Youtube premium kanal sahipleri

jacksparrow45

Kayıtlı Üye
premium kanali olan arkadaslar
her videoda telif olusturmak icin yani baskasinin yüklemesinde eslesen veya dünya geneli verdirmek icin
96,25 TL. karsiliginda istege bagli resmi hükümet onayli telif hakki olusturma zorunlulugu gelecegi dogrumu bilgisi olan varmi

yoksa yine eskisi gibi youtube üzerinden
Content ID olusturmaya devam mi edecez anlamadim bu gün biseyler ters gidiyor

parayi nereye yatiriyoruz hemen alayim ben :D

Aynen senin yüzünden Halil abi konuştun konuştun skypten al işte. Ünlemi, yansımaması hepsi ayrı dert. :D

Bu arada premium dedin milletin ağzı kulağına değecek :D

Premium Nedir?

Premium, youtube da tamamen size ait olan videolarınızı başkaları yüklediği taktirde direk olarak eşleşen, dünya geneli atmanıza yardımcı olan. Yüklediğiniz her videonun anında $ yanmasını sağlayan bir sistemdir. Bu sistemi kullanmak Turkweb tarzında bir şirket olmak gerekir yani film şirketi olmak gerekir.
Edit: Veyahut telifin gelmeyeceğini bildiğiniz videoları sizin gibi gösterebilmenizdir.
Hadi geçmiş olsun. :D

Aynen senin yüzünden Halil abi konuştun konuştun skypten al işte. Ünlemi, yansımaması hepsi ayrı dert. :D

Premium Nedir?

Premium, youtube da tamamen size ait olan videolarınızı başkaları yüklediği taktirde direk olarak eşleşen, dünya geneli atmanıza yardımcı olan. Yüklediğiniz her videonun anında $ yanmasını sağlayan bir sistemdir. Bu sistemi kullanmak Turkweb tarzında bir şirket olmak gerekir yani film şirketi olmak gerekir.
Edit: Veyahut telifin gelmeyeceğini bildiğiniz videoları sizin gibi gösterebilmenizdir.

Şirket gerekli midir yoksa Özgün bir kanal ve tatmin edici bir abone ve izlenim yeterli midir ?

Premium Nedir?

kaan arkadasimiz türk web tv nin sahibidir bu arada tek rakibim olarak daha dogrusu ben rakip olarak görüyorum :)

Ay yapım kanallarıda bizim işletmeye bağlı zaten :D

isin saglam yapiyor ay yapim
kanallari degilde ay yapimin kendisi premium dizileri yayinlanmadan 1 saat önce atarlar dizilerini hemen kapatirlar idleri simdi kanal-d de premiuma gecmis sanirim bütünüyle

isin saglam yapiyor ay yapim
kanallari degilde ay yapimin kendisi premium dizileri yayinlanmadan 1 saat önce atarlar dizilerini hemen kapatirlar idleri simdi kanal-d de premiuma gecmis sanirim bütünüyle

Öyle valla bence kanalar az özensiz ama nasıl kazanıcaklarını iyi biliyorlar

1. Kurum veya şirket olman gerekiyor
2. Videolarının ciddi oranda izleniyor olması gerekli 50bin yüzbin değil

Birde videolarda çıkan kısa reklamlarda reklamı geç çıkmıyor diye biliyorum. Bir kız vardı sokaklarda geziyor kamerası ile geçenlerin videolarını çekerek paylaşıyordu (ayakkabı, kıyafet vs) adını unuttum şimdi bilen vardır mutlaka.

Onun videolarını izlerken reklamı geç çıkmıyordu ve inceledim ve izlenmesi 2-3 milyondu hep videolarının. Web sitesini ziyaret ettiğimde hakkımızda şirket bilgileri yer alıyordu.
Şimdi ne durumda bilmiyorum. Artık street fashion kanalı çok fazla var..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri