Youtube shadow ban kaldırma taktiği

• Kullanıcı kingofcs61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

kingofcs61

Kayıtlı Üye
Bilgi Paylaştıkca güzeldir :)

şimdide öğrendiğim Youtube shadow ban kaldırma taktiğini anlatacağım.

6 bin aboneli kanala ne yüklesek izlenmiyordu
Bende araştırdım yabancı birinden öğrendim ve işe yaradı
Taktik şu arkadaşlar
shadow ban kaldırmak için,izlenmesi duran kanalınızın youtube sdütyoda analytics bölümüne gidin
analytics bölümünde iken, köşede bidirim göndere tıklayın ve analytics bölümünün ekran görüntüsünü de ekleyin

sonra ingilizce bu yazıyı yapıştırın

I think my channel has been shadowbanned I was getting consistent views on all my videos then they suddenly dropped of nowhere here is an example.

Türkcesi
Sanırım kanalımın shadow ban'ı var. Tüm videolarımda tutarlı görüntülemeler alıyordum sonra aniden düştüler. İşte bir örnek.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ve
1 hafta sonra sıfır izlenme gelen kanalımızın biri.Sonuç

Geri bildirim göndereceğiniz bölüm

ALINTI​

Ekli dosyalar

• Screenshot 2025-03-08 at 13-45-36 1574465392.png (PNG resmi 1204 × 691 piksel).jpg
    Screenshot 2025-03-08 at 13-45-36 1574465392.png (PNG resmi 1204 × 691 piksel).jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
8/3/2025 de bende mesaj yolladım sonuçları 1 hafta sonra yazarım.

İşe yarar veya yaramaz önemli olan güzel bir niyetle paylaşman, ellerine sağlık ben de deneyeceğim

Sanırım aynı videoyu izlemişiz ve geçen hafta bunu yaptım 1 sayfa dolusu açıklama yazıp göndermişler bildiğin kanalımı analiz etmişler 100 videoyu sildiğimi vs hepsine bakmışlar. Haksız telif yüzünden tehdit edildiğimi ve kanal kapanmasın diye silmek zorunda kaldığımı yazmıştım. Shadowban da bahsettim ki kesinlik doğru shadowban çünkü ilk 2 saat de ölüsü 5000 izlenen videolar şimdi 1 günde 200 ü geçmez oldu. Ama 1 haftadır değişen birşey yok. Bence shadowban yediktenn sonra o kanal çöp.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri