Dün yanlış söylemişim

76'mış. 40 izlenme değil. Siteye 40 tık aldım. Aslında hiç fena değil. Çünkü taş atıp kolum mu yoruldu. Yoo. Ama insan 1 milyon görüntülenmeye karşılık 40 tık alınca üzülüyor.

Yine de çalışmaya devam. Şu güzel oldu. 420 aboneye ulaştım. Artık yavaş yavaş 5-7 dakikalık videolar da yapmaya başladım. Bi 6 ay bu şekilde gideceğim. Muhtemelen istenilen başarıya ulaşırım diye düşünüyorum. Bakalım. Deneyip göreceğiz.
Edit : Evet, çok büyük bir potansiyel yok. Yani hüsrana uğrarsınız. Ama üstüne düşerek çalışırsanız emin olun bunun da geri dönüşü olur. Yaptığımız yanlış şu. Yıllarca bu yanlışı yaptığım için başarıyı kaçırmışız. Başarıya bugün ulaşmak istiyoruz. Bu düşünce agresif bir davranışı tetikliyor ve çok çabuk pes ediyoruz. O yüzden uzun vadeli planlar yapın. Bugün için değil, yarın için çalıştığınız müddetçe başarı da ardından gelecektir.
7 ay önce amazon associates projesine başladığım zaman herkes güldü geçti. Komisyonu düşük denildi. Para kazanamazsın denildi. Ona sarf edeceğin eforu başka bir işe ayırsam daha çok kazanacağımı diyenler oldu. Ben bunlara kulağımı tıkadım. Bugün çok şükür artık günlük satışlar elde ediyorum. Minimum 10 - 15 dolarlık bir kazanç oluyor artık. Bazen 2000 dolarlık bir satış oluyor bana getirisi 60 dolar oluyor. Yani bir hedefiniz varsa bugün başlayın, uzun vadeli bir plan yapın. Ama bugün başarılı olayım diye de bugünden de bırakmayın.
Başarınıza..