Youtube Saçmalıyor Tüm Videolarıma Ünlem Veriyor

• Kullanıcı apocanhi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

apocanhi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videolarim.net
Arkadaşlar kendi yapmış olduğum videolara bile ünlem vermeye başladı bu youtube neden böyle yapıyor ve önlem olarak ne yapmam gerekiyor ? En son kendim ses kaydı yaptım açıklama tarzında resim, müzik hiçbirşey yok ona bile ünlem verdi ? ?

bunu google california ekibine sorsana

Spama girmiştir o kanal.ozgunse kanıtla normale döner.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sanıyorum 2 gündür yeni güncellemeler yaptılar, ses eşleşeni, görüntü eşleşeni ve ünlemle alakalı

Spama girmiştir o kanal.ozgunse kanıtla normale döner.

Bunu kanıtlamam için mail mi göndermem gerekiyor ?

sanıyorum 2 gündür yeni güncellemeler yaptılar, ses eşleşeni, görüntü eşleşeni ve ünlemle alakalı

Sanırım ondan dolayı ünlem verip duruyor 3 video yükledim 3'üde kendime ait telifsiz videolar fakat hepsine ünlem verdi anlam veremedim.

vietnamlıların ünlü dünya engeli geçme yöntemini de fixlemişler. uzak doğu, adsense banlarından sonra buradan da bir darbe yedi. ama o yöntemin fixlenmesinin tamamen sebebi türkler. çok yaydılar. bize baya sövüyorlardır şimdi.

Para kazanmasına gel videonun ticari.kullanım haklarını kanıtla ne ile cektin hangi programları kullandın falan yaz gönder.

Bunu kanıtlamam için mail mi göndermem gerekiyor ?

Sanırım ondan dolayı ünlem verip duruyor 3 video yükledim 3'üde kendime ait telifsiz videolar fakat hepsine ünlem verdi anlam veremedim.

kanıtlayın hocam, yüzdeyüz kanalınız spamdan çıkar,

ama fakat velakin biz spammer biçareler napıcaz hiç bilmiyorum, son güncelleme ile ses eşleşeni geçmek artık imkansız gibi bişey

---------- Spam Engelliyici 20:34 ---------- Önceki Mesaj 20:33 ----------

vietnamlıların ünlü dünya engeli geçme yöntemini de fixlemişler. uzak doğu, adsense banlarından sonra buradan da bir darbe yedi. ama o yöntemin fixlenmesinin tamamen sebebi türkler. çok yaydılar. bize baya sövüyorlardır şimdi.

hangi yöntem hocam, rendersiz engel geçme yontemi yada corel yöntemi mi

Teşekkürler arkadaşlar tüm videolara bu şekilde bildirim göndericem bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum inşAllah açarlar tekrar :)

rendersiz engel geçme olayını çoktan bitirdiler, corel yöntemini bu hafta bitirdiler tamamen türklerin suçu. her yerde yaydılar. vietnamlılar yıllardır corelle engel geçiyordu. baya sövüyorlardır şimdi .

kanıtlayın hocam, yüzdeyüz kanalınız spamdan çıkar,

ama fakat velakin biz spammer biçareler napıcaz hiç bilmiyorum, son güncelleme ile ses eşleşeni geçmek artık imkansız gibi bişey

---------- Spam Engelliyici 20:34 ---------- Önceki Mesaj 20:33 ----------

hangi yöntem hocam, rendersiz engel geçme yontemi yada corel yöntemi mi

rendersiz engel geçme olayını çoktan bitirdiler, corel yöntemini bu hafta bitirdiler tamamen türklerin suçu. her yerde yaydılar. vietnamlılar yıllardır corelle engel geçiyordu. baya sövüyorlardır şimdi .
Corel yontemi nedir nasildir hocam merak ettim bitse bile .

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] her konuya california dan girip vietnamdan çıkıyorsun
Seni dinleyenin derdi birse bin oluyor :D:D:D

iyi iyi bitsin yöntemler kalmasın hiç bitti youtube dur artık spamcı kalmadı bak botlarını boşyere çalıştırma onun yerine yeni şeyler bul mesela ! ? sıktı artık yerine ⌘ © gibi karakterler kullan gelişim iyidir yenilik yapın kendinize birazcık olmuyor böle :D

hocam böyle soruları özelden sorun :)

Bende merak ettim nede olsa fixlemişler anlatmanın mahsuru olmaz herhalde :), veya pm ile açıklarsanız, neymiş bu yıllardır herkesin kullandığı benim haberim olmayan yöntem.

Bu arada ünlem derdi çıktığı douğru ben de sorun yaşıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri