Youtube playlist-unlisted seo

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
liste yöntemi tamamen legal bir yöntem. geçen günki partner eğitiminde kullanın diye göstermişlerdi.

Drop forumu costuruyo

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl yapıyolar bilmiyorum ama çalıştığım özgün kategoride 700 800 izlenimle ilk sayfaya gelenler var ultra yüksek rekabetli kategoride yapanların hepsi vietnamlı. Çok para vaad ettim ama satana ulaşamadım

kafamda birşeyler şekillenmeye başladı playliste telif atamıyorlar değil mi? :)

Backlinkle 3 günde ilk sayfaya gelinebiliyor.Farklı bir yöntemi yok.
Nasıl yapıyolar bilmiyorum ama çalıştığım özgün kategoride 700 800 izlenimle ilk sayfaya gelenler var ultra yüksek rekabetli kategoride yapanların hepsi vietnamlı. Çok para vaad ettim ama satana ulaşamadım

Playlisteki videolara atabilirler.Video ismi aradıkları ile tutmayınca risk azalır.

kafamda birşeyler şekillenmeye başladı playliste telif atamıyorlar değil mi? :)

Backlinkle 3 günde ilk sayfaya gelinebiliyor.Farklı bir yöntemi yok.

Playlisteki videolara atabilirler.Video ismi aradıkları ile tutmayınca risk azalır.

başka bir yöntem var işte 2 aydır araştırıyorum , 5 saat önce videoyu yüklüyo 700 izlenimi var anında ilk sayfada 1 gün bile sürmüyor ilk sayfaya gelmeleri.

Videoları atarsan yöntemi çözerim.Ya da çözmeye çalışırım.Genelde GSA ile kasıyorlar diye biliyorum.Ya da edu gov blogları vardır , orda embed ediyorlardır.Videolara bakmak gerekli.
başka bir yöntem var işte 2 aydır araştırıyorum , 5 saat önce videoyu yüklüyo 700 izlenimi var anında ilk sayfada 1 gün bile sürmüyor ilk sayfaya gelmeleri.

Üstad öncelikle eline sağlık, backlink konusunda fiverr'da ücretsiz bulunabileceğini söylemişsiniz ancak bulamadım. Backlink konusunda önereceğiniz alternatif siteler varmı?

Fiverr'de 5 dolar , ücretsiz alma yöntemleri var.Onu bulmanız lazım.
Üstad öncelikle eline sağlık, backlink konusunda fiverr'da ücretsiz bulunabileceğini söylemişsiniz ancak bulamadım. Backlink konusunda önereceğiniz alternatif siteler varmı?

Hocam, bir sorum olacak. Örnek : Özgün Videomda şarkı söylüyorum diyelim, 3-5 adet milyonlarca seyredilmiş klibin playlistini oluşturup araya bide kendi videomu koysam burdan izlenim yakalayabilirmiyim. Bunun faydası olurmu acaba ? :)

Olabilir.Çok izlenen popüler videoları seç ve video sayısı 100/200 olsun.
Hocam, bir sorum olacak. Örnek : Özgün Videomda şarkı söylüyorum diyelim, 3-5 adet milyonlarca seyredilmiş klibin playlistini oluşturup araya bide kendi videomu koysam burdan izlenim yakalayabilirmiyim. Bunun faydası olurmu acaba ? :)

Videoları atarsan yöntemi çözerim.Ya da çözmeye çalışırım.Genelde GSA ile kasıyorlar diye biliyorum.Ya da edu gov blogları vardır , orda embed ediyorlardır.Videolara bakmak gerekli.

Hocam GSA da kasıyorlar derken tam olarak neyden bahsediyorsunuz?
Linkleri bookmarkta mı paylaşıyorlar vs...

Öncelikle [MENTION=26860]Drop[/MENTION] abime çok teşekkür ediyorum . Yöntemi dün kullandım dün açmış oldugum bir kanal olmasına rağmen çok güzel izlenim aldı ve teliften uçtu kanal :) Eğer telifsiz içerikleriniz varsa bu şekilde çok güzel izlenimler alabilirsiniz .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri