Youtube $ Reklam Çıkmama Sorunu

• Kullanıcı Yes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Senin video uçmuş herhalde hocam. (:

3. seçeneği kaldırdın değil mi ? Seçenekleri aynen yaptığım gibi yap. Olmuyorsa zaten o videonun üstüne bir bardak soğuk su iç. (:

Evet kaldırdım. Başarısız malesef.

---------- Mesaj saat 17:38:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:37:52 civarında gönderildi. ----------

biraz izlensin ilerde tekrar bu yolları dene açılır inşallah.

---------- Mesaj saat 19:20:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:18:48 civarında gönderildi. ----------

birde bir şey demeyi unuttum benim dediğimi yaparken para kazanmasını direk videoya gidip oradan doları yakma. 4 videonuda % yaptıktan sonra. video yöneticisine gel ordan 4 ünüde seç sonra yukardan işlemlerden gelişmişe gir ordan aktif yap en az 2 si olur heralde. [MENTION=5934]Yes[/MENTION]

Bunu da deneyeyim hocam. 3. şıkkı aktif etmeyeyim tamam da onun amacı ve anlamı nedir anlatabilir misiniz ?

---------- Mesaj saat 17:38:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:37:52 civarında gönderildi. ----------

Bunu da deneyeyim hocam. 3. şıkkı aktif etmeyeyim tamam da onun amacı ve anlamı nedir anlatabilir misiniz ?

Kategorilere dikkat ettin mi ? Film ve Animasyon - Eğlence de oluyor genelde.

onun amacı sen videonda kendi bir ürününün reklamını yapıyorsan. google reklamını çıkarmıyor genelde.

onun amacı sen videonda kendi bir ürününün reklamını yapıyorsan. google reklamını çıkarmıyor genelde.

Video başlamadan çıkan reklamla alakası yok yani ?

Herhangi bir para kazandırma unsuru bulundurmuyor ?

---------- Mesaj saat 17:42:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:42:06 civarında gönderildi. ----------

Kategorilere dikkat ettin mi ? Film ve Animasyon - Eğlence de oluyor genelde.

Hocam ben müzik yüklüyorum. Bu müzikler özgün ilk ben yükledim.
Müzik'te aktif olmadığı için eğlenceyi seçiyorum.

Video başlamadan çıkan reklamla alakası yok yani ?

Herhangi bir para kazandırma unsuru bulundurmuyor ?

---------- Mesaj saat 17:42:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:42:06 civarında gönderildi. ----------

Hocam ben müzik yüklüyorum. Bu müzikler özgün ilk ben yükledim.
Müzik'te aktif olmadığı için eğlenceyi seçiyorum.

Film animasyonda dene hocam. Benim de 2 gün boyunca aktif olamayan spor videosu vardı. Bir sürü izlenim almıştı. Bu yaptığım yöntemle yapmıştım.

genel bir sorun olabilir çünkü bende de aynen öyle normalde sorunsuz dolar işareti gelirken bugün akşama doğru inceleniyorda kalmaya başladı ve hiç biri yanmıyor

Tekrar soyluyorum, hocam o videolarin isiklarini yakamazsin. Yanmiyosa yanmaz yani debelenmene gerek yok. Sil tekrar yukle, ve tekrar yuklediginde feedlere islemesini bekle. Yani videolari yukle bi 5-10 dk bekledikten sonra para kazanmayi aktif etmeye calis. Direk denersen naparsan yap yanmaz o dolar isareti.

Tekrar soyluyorum, hocam o videolarin isiklarini yakamazsin. Yanmiyosa yanmaz yani debelenmene gerek yok. Sil tekrar yukle, ve tekrar yuklediginde feedlere islemesini bekle. Yani videolari yukle bi 5-10 dk bekledikten sonra para kazanmayi aktif etmeye calis. Direk denersen naparsan yap yanmaz o dolar isareti.

Dediğinizi yaptığımda olacağına eminim artık.

Bu gün 2 video yükledim ikisinde de yaktım ışıkları...

Işık yanmayan 4 videomu paylaşan kişi sayısı şu an 101'e yüklendi nasıl silebilirim ki artık.. :(

Son 1-2 yöntem önerdiler onları da deneyeceğim olmazsa artık yapacak bir şey yok sanırım.

- [MENTION=5492]ytnoob[/MENTION]
- [MENTION=4103]bojan54[/MENTION]
- [MENTION=1183]palipleten[/MENTION]
- [MENTION=4558]CanturkDaSilva33[/MENTION]
- [MENTION=2395]TDWeb[/MENTION]
- [MENTION=58]kkundakci[/MENTION]
- [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION]
- [MENTION=3027]megalomaniac[/MENTION]
- [MENTION=2666]anonyload[/MENTION]
- [MENTION=5306]Rock3r[/MENTION]

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Saygılar.

Hocam sen sil. Paylasilan videolara ulasamayacaklarindan dolayi millet dinlemek isterse youtubedan arayip ulasacaktir.

10-15 video yükledim hepsi soru işareti çıkıyor

onu silmene gerek yok aynısını bir daha yükle oda dursun oda sonra ilk ışıklarını yakamadığın videonun düzenlesine gir ek açıklamalardan tamsayfa yeni videonun linki ekle videoyu izlemek için tıkladıklarında öbür videona gitsinler

onu silmene gerek yok aynısını bir daha yükle oda dursun oda sonra ilk ışıklarını yakamadığın videonun düzenlesine gir ek açıklamalardan tamsayfa yeni videonun linki ekle videoyu izlemek için tıkladıklarında öbür videona gitsinler

Mantık güzel hocam. :D

Ama ben inat ettim her gün deneyeceğim yapmayı.

Elbet bir gün ışık yanar. :D :D :D

ilk önce para kazanmayı kapat video baslıgını açıklamasını etiketlerini bir yere kopyala daha sonra video baslıgına title açıklama kısmına title etiket kısmıa title yaz para kazanmayı aktif et aktif olursa kopyaladıklarını geri yapıstır

ilk önce para kazanmayı kapat video baslıgını açıklamasını etiketlerini bir yere kopyala daha sonra video baslıgına title açıklama kısmına title etiket kısmıa title yaz para kazanmayı aktif et aktif olursa kopyaladıklarını geri yapıstır

önceki mesajları bir okusaydınız hocam adamın atmadığı takla kalmadı zaten :)

[MENTION=2395]TDWeb[/MENTION]

Hocam 1,2,3,4,5,6 video yükledim hepsinde aynı işlemi yaptım.

Normal ismi ve video açıklaması ile yükledim, etiket koymadım.

İşlenip feed'lere gönderilene kadar bekledim.

Para kazanmayı açtım sonra. (İçlerinden sadece 1 video direk aktif oldu)

Aktif olmadı, sonra ismi % yaptım, açıklaması sildim.

Kapattım açtım para kazanmayı aktif oldu hepsi bu şekilde.

- Ancak 2 saat önce bir video yükledim. Yukarıdaki işlemleri yaptım yine.

Ne yaparsam yapayım aktif olmadı. Yine özgün videom.

Demek ki olmayınca olmuyor sanırım. :D :D :D

[MENTION=2395]TDWeb[/MENTION]

Hocam 1,2,3,4,5,6 video yükledim hepsinde aynı işlemi yaptım.

Normal ismi ve video açıklaması ile yükledim, etiket koymadım.

İşlenip feed'lere gönderilene kadar bekledim.

Para kazanmayı açtım sonra. (İçlerinden sadece 1 video direk aktif oldu)

Aktif olmadı, sonra ismi % yaptım, açıklaması sildim.

Kapattım açtım para kazanmayı aktif oldu hepsi bu şekilde.

- Ancak 2 saat önce bir video yükledim. Yukarıdaki işlemleri yaptım yine.

Ne yaparsam yapayım aktif olmadı. Yine özgün videom.

Demek ki olmayınca olmuyor sanırım. :D :D :D

3. kere soyluyorum :D Bi videonun aktif olmayacagi varsa ister amuda kaldir ister takla attir yinede aktif olmaz o :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri