Youtube Reklam Arayüzü Değiti

• Kullanıcı Khan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bu atlanabilir reklamlar tüm cihazlarda çıkıyor muydu? tablette youtube girdiğimde çıkmıyordu yeni mi başladı?

1 hafta önce böyle olduğunu görmüştüm 1 gün. YT genelde ara ara deneyip sonra tamamen değiştiriyor.

Yeni değil 3 hafta önce vardı. Video ortası reklam girmek oldukça güç, anlaşılan kaliteli spamıda bitirecekler!

Yeni değil 3 hafta önce vardı. Video ortası reklam girmek oldukça güç, anlaşılan kaliteli spamıda bitirecekler!

işini bilene güç değil. Bunu 1 ay önce falan görmüştüm mouse recorderla yine girdim video ortasını zor değil aynı mantık .

1 aydır uzun video yuklememistim aslında kısa videoda yuklememistim adsns sagolsun. bu gece 1 uzun video yukledim deneme niyetine o zaman gordum degistigini. kolaylık olur gibi geldi bana yeni reklam aralıgı en azından rakam girme derdi yok.

son zamanlarda youtube da gezinirken uzun videolarda 3 dk arayla reklam girlmis videolar cok denk geliyor. 15 dk lık 1 video da 5 reklam gordum bu gece. 2 aydır hergun yeni bir olay oluyor, spamı bitirecekler kelimesi her konuda bır cok yorumda geciyor. fakat youtube oyle videolar goruyorum ki aylardır ve yıllardır tas gibi sapasaglam spam kanalları duruyor. 1 kanala500 kusur cizgi film yukleyen, aynı anda 1 kanala 100 video, +18 videolar, vs vs. ve bu kanallar halen video yuklemeye devam ediyor. aynı videoları ben yukleyince 15 dk gecmeden topluluk geliyor.

kısacası ben bi poh anlamadım. bu yasanılanların hicbir mantıklı acıklaması olamaz cunku mantıklı biır olay yok.

arayüz değişti ama videoyap ın firefox eklentisi sorunsuz ekledi reklamları,çok ilginç

acaba video ortası reklam eklediğimiz için mi banlanıyoruz bu kadar? güncellemeyi tam anlamadım,7dakikada bir video eklenecek bölüm mü kaybolmuş

bi ara bunu aktif etmişlerdi, sonradan kaldırmışlardı tekrardan aktif mi olmuş ?

Imacros kodu yapabilen var mı? Daha önceki şekliyle kendim yapmıştım, ancak şu anki haliyle reklam girilecek bölüm popup olarak açıldığı için macro o aşamada tıkanıyor.

07:00,15:00,30.00.45:30 gibi girildiginde hata veriyor kabul etmiyor.

İkisini de seçsek bir sorun olur mu?

YJW2Ya.png

Dün,o sol alttaki butonu tikladim süreleri girdim toplu olarak ekle dedim,öyle mal mal bakti bana.Bende sessizce kapattim.Kizdirmayalim simdi.Imacros ta calistiramadim.Nasil toplu reklam ekleriz.?

Dün,o sol alttaki butonu tikladim süreleri girdim toplu olarak ekle dedim,öyle mal mal bakti bana.Bende sessizce kapattim.Kizdirmayalim simdi.Imacros ta calistiramadim.Nasil toplu reklam ekleriz.?

59. dk dan sonra 65,70-80... diye gitmek yerine 1:07:00,1:14:00 diye devam edin. O zaman bir sorun olmuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri