youtube reklam verdim beğeni abone yok

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
arkadaşlar özgün kanalımın videosuna dün reklam verdim. bilen arkadaşlara birkaç sorum olacak

tıklanma başına 5 kuruş fiyat belirledim ve günlük 5 tl den reklamı başlattım.
150 kişi izledi yani ortalaması 3 kuruş olan reklamlarıma tıklandı
benim sorum şu
tıklama başına 1 kuruş seçsem sizce 500 kişi izlermi?

ikinci sorum

videomu kimse beğenmedi yorum ve abonede gelmedi içeriğim de kaliteli bir içerik . etiketleride tam içeriğimle aynı içerikler olarak girdim
video 1 gün boyunca görüntülenme yok olarak göründü aramalarda.
şimdi yeni indexlendi ve 123 görüntülenme yazıyor

bir hatamı yapıyorum sahte izlenim gibi bişey oldu bu yorum yok beğeni yok sadece izleyici sayısı arttı

Bana kalırsa YT den reklam verirken Yer paylaşımlı reklamlar ile Atlanabilir video reklamlar kullanılmamalı çünkü karambolde gereksiz tıklama yapılabiliyor.

Video zaman çubuğunda ilerleme yapan bir insan yanlışlıkla reklama tıklama oranı az değil.

Bence Görüntülü reklamlar bu iş için en iyisi, ilgisini çekiyorsa tıklar, kanalına abone olur. İlgisini çekmiyorsa yanlışlıkla tıklayamayacak kadar alakasız bir yerde. Böylelikle hedeflenen kitleye en güzel bütçe ile reklam verebilirsin.

Bana kalırsa YT den reklam verirken Yer paylaşımlı reklamlar ile Atlanabilir video reklamlar kullanılmamalı çünkü karambolde gereksiz tıklama yapılabiliyor.

Video zaman çubuğunda ilerleme yapan bir insan yanlışlıkla reklama tıklama oranı az değil.

Bence Görüntülü reklamlar bu iş için en iyisi, ilgisini çekiyorsa tıklar, kanalına abone olur. İlgisini çekmiyorsa yanlışlıkla tıklayamayacak kadar alakasız bir yerde. Böylelikle hedeflenen kitleye en güzel bütçe ile reklam verebilirsin.

hocam aynen dediğin gibi zaten sadece görüntülü reklamları açtım
ama beğeni abone yorum hiçbişey yok 1 günde ancak indexlendi

Hocam bu sadece sağ kısma önerilenler kısmı tarzı reklam tipinin adı nedir

Video hedeflemektedir, demografi, dil, ilgi alanı ve konu belirle direkt hedef kitleye böyle ulaşırsın, ayrıca yeniden pazarlama kullanabilirsin, bu arada bütcen nedir adwords için?

Sponsor taktikleri olmadan zor o işler hocam
edit: bir an facebook sandım nedense.

Video hedeflemektedir, demografi, dil, ilgi alanı ve konu belirle direkt hedef kitleye böyle ulaşırsın, ayrıca yeniden pazarlama kullanabilirsin, bu arada bütcen nedir adwords için?
1000tl lik bütcem var hocam ama şuan deneme için küçük rakamlar kullanıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri