Youtube Render Geçme Yazılımı

Sacit Alizade

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.animasyonal.com
Arkadaşlar yeni bir yazılım üzerinde çalışıyorum, 10-15 çeşit sahnesi olacak, ilk testi başarıyla geçtiğimi düşünüyorum. 30dkdan fazla bi zaman geçti henüz bir uyarı yok..
Daha önce eşleşenli-dünya engelli videolarla çok uğraşmadım. Bu yüzden önerilerinizi,uyarılarınızı, dikkat edilmesi gereken yerleri yorum olarak atarsanız sevinirim..

1bca375bdb9d48909477f410ea01c18d.png

https://www.youtube.com/watch?v=8REb0ojG3sw

vietnamlılar kullanıyor aynısının benzerini şahsen ben izleyemiyorum onlarınki de hep hareket halinde.

bence en güzel sahne açısını bulup sallantıyı yok et hocam

hareketi 2x yavaşlatıp tekrar test edeceğim, ses içinde bazı ayarlar yaptım, sesten yana da bi sıkıntı yok şu anda. (eşleşen vb)

---------- Spam Engelliyici 01:47 ---------- Önceki Mesaj 01:47 ----------

bence en güzel sahne açısını bulup sallantıyı yok et hocam

sallantıyı yok ettikten sonra bi anlamı kalmaz hocam. Sallantı dediğiniz sanrm kamera hareketi

Bu tam bi cilginlik . Hersey tukendiginde basvurulabilir yontem. Oldukca basarili olmus

hep merak etmisimdir hangi programla nasil yapiliyor bu efektler, bana da yardimci olurmusunuz. Tesekurler :)

Hazır after effect projesi indirmiş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lütfen bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın ;)
After Effects ile alakası yok

---------- Spam Engelliyici 16:07 ---------- Önceki Mesaj 15:45 ----------

http://prntscr.com/fd0bcf

16 saat ve tık yok arkadaşalr

Yetişkin İçeriklerde İzlenmesi Sıkıntılı Gibi Gözükse de, Çocuk İçeriklerinde İdeal Olacaktır Diye Düşünüyorum...

manuel engel gelmezse gayet başarılı duruyor

hareketli çerçeve zaten iş yaparken neden videoyu döndürme gereği duydunuzki?

hareketli çerçeve zaten iş yaparken neden videoyu döndürme gereği duydunuzki?

olay videoyu döndermekten çok daha farklı hocam, perspektif olarak sadece video dönmüyor, ekranın önünde uçuşan parçacıklar, ışık hüzmeleri vb de var. Haklı eleştirilere katılıyorum, sekans biraz hızlı, 2x yavaşlatılması daha az göz yoran bir görüntü oluşturacaktır..

senin yuzunden kullanıcılar astimat olacaklar :)

olay videoyu döndermekten çok daha farklı hocam, perspektif olarak sadece video dönmüyor, ekranın önünde uçuşan parçacıklar, ışık hüzmeleri vb de var. Haklı eleştirilere katılıyorum, sekans biraz hızlı, 2x yavaşlatılması daha az göz yoran bir görüntü oluşturacaktır..

yok amacım eleştirmek değil sadece bu kadar şeye şuanda gerek yok yani daha basitiyle geçilebiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri