olur demişti.

VDLyYr.png

Bende E-posta desteğine askıya alınma sorunumu yazdım.İlkinde 13 saat sonra

oto mesaj geldi örümcekler felan dedi. Tekrarlama durumunda kanalınız

askıya alınacaktır felan dedi ki kanalım zaten askıda otomatik mesaj olduğu çok

açık.Dün tekrar yolladım 24 saat geçti halen cevap yazmadılar. Mailde en geç

24 saat içinde cevap gelir yazıyordu.Cevabın gecikmesi iyi bir şey olabilir mi?

İnceliyor olabilirler mi?

Başka açık bir kanalından açık kanalın hakkında mail gönderiyormuş gibi formu doldurup sorunu açıklayın kısmına kapalı kanalın sorunlarını yazıp gönder hocam, ekran görüntüsüne de kapalı kanalının gmail kısmından SS çek o mailin sana ait olduğunu kanıtlamak amacıyla onu da ekle. O zaman mecbur bakıyorlar. Kapalıdan yolladıklarıma hiçbi şekilde cevap verilmiyordu bu şekilde yapıyorum ben

eposta adresi ne hocam? ben de bir özgün kanal için mail atayım.şans :)

eposta adresi ne hocam? ben de bir özgün kanal için mail atayım.şans :)

Açık ve aktif bi kanalından youtube sayfasının en altındaki yardım butonuna basın, daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var > içerik oluşturucu olarak destek alma adımlarını takip edin oradan gönderin hocam. Her kanalda çıkmıyor e-posta desteği aktif olması gerekiyor

Açık ve aktif bi kanalından youtube sayfasının en altındaki yardım butonuna basın, daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var > içerik oluşturucu olarak destek alma adımlarını takip edin oradan gönderin hocam. Her kanalda çıkmıyor e-posta desteği aktif olması gerekiyor

Teşekkür ederim deneyeyim pc geçince
mobil

Mesajım bulunsun , bende deneyeceğim .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri