Youtube Reklam Fazlalığı

• Kullanıcı M-HEAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

M-HEAT

Kayıtlı Üye
Son bir haftadır youtube reklam çöplüğü gibi oldu. Art arda 5 saniyeye geçme reklamı veriyor ve sık sık zorla bir dakika reklam izletmeye başladı. Bir izleyici olarak bıktırdı beni. Adblock yükletecek resmen. Sizde de böyle bir sorun var mı?

Ben bu olaya telefonda çok denk gelmeye başladım, sıkmaya başladı iyice reklam arası video izler oldum.

Bunda suç youtube'nin mi yoksa, açgözlülük yapan kanalların suçu mu ?
Tamam Yt'de çok iyi bir şeyler yapmıyor ama burada ki durum YT'nin suçu değil bence. Saygılar.

Spamı bitiriyorum diye özgün kanallara tüm reklamları yığarsa olacağı bu.
Spamcılar en azından 6-7dk aralıklarla reklam koyuyorlar.
Açgözlü birton dizi kanalları 1-3dk aralıklı reklam koyuyor.
Normalde tv'lerde reklam arası dizi izleniyor ya, artık Yt'de aynısı olma yolunda ilerliyor.

Bunda suç youtube'nin mi yoksa, açgözlülük yapan kanalların suçu mu ?
Tamam Yt'de çok iyi bir şeyler yapmıyor ama burada ki durum YT'nin suçu değil bence. Saygılar.

Spamı bitiriyorum diye özgün kanallara tüm reklamları yığarsa olacağı bu.
Spamcılar en azından 6-7dk aralıklarla reklam koyuyorlar.
Açgözlü birton dizi kanalları 1-3dk aralıklı reklam koyuyor.
Normalde tv'lerde reklam arası dizi izleniyor ya, artık Yt'de aynısı olma yolunda ilerliyor.

Benim bahsettiğim league of legends'in, musically'nin, netflix vb. firmaların reklamları. Onları da mı kullanıcılar koyuyor? Adam resmen bana bugün zorla 1 dakikalık reklam izletti...

Benim bahsettiğim league of legends'in, musically'nin, netflix vb. firmaların reklamları. Onları da mı kullanıcılar koyuyor? Adam resmen bana bugün zorla 1 dakikalık reklam izletti...

Video önü reklam, Atlanamayan Reklam video ortası reklam.
Gibi reklam çeşitleri var YT'de.
2014 üyesisin bunları bilmiyor olamazsın herhalde.
Atlanamayan reklama denk düşmüşsün mecbur izlemişsin bu kadar basit.

ben görmedim lakin kanalımda ki reklamlar aşırı ciddi şekilde artmış durumda. Muhtemelen artık reklam olayı çözüldü veya her eylül ekim gibi reklamlar artıyor.

Video önü reklam, Atlanamayan Reklam video ortası reklam.
Gibi reklam çeşitleri var YT'de.
2014 üyesisin bunları bilmiyor olamazsın herhalde.
Atlanamayan reklama denk düşmüşsün mecbur izlemişsin bu kadar basit.

Anladım. Youtube'da bir dönem uğraşmıştım beceremeyip yayıncılığa yöneldim. Yine de forumda geziniyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri