Youtube $ Reklam Çıkmama Sorunu

• Kullanıcı Yes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Açıklamayı ve etiketleri sil. Başlığı örneğin Kıvanç Tatlıtuğ yap. (Türkçe karakterli bir isim yap)
Para kazanmayı kapat 10 sn bekle para kazanmayı aç.
Yüklenenlere bak dolar yanana kadar yenile hocam.

Olmadı hocam

Açıklamayı ve etiketleri sil. Başlığı örneğin Kıvanç Tatlıtuğ yap. (Türkçe karakterli bir isim yap)
Para kazanmayı kapat 10 sn bekle para kazanmayı aç.
Yüklenenlere bak dolar yanana kadar yenile hocam.

Yaptım şimdi hocam dediklerinizi olmuyor...

Benim her yüklediğim videoda ilk önce incelinyior ( ? ) işareti çikiyor sürekli bunu ( $ ) getirebilmek için yarım saat uğraşıyorum ya oluyor ya da olmuyor video heba oluyor

Arkadaşlar;

[MENTION=1183]palipleten[/MENTION] ve [MENTION=4103]bojan54[/MENTION] ; Videoya sadece başlık koy işlensin ve feedlere gönderilsin, ondan sonra aktif et para kazanmayı demişlerdi.

Yeni bir video ekledim az önce. Bu şekli uyguladım.

Yükledim, işlendi feed'lere gönderildi. Para kazanmayı aktif ettim bekledim yok açılmadı.

Sonra; [MENTION=2395]TDWeb[/MENTION] başlığa % koy demişti.

Başlığa % koydum, para kazanmayı kapattım. Sayfayı yeniledim.

Sonra para kazanmayı aktif etti. Yeşil ışık yandı.

Bu etiketlediğim arkadaşların söylediklerinde kesinlikle fayda var.

Etiketleyemediklerim varsa özür dilerim yardım edenlerden her birine yüzlerce teşekkür ederim.

Genel olarak etiket yaptım ilk kimler dediyse.

Yalnız şöyle bir durum var. Ben şimdi 5. videomu yükledim onda açtım yeşil ışığı.

Diğer 4 videomda para kazanma hala kapalı. Ne yapsam olmadı biliyorsunuz...

Nasıl yapacağım onları ? :D :D

[MENTION=5934]Yes[/MENTION] eyvalah kardeşim.
eğer o acılmayan videoları video daha işlenirken para kazanmasını acmıssan dolar işareti yakman cok zordur.
en iyisi videoyu sil bastan yükle.

[MENTION=5934]Yes[/MENTION] eyvalah kardeşim.
eğer o acılmayan videoları video daha işlenirken para kazanmasını acmıssan dolar işareti yakman cok zordur.
en iyisi videoyu sil bastan yükle.

Sana eyvallah asıl hocam...

Silemememin tek sebebi şu an videoları toplam 84 kişinin paylaşmış olması...

Yok mu başka çözüm önerisi alan videolara yazık oluyor... :(

Nasıl yaptığıma dair küçük bir video hazırladım. Gerçi sende hiç bir şekilde aktif olmuyor muş ama belki ileride işine yarar. (:

Para Kazanma Aktif Etme

Sana eyvallah asıl hocam...

Silemememin tek sebebi şu an videoları toplam 84 kişinin paylaşmış olması...

biraz izlensin ilerde tekrar bu yolları dene açılır inşallah.

---------- Mesaj saat 19:20:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:18:48 civarında gönderildi. ----------

birde bir şey demeyi unuttum benim dediğimi yaparken para kazanmasını direk videoya gidip oradan doları yakma. 4 videonuda % yaptıktan sonra. video yöneticisine gel ordan 4 ünüde seç sonra yukardan işlemlerden gelişmişe gir ordan aktif yap en az 2 si olur heralde. [MENTION=5934]Yes[/MENTION]

[MENTION=5306]Rock3r[/MENTION] , Hocam denediğim seçeneklerden biri. Birazdan tam olarak yaptığın gibi yapacağım.

Ancak benim para kazanma bölümü böyle ? :D

---------- Mesaj saat 17:25:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:25:00 civarında gönderildi. ----------

biraz izlensin ilerde tekrar bu yolları dene açılır inşallah.

---------- Mesaj saat 19:20:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:18:48 civarında gönderildi. ----------

birde bir şey demeyi unuttum benim dediğimi yaparken para kazanmasını direk videoya gidip oradan doları yakma. 4 videonuda % yaptıktan sonra. video yöneticisine gel ordan 4 ünüde seç sonra yukardan işlemlerden gelişmişe gir ordan aktif yap en az 2 si olur heralde. [MENTION=5934]Yes[/MENTION]

Deniyorum hocam birazdan...

[MENTION=5306]Rock3r[/MENTION] , Hocam denediğim seçeneklerden biri. Birazdan tam olarak yaptığın gibi yapacağım.

Ancak benim para kazanma bölümü böyle ? :D

---------- Mesaj saat 17:25:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:25:00 civarında gönderildi. ----------

Deniyorum hocam birazdan...

Hocam zaten videoda 3 video var, diğer 2 si senin gösterdiğin gibi. :)

bende de sorun var. saat 14 ten sonra inceleniyorda takılda $ olmuyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri