Youtube senle Görüşcez seninle koçum Vol 2

• Kullanıcı igunal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

igunal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2 hafta arayla tum kanallarımı kapatıyor bu youtube.Tertemiz tenis,araba kazaları vb hıc bir yanıltıcı baslık etiket içermeyen sayısız beğeni ve yorum almıs videolara sahip kanalları hiç bir uyarı vermeden kapatmıs durumdalar.Hesabıma girmeye çalışınca hesabınızda normal olmayan aktiviteler saptadık diyor da nedir o normal olmayan aktivite arkdasım ?!

Sadece botla yuklemeye yapıyorum.11 kanalımdan para kazanmaya açmadıgım kanalımı bile kapatmıslar.kesinlikle ya ip den banlıyorlar ( 4 kanalımı ellememişler)
ya da sıralı e postaları banlıyorlar.Şunu çözelim artık bi şekilde.Hile yapsak eyw dicemde durduk yere kanal mı banlanır arkadaş.

Sıralı e-posta olmadığından artık eminim başka bir şey var dostum

bak benim xxx5,xxx6,xxx7,xxx8,xxx9,xxx10 + yyy8 gitmiş bonus olarak onu koymuslar. Acaba aynı gun actıklarımız oalbilir mi. xxxleri aynı gun acmıstım hepsi tertemiz 0 uyarı kanallardı.ne toplumsal ne telif içeren videolar vardı

başlığa bak nerden buldun :)

Senin konudan yuruttum telif atmassın innş hocam :)

Bot olarak YTkazan kullanıyorum databilim de kullanıyorum.

Sıralı açma bence kardeşim.Ben bundan sonra sıralı açmam.Hatta ıp bile değiştirerek açarım.2 hafta arayla 10 larca kanalım kapatıldı.

Ama şu olayı çözmemiz lazım toplu ban .Hiç bir uyarı olmadan hiç bir şikayet olmadan hangi nedenle kapatıyorlar ?
Birden fazla kanala video yuklemek suç mu ?
Bi gun ıcınde 2 bin video atmak illegal mi ?
Aynı gunde 5-6 youtube kanalı açmak mı sıkıntı ?

neye katlanamıyor yani bu adamlar ?

Senin konudan yuruttum telif atmassın innş hocam :)

Bot olarak YTkazan kullanıyorum databilim de kullanıyorum.

Sıralı açma bence kardeşim.Ben bundan sonra sıralı açmam.Hatta ıp bile değiştirerek açarım.2 hafta arayla 10 larca kanalım kapatıldı.

Ama şu olayı çözmemiz lazım toplu ban .Hiç bir uyarı olmadan hiç bir şikayet olmadan hangi nedenle kapatıyorlar ?
Birden fazla kanala video yuklemek suç mu ?
Bi gun ıcınde 2 bin video atmak illegal mi ?
Aynı gunde 5-6 youtube kanalı açmak mı sıkıntı ?

neye katlanamıyor yani bu adamlar ?

Google Türkiye'yi arayıp sorsak ne derler acaba? :D

Google Türkiye'yi arayıp sorsak ne derler acaba? :D

yapmayı dusunmedım değil hani.Ama kesinlikle farklı ip lerden kanal açın.Aynı no dan aynı gun 2 den fazla hsap almayın.sıralı mail kullanmayın.Toplu videosa atıyorsanız. kanalını yapın sonra aynı ıp den gırmeyın bı daha bırakın getırsın o size usd.Adamlar ıcın butun emekelrımızı kapatmak bır tık sadece.O fırsatı wermemek lazım.

Kısacası youtube kanallarınızı birbiriyle ilişkilendircek hıc bir baglantısı olmasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri