Youtube Sayfasında Sıradışı Trafik Hatası

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Spam ile alakası yok benim ıp den 2 tane kanaldan fazlasına girmiyorum biri özgün digerinede en az 8 ay önce video yüklemişdim bende bile sürekli geliyor.

Spam ile alakası yok benim ıp den 2 tane kanaldan fazlasına girmiyorum biri özgün digerinede en az 8 ay önce video yüklemişdim bende bile sürekli geliyor.

aynen benim durumda buna benzer ama aynı ipden tablet ve telefondan girenler var şimdi geldi aklıma onlarda gmail kullanıyor sadece. İnşallah geneldir stres oldum bi anda.

7MJy7W.jpg

Hocam bu durum çerezleri sürekli temizlemekle, internette gizli gezmek ile alakalı. Gizlilikten dolayı, google sizi bot olarak algılıyor, önemsiz birşey. Benim de vdslerde olmuştu, sanırım 2 hafta içinde düzelmişti.

şuan bu sorun sadece sol tarafta kanal ayarları ve topluluk ayarlarına girince oluyor dimi? ne alakaysa artık.

Bide arkadaşlar bu sorunla karşılaşan telefon yada tablette internete giriyormuydu yada başka biri ağı kullanıyormuydu?

Son düzenleme:
eşimin patlayan kanalında da art arda bu uyarıdan çıkınca benim de ödüm bir tarafıma karıştı. Spam falan yok bizde. Bir sıkıntı olmaz inşallah

Bende de aynı sorun var. Normal ev internetim, arada takıldığım bi kanalım var. Panelden işlem yapınca çıkıyor. Sorunun genel olması muhtemel.

sorun hala devam ediyor. Sol tarafta kanalım ve topluluk sekmelerine çıkınca bu hatayı vermeyen var mı merak ettim.

sadece youtube'ta olmuyor bu alakasız sitelerde de çıkıyor

botlar için önlem almaya çalışıyorlar sanırım

Şimdi kanallara tek tek girdim.

Kanal'a tıklayınca direk o uyarıyı veriyor.

Chrome'da böyle oluyor. Aynı şeyi Mozilla'da denedim olmadı bilginize

rZ4An3.png

Son düzenleme:
Kanalin ana IP'siyle, VDS IP'leri birbirini kitliyor olabilir mi? Google'in klasik captcha kodu sorunu gibi geliyor bana. Youtube, Gmail vs. Bunlara farkli bilgisayarlardan girmeye kalktigimda otomatik captcha kodu gosteriyor.

özgün kanalımda da var aynı problem. bu ne saçmalıktır kanal özelliklerine bakıcam captcha giriyorum analytics'e giricem yine aynı.
ilk defa başıma geliyor.

Edit : Herkeste aynı problem varmış, google kaynaklı herhalde.

Bu sorunu yaşayıp sonrasında düzelen arkadaşlar var mı son günlerde?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri