Youtube seo , başlık atma para kazanmayı en iyi hale getirme kelime araştırma

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Drop

Kayıtlı Üye
Başlangıç seviyesi içindir.Araştırmalarla projenizi geliştirebilirsiniz.

Herkeste şu mantık var.Bir video ne kadar çok izlenirse o kadar kazandırır.Tamamıyle yanlış bir psikoloji.10 k izlenmeyle binlerce de dolar kazanabilirsiniz.Yeter ki yaptığınız işi bilinçli yapın , alışkanlıklardan kurtulup düşünmeye başlayın.

Şunu iyi bilmemiz gerekiyor.Ayrıca bu yöntemleri niche kategorilerde kullanırsanız telifsiz şusuz busuz da iyi para kazanabilirsiniz.

1)Biz youtube'da tıklama başına para alıyoruz.

2)Her reklamın farklı bir fiyatı vardır.

3)1 liralık reklama 100 kere tıklatmak 100 liralık reklama bir kere tıklama ile eşittir.

İşlemlere başlayalım : Hedef kelimemiz creed movie

Semrush.com'a gidip deneme hesabı alıyoruz.Keyword research kısmına tıklayıp try'a tıklayıp kayıt olun.Kayıt olduktan sonra aynı bölüme gelip kelimemizi araştıralım.

1)creed movie adlı filmi yükleyeceğiz.Başlık ne olmalı , etiketler ne olmalı hangi kelimeler bana para verecek hangileri hamallık. Watch full hd 2015 creed movie bize para kazandıracak mı , yoksa başka başlıklar mı atmalıyım.Aynı zamanda youtube filtresinden kurtarabileceğim başlıklar mevcut mu?
0mE23R.png

4baRNp.png

4. sırada bir youtube videosu var.Onu incelemeye başlıyorum.Bu video ile ilgili kelimeler neler nasıl google'da 4. sırada.Bu video ile ilgili kelimelere bakıyorum.Burda dikkat edeceğimiz şey .Google ve youtube'nun kullandığı yapay zeka işlemi:
Yapay zekaya göre creed = new rocky movie :) başına the eklersek biraz daha ziyaretçi çekeriz.Kimse aramalarda full hd falan yazmamış..

new rocky movie 4,400 4.53

the new rocky movie 170 3.88

creed 110,000 1.27

creed movie 33,100 1.01

movieweb 22,200 2.65

creed trailer 14,800 1.42

5)4. sırada olan videonun muhtemelen milyonlarca izlenimi vardır.Ve onaylı kanaldır.Bu sebeple onun kullandığı başlıklardan kaçınıyorum.Nasıl 4. sıraya gelmiş bakıyorum.Gördüğüm şeyi siz de görüyorsunuz.Unlisted yöntemi bitti ama backlink hala çalışıyor.

zr0ENO.png

JnQEjW.png

Teşekkürler hocam.Benim merak ettiğim birşey var.Kazancı belirleyen tıklamalarmı yoksa keywordlermi?Eğer CPC değeri yüksek keywordler girersek kazançmı artıyor?

O kelimeye ne kadar çok para verilirse o kadar reklamların tıklama ücreti fazla olacaktır.

O kelimeye ne kadar çok para verilirse o kadar reklamların tıklama ücreti fazla olacaktır.

Çok teşekkürler hocam müsait olursanız şu geniş ekran hakkında bir konu açarmısınız çok merak ettimde geniş ekranda nasıl engel geçiliyor.

Hocam çok sağolun paylaşımlarınız gerçekten çok faydalı Allah ne muradınız varsa versin

Herkeste şu mantık var.Bir video ne kadar çok izlenirse o kadar kazandırır.Tamamıyle yanlış bir psikoloji.10 k izlenmeyle binlerce de dolar kazanabilirsiniz.Yeter ki yaptığınız işi bilinçli yapın , alışkanlıklardan kurtulup düşünmeye başlayın.

Şunu iyi bilmemiz gerekiyor.Ayrıca bu yöntemleri niche kategorilerde kullanırsanız telifsiz şusuz busuz da iyi para kazanabilirsiniz.

3)1 liralık reklama 100 kere tıklatmak 100 liralık reklama bir kere tıklama ile eşittir.

Semrush.com'a gidip deneme hesabı alıyoruz.Keyword research kısmına tıklayıp try'a tıklayıp kayıt olun.Kayıt olduktan sonra aynı bölüme gelip kelimemizi araştıralım.

1)creed movie adlı filmi yükleyeceğiz.Başlık ne olmalı , etiketler ne olmalı hangi kelimeler bana para verecek hangileri hamallık. Watch full hd 2015 creed movie bize para kazandıracak mı , yoksa başka başlıklar mı atmalıyım.Aynı zamanda youtube filtresinden kurtarabileceğim başlıklar mevcut mu?
0mE23R.png

4baRNp.png

4. sırada bir youtube videosu var.Onu incelemeye başlıyorum.Bu video ile ilgili kelimeler neler nasıl google'da 4. sırada.Bu video ile ilgili kelimelere bakıyorum.Burda dikkat edeceğimiz şey .Google ve youtube'nun kullandığı yapay zeka işlemi:
Yapay zekaya göre creed = new rocky movie :) başına the eklersek biraz daha ziyaretçi çekeriz.Kimse aramalarda full hd falan yazmamış..

creed 110,000 1.27

creed movie 33,100 1.01

movieweb 22,200 2.65

5)4. sırada olan videonun muhtemelen milyonlarca izlenimi vardır.Ve onaylı kanaldır.Bu sebeple onun kullandığı başlıklardan kaçınıyorum.Nasıl 4. sıraya gelmiş bakıyorum.Gördüğüm şeyi siz de görüyorsunuz.Unlisted yöntemi bitti ama backlink hala çalışıyor.

zr0ENO.png

JnQEjW.png

güzel paylaşım ama önemli olan o backlinkleri almak.

[MENTION=26860]Drop[/MENTION], Allah razi olsun, iyiki silver uyelik almisim, supersiniz vallahi,

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam sorması ayıp sen hangi sektöre kayıyorsun artık.. Bir ara öyle birşey yazmıştın sanırım.. Bizede iş çıkarmı oralarda :)

ufak bir hatırlatma...kelime neyse onun reklamı görünmez.videoyu izleyenin daha çok çerezlerine göre reklam çıkar.siz istediğiniz kadar niche çalışın videoyu izleyen o etiketi çerezlerine almadan gelirse tbm si düşük bir reklam gösterebilir.

ufak bir hatırlatma...kelime neyse onun reklamı görünmez.videoyu izleyenin daha çok çerezlerine göre reklam çıkar.siz istediğiniz kadar niche çalışın videoyu izleyen o etiketi çerezlerine almadan gelirse tbm si düşük bir reklam gösterebilir.

Yeni bi degisiklik yapmis yt , Screenshot by Lightshot , artik cerezlere gore reklam devre disi birakilabiliyor , bunu devre disi birakinca bi ihtimal niche ye uygun reklamlar cikabilir , denemek lazim.

zr0ENO.png

Hocam öncelikle teşekkürler... Backlinkler gerçekten çok faydalıymış, pingleme sitelerini saymazsak baclink yapan siteler mevcut mu ya da ücretli programlar vs. ?

Bu backlinkler genelde playlist şeklinde veya embed kodu ile eklenen siteler.İyi bir video yayınlarsanız ve youtube'da öne çıkarsa bu backlinkler size de gelecektir.Diğer yandan özellikle fiverr'de backlink çalışması yapan ya da milyonluk sayfalarda videonuzu paylaşan kişiler bulmanız mümkün

zr0ENO.png

Hocam öncelikle teşekkürler... Backlinkler gerçekten çok faydalıymış, pingleme sitelerini saymazsak baclink yapan siteler mevcut mu ya da ücretli programlar vs. ?

semrush deneme sürümünü alıyorum 10 dk sonra ödeme sayfasına yönlendiriyor, neyi yanlış yapmış olabilirim?

This is for beginners. You can improve your project through research.

Everyone has this mentality: the more views a video gets, the more money it makes. That's a completely wrong psychology. You can earn thousands of dollars with just 10,000 views. The important thing is to do your work consciously, break free from habits, and start thinking.

We need to understand this well. Also, if you use these methods in niche categories, you can earn good money without royalties or anything like that.

1) We get paid per click on YouTube.

2) Each advertisement has a different price.

3) Getting someone to click on a 1 TL ad 100 times is equivalent to getting someone to click on a 100 TL ad once.

Let's begin: Our target keyword is "creed movie".

Go to Semrush.com and get a demo account. Click on the Keyword Research section, then click "try" to register. After registering, go back to the same section and research your keyword.

1) We're going to upload a movie called "Creed Movie". What should the title be, what tags should we use? Which keywords will earn me money and which will be just tedious work? Will "Watch full hd 2015 Creed Movie" make us money, or should I use different titles? Also, are there any titles that will bypass YouTube's filters?
0mE23R.png

4baRNp.png

There's a YouTube video ranked 4th. I'm starting to examine it. What keywords are related to this video, and how did it rank 4th on Google? I'm looking at the keywords related to this video. The important thing to note here is the artificial intelligence process used by Google and YouTube:
According to AI, Creed = New Rocky Movie. :) Adding "the" to the beginning of the movie will attract a few more visitors. Nobody has searched for "full HD" or anything like that...

creed 110,000 1.27

creed movie 33,100 1.01

movieweb 22,200 2.65

5) The video in 4th place probably has millions of views and is from a verified channel. Therefore, I'm avoiding the titles it uses. I'm looking into how it got to 4th place. You see what I see. The unlisting method is over, but the backlinks are still working.

zr0ENO.png

Good breakdown for beginners. A lot of people still focus only on view count and ignore ad value and keyword intent. The example makes it clear that smart targeting can earn more than chasing viral views. Keyword research really does change how you think about titles and monetization.

JnQEjW.png

1)creed movie adlı filmi yükleyeceğiz.Başlık ne olmalı , etiketler ne bursa seo danışmanlığı olmalı hangi kelimeler bana para verecek hangileri hamallık. Watch full hd 2015 creed movie bize para kazandıracak mı , yoksa başka başlıklar mı atmalıyım.Aynı zamanda youtube filtresinden kurtarabileceğim başlıklar mevcut mu?
0mE23R.png

4baRNp.png

creed 110,000 1.27

creed movie 33,100 1.01

movieweb 22,200 2.65

zr0ENO.png

JnQEjW.png
Güncel bir konu var mı bunula ilgili.

Güncel bir konu var mı bunula ilgili.
11 sene öncesinin konusu bu hocam, güncel durumda seo vs artık (genel olarak) pek işlevsel değil izlenim için. Kategorin ve onu öğüten kitle vardır, bu denklem oluşursa algoritma seni önerir ve büyürsün. Kategorin vasatsa dünyanın en iyi içeriklerini üret bir şeye yaramaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri