Youtube $ Reklam Çıkmama Sorunu

• Kullanıcı Yes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Yes

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sabit olan konuya sorunumu dile getirdim ama cevap gelmedi.

Bende konu açtım.

Şimdi ben yeni bir kanal açtım kendime doğruladım.

3 Adet HD video yükledim sırasi ile 20'şer dakika arayla.

Ancak hiç birinde reklam aktif olmadı hep inceleniyorda kaldı.

Sabit olan konudaki anlatımlarınızın hepsini uyguladım fakat sonuç yine aynı.

En son olarak bütün para kazanmaları kapatın 12 saat bekleyin sonra deneyin denmiş.

Bende öyle yaptım.

Ancak 12 Saat sonra da aktif olmama ihtimali var mı ?

Arkadaşlar sabit olan konuya sorunumu dile getirdim ama cevap gelmedi.

Bende konu açtım.

Şimdi ben yeni bir kanal açtım kendime doğruladım.

3 Adet HD video yükledim sırasi ile 20'şer dakika arayla.

Ancak hiç birinde reklam aktif olmadı hep inceleniyorda kaldı.

Sabit olan konudaki anlatımlarınızın hepsini uyguladım fakat sonuç yine aynı.

En son olarak bütün para kazanmaları kapatın 12 saat bekleyin sonra deneyin denmiş.

Bende öyle yaptım.

Ancak 12 Saat sonra da aktif olmama ihtimali var mı ?

Title yöntemini denedin mi?

bir şeyler yazdım ama sildim :D

başlıkla konu birbirinden farklı

Title yöntemini denedin mi?

Denedim hocam hepsini.

- Title'ı "deneme123" yaptım, "12345" yaptım.

- Video açıklamasını sildim.

- Etiketleri sildim.

Olmadı.

- Baştan yükledim. Title'ı orjinalinden "deneme123" yaptım yine aynı.

- Etiketsiz yükledim, para kazanması deaktif yükledim.

Denedimde denedim... :D

En sonunda iptal ettim hepsini. 12 Saat bekleyeyim dedim.

---------- Mesaj saat 01:10:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:09:59 civarında gönderildi. ----------

bir şeyler yazdım ama sildim :D

başlıkla konu birbirinden farklı

Evet birazcık öyle olmuş ama anlatmak istediğim tam olarak bu hocam kusura bakmayın.. :)

içeriklede alakalı olabilir.Bazen kafayı takıyor youtube o videoya geçirmiyor hiç :) elinde program falan varsa zoomlama yap biraz köşeleri kes falan

videonun işlenmesi bitmeden ve feedlere gönderilmden önce reklamı acmıs olmalısın. bu sekilde istersen videoyu amuda kaldır yine reklam cıkartamazsın :)

içeriklede alakalı olabilir.Bazen kafayı takıyor youtube o videoya geçirmiyor hiç :) elinde program falan varsa zoomlama yap biraz köşeleri kes falan

Videonun tamamı kendi yapımım hocam...

---------- Mesaj saat 01:15:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:15:15 civarında gönderildi. ----------

videonun işlenmesi bitmeden ve feedlere gönderilmden önce reklamı acmıs olmalısın. bu sekilde istersen videoyu amuda kaldır yine reklam cıkartamazsın :)

Aynen o şekilde direk reklamı açıyorum...

---------- Mesaj saat 01:15:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:15:15 civarında gönderildi. ----------

o sekilde yapma işte..bırak video önce işlensin sonra feedlre gönderilsin sonra reklamı ac.

Sadece başlık gireceksin video yüklendikten ve işlendikten sonra açacaksın para kazanmayı kaydet diyeceksin ondan sonra etiket ve açıklama gireceksin..Önceden yaparsan yanmıyor.

o sekilde yapma işte..bırak video önce işlensin sonra feedlre gönderilsin sonra reklamı ac.

Tamam hocam bunu yarınki yükleyeceğim videolarda deneyeceğim...

Ancak şu an yüklemiş olduğum 3 adet videoyu nasıl aktif edebilirim...

En az 50 kişi tarafından paylaşıldı.

---------- Mesaj saat 01:21:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:20:17 civarında gönderildi. ----------

Sadece başlık gireceksin video yüklendikten ve işlendikten sonra açacaksın para kazanmayı kaydet diyeceksin ondan sonra etiket ve açıklama gireceksin..Önceden yaparsan yanmıyor.

Bunu da öğrendiğim iyi oldu... Yarın yeni yüklemeler yaparken bunu da deneyeceğim.

İstediğim uygun bağlığı girebilirim değil mi ? "Deneme123" harici.

ilk önce para kazanmayı kapat sonra title açıklama etiket kategori değiştir 15 saniye bekle para kazanamayı aktif et sonra olacaktır

Tamam hocam bunu yarınki yükleyeceğim videolarda deneyeceğim...

Ancak şu an yüklemiş olduğum 3 adet videoyu nasıl aktif edebilirim...

En az 50 kişi tarafından paylaşıldı.

---------- Mesaj saat 01:21:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:20:17 civarında gönderildi. ----------

Bunu da öğrendiğim iyi oldu... Yarın yeni yüklemeler yaparken bunu da deneyeceğim.

İstediğim uygun bağlığı girebilirim değil mi ? "Deneme123" harici.

evet oluyor.

Denedim şimdi olmuyor...

bide bazen mesela şöyle bir şey var.
ama bu hep olmuyor tabi

mesela başbakan başlıklı, açıklamalı, etiketli bir videoyu film yada komedi falan kategorisine atarsan yanmıyor tabi bu bazı durumlarda oluyor hep olmuyor onu tekrar habere alırsan anında yanıyor..

Yani demek istediğim bir video kategorisine uygun değilse bazı durumlarda yanmıyor doğru kategoriye alıp tekrar deniyebilirsin.

bide bazen mesela şöyle bir şey var.
ama bu hep olmuyor tabi

mesela başbakan başlıklı, açıklamalı, etiketli bir videoyu film yada komedi falan kategorisine atarsan yanmıyor tabi bu bazı durumlarda oluyor hep olmuyor onu tekrar habere alırsan anında yanıyor..

Yani demek istediğim bir video kategorisine uygun değilse bazı durumlarda yanmıyor doğru kategoriye alıp tekrar deniyebilirsin.

Video bile yapmadım hocam resimli. Başına sayfamın introsunu yapıp koydum sadece.

Her zaman yüklediğim gibi yaptım. İçerik müzik (özgün), kategoriyi müzik yaptığın zaman aktif olmadığı için eğlence yapıyorum her zaman. Yine aynısını yaptım...

Bütün önerileri yaptım olmuyor ilginç...

bu önemli taktiği veriyorum.

Title : % işareti koy sadece
Açıklama: boş
Etiket : boş

bu şekilde dolarını yak keyfine bak :)

büyük ihtimal şunu yapmıyorsun. başlığı değiştirdikten sonra. geri gel hatta ctrl+f5 yap 1 dk filan bekle sonra geri girip doları yak

Şimdi başlığı "%" yapıyorum.

Açıklama siliyorum.

Etiketleri siliyorum.

Geri geliyorum.

1 Dakika bekliyorum.

Para kazanmayı açıyorum hocam tekrardan. 1 saniye.

---------- Mesaj saat 01:48:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:47:40 civarında gönderildi. ----------

Title : Title
Diğerleri boş kalsın

Ek olarakta title : 1071

Şu an [MENTION=2395]TDWeb[/MENTION]'in dediği işlemi yapıyorum hocam 1 dakika bekleme aşamasındayım.

Ondan sonra dediğinizi yapacağım olmazsa.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri