Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
liste yöntemi tamamen legal bir yöntem. geçen günki partner eğitiminde kullanın diye göstermişlerdi.
Nasıl yapıyolar bilmiyorum ama çalıştığım özgün kategoride 700 800 izlenimle ilk sayfaya gelenler var ultra yüksek rekabetli kategoride yapanların hepsi vietnamlı. Çok para vaad ettim ama satana ulaşamadım
kafamda birşeyler şekillenmeye başladı playliste telif atamıyorlar değil mi?![]()
Backlinkle 3 günde ilk sayfaya gelinebiliyor.Farklı bir yöntemi yok.
Playlisteki videolara atabilirler.Video ismi aradıkları ile tutmayınca risk azalır.
başka bir yöntem var işte 2 aydır araştırıyorum , 5 saat önce videoyu yüklüyo 700 izlenimi var anında ilk sayfada 1 gün bile sürmüyor ilk sayfaya gelmeleri.
Videoları atarsan yöntemi çözerim.Ya da çözmeye çalışırım.Genelde GSA ile kasıyorlar diye biliyorum.Ya da edu gov blogları vardır , orda embed ediyorlardır.Videolara bakmak gerekli.
gönderiyorum özelden .
Üstad öncelikle eline sağlık, backlink konusunda fiverr'da ücretsiz bulunabileceğini söylemişsiniz ancak bulamadım. Backlink konusunda önereceğiniz alternatif siteler varmı?
Hocam, bir sorum olacak. Örnek : Özgün Videomda şarkı söylüyorum diyelim, 3-5 adet milyonlarca seyredilmiş klibin playlistini oluşturup araya bide kendi videomu koysam burdan izlenim yakalayabilirmiyim. Bunun faydası olurmu acaba ?![]()
Videoları atarsan yöntemi çözerim.Ya da çözmeye çalışırım.Genelde GSA ile kasıyorlar diye biliyorum.Ya da edu gov blogları vardır , orda embed ediyorlardır.Videolara bakmak gerekli.
Hocam GSA da kasıyorlar derken tam olarak neyden bahsediyorsunuz?
Linkleri bookmarkta mı paylaşıyorlar vs...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.