Youtube $ Reklam Çıkmama Sorunu

• Kullanıcı Yes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Video bile yapmadım hocam resimli. Başına sayfamın introsunu yapıp koydum sadece.

Her zaman yüklediğim gibi yaptım. İçerik müzik (özgün), kategoriyi müzik yaptığın zaman aktif olmadığı için eğlence yapıyorum her zaman. Yine aynısını yaptım...

Bütün önerileri yaptım olmuyor ilginç...

müzikse boş yere uğraşıyosun para kazanma işareti yanmaz yanması için programlarla baya oynaman lazım yani bası falan arttır ondan sonra dene

müzikse boş yere uğraşıyosun para kazanma işareti yanmaz yanması için programlarla baya oynaman lazım yani bası falan arttır ondan sonra dene

Hocam müzikler özgün ilk ben yüklüyorum. :)

---------- Mesaj saat 01:50:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:50:08 civarında gönderildi. ----------

büyük ihtimal şunu yapmıyorsun. başlığı değiştirdikten sonra. geri gel hatta ctrl+f5 yap 1 dk filan bekle sonra geri girip doları yak

Maalesef olmadı...

---------- Mesaj saat 01:52:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:50:54 civarında gönderildi. ----------

Title : Title
Diğerleri boş kalsın

Ek olarakta title : 1071

Hocam bu da olmadı maalesef...

Hocam müzikler özgün ilk ben yüklüyorum. :)

---------- Mesaj saat 01:50:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:50:08 civarında gönderildi. ----------

Maalesef olmadı...

---------- Mesaj saat 01:52:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:50:54 civarında gönderildi. ----------

Hocam bu da olmadı maalesef...

Beklesen 1-2 dakikada gelmeyebilir. Beklemen gerekli

özgünse direk partner ol tek kanal git işte ne uğraşıyon adsense ile.:D

Eski kanalımda 35 Milyondan fazla izlenme 11Bin de abonem vardı.
Sorun şu ki Adsense'ten haberim yoktu. :D

Toparlanıyorum artık tanındık Youtube'ta ve Facebook'ta şükür.

İnşaallah askerden sonraya nasip olursa. :D

---------- Mesaj saat 01:59:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:56:13 civarında gönderildi. ----------

Beklesen 1-2 dakikada gelmeyebilir. Beklemen gerekli

Hocam 1-2 saniye bekle diye okudum ben onu pardon.

Dediğiniz işlemi yaptım şu an bekliyorum 3 dakika falan oldu.

Beklerim ama sorun şu ki 55,60 kişi tarafından paylaşıldı bu video.

Ne yapmalıyım bekleyeyim mi daha ?

---------- Mesaj saat 02:14:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:59:08 civarında gönderildi. ----------

Başka önerisi olan yok mu arkadaşlar ? :D

Yanmayacagi varsa o dolar isaretinin ne yaparsan yap yanmaz. Benimde var 1 videom izlenimi 30 bini gecmistir ama malesef yanmiyor dolar isareti bi turlu.

Yanmayacagi varsa o dolar isaretinin ne yaparsan yap yanmaz. Benimde var 1 videom izlenimi 30 bini gecmistir ama malesef yanmiyor dolar isareti bi turlu.

Hocam tamam da 4 video yükledim toplam 20'şer dakika arayla. Hepsi mi yanmayacak yani bir tuhaflık var bu işte...

Arkadaşlar 12 Saatten fazla bekledim şu an yine açılmıyor para kazanmalar...

İşe yaramadığını görmedim daha, bunu uygula

Soru işaretiyken para kazanmaya tıkla
para kazanmayı kapat, kaydet
Temel bilgilere gel, başlık "A" yap açıklama etiket sil, kategori değiş kaydet.
video yöneticisine gel, gri para işaretine tıkla, para kazanmaya aç kaydet.
Hala açılmamış olursa, "B" "C" diye aynı sırayla git. En fazla "C" yaptığında açılmış olur.

hepde 10 15 dakiklık videolarda oluyor bu yanmama sorunu :cool:

4 video var toplam. Dün 20 dakika aralıklar ile yükledim. En büyüğü 6 dakika...

---------- Mesaj saat 14:49:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:46:33 civarında gönderildi. ----------

Hala açılmamış olursa, "B" "C" diye aynı sırayla git. En fazla "C" yaptığında açılmış olur.

Hocam söylediklerini sırası ile denedim olmuyor...

4 video var toplam. Dün 20 dakika aralıklar ile yükledim. En büyüğü 6 dakika...

---------- Mesaj saat 14:49:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:46:33 civarında gönderildi. ----------

Hocam söylediklerini sırası ile denedim olmuyor...

Hocam sana şöyle diyim daha bir kere işe yaramadığını görmedim kullanıcıdan kullanıcıya fark eder mi bilemedim.

A B C denedim hiç biri olmadı :confused:

Hocam sana şöyle diyim daha bir kere işe yaramadığını görmedim kullanıcıdan kullanıcıya fark eder mi bilemedim.

Hocam bu konuyu açmadan önce konuyu açtığım bölümde bir başlık var ya hani.

Tek konu çatısı altında sorduğum soru ile ilgili.

Oraya yorum yaptım ilk böyle sorunum var yardımcı olur musunuz diye kimse görmedi geri dönüş olmadı ama ben orada yazılan her şeyi yaptım yinede.

Sonra bu konuyu açtım. Sağolsunlar herkes bildiklerini söyledi denedim ve yine olmadı...

İşte en son sizin söylediğinizi yaptım. Belki gece yapmışımdır bu işlemi yine.

Bir ton şey yaptım valla bende karıştırdım artık. :D :D

Ama tam olarak dediğinizi yaptım emin olun...

Videolarım baya hit alıyor şu an 75 kişiden fazla insan paylaştı bu videoları.

Reklam çıkmaması benim için büyük sorun.

Çünkü bir tanesine yaklaşık 1,5 saat bekliyorum.

Takıntı var 1080p'den aşağı video yapmıyorum. :D :D

A B C denedim hiç biri olmadı :confused:

Açıklamayı ve etiketleri sil. Başlığı örneğin Kıvanç Tatlıtuğ yap. (Türkçe karakterli bir isim yap)
Para kazanmayı kapat 10 sn bekle para kazanmayı aç.
Yüklenenlere bak dolar yanana kadar yenile hocam.

Kardeş senin için video hazırlıyordum kendim nasıl yaptığımı göstermek için ve çok karışık etiketli açıklamalı uzun ve kısa video kopyaladım bir kanaldan ve gel gelelim para kazanmayı açtığım gibi dolar işareti yandı :D bütün kaydın içine etti ya valla sinir oldum niye yandı bu dolar işareti şimdi ya :D başka zaman yanmaz uğraştırır durur sana anlatımlı video çekiyordum soru işaretinde kalır diye düşündüm kalmadı ya 2 side yandı :D yeniden başka hazırlayacağım.

Kardeş senin için video hazırlıyordum kendim nasıl yaptığımı göstermek için ve çok karışık etiketli açıklamalı uzun ve kısa video kopyaladım bir kanaldan ve gel gelelim para kazanmayı açtığım gibi dolar işareti yandı :D bütün kaydın içine etti ya valla sinir oldum niye yandı bu dolar işareti şimdi ya :D başka zaman yanmaz uğraştırır durur sana anlatımlı video çekiyordum soru işaretinde kalır diye düşündüm kalmadı ya 2 side yandı :D yeniden başka hazırlayacağım.

Düşünmen yeter hocam sevindim ama. :D :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri